Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 19:25:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград (Прочетена 184636 пъти)
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Отг: Асеновград
«
Отговор #285 -:
юли 19, 2007, 10:38:31 »
mehandjijska
на мене ти ми даде кураж да ида до там
мерси
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #286 -:
юли 19, 2007, 12:11:32 »
Цитат на: mandarinka в юли 19, 2007, 10:38:31
mehandjijska
на мене ти ми даде кураж да ида до там
мерси
Няма защо, нали сме затова тука да си помагаме, с каквото можем
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #287 -:
юли 25, 2007, 10:18:39 »
Да Ви разкажа за вчерашните преживявания в Асеновград. Първо вече си имам рокля!
Пробата ми беше за 10:30, но ми беше казано да отида там към 9:45, аз естествено бях. Като вляхохме в магазина (аз бях със сестра ми и племеницата ми), и ни казаха да се кача в техния ресторант и да чакам да ме повикат, да ама не, чакахме, чакахме и то стана 10:30 и никой не ме вика, а все повече хора идваха. И така аз отидох и ги питам, кога ще ми е пробата, а те "Но Вие сте тук", те ме забравили. Пробата ми я прави дъщерята на Сияна, това е собственичката, но след като се облякох и направиха корекциите, извикаха шивачката, която се оказа, че е най - добрата им и много мила, за да ме огледа. Взеха телефона да ми се обадят за втора корекция и ме изпратиха да се разхождам. Обадиха се чак в 3:00 часа, естествено от тук нататък всичко направи шивачката, тези повече не се появиха. Напаснахме бюстието този път и пак ми казаха да се кача в ресторанта им да чакам да ме повикат, да ама не
, вече бях ядосана от тях, че ме бавят и чаках там. На третата проба вече всичко беше наред, шивачката се беше притеснила много, но всичко се беше получило, така както искам.
Затова искам оттук да благодаря на Леля Ваня, шивачка на СИЯНА, че ми уши МОЯТА РОКЛЯ и имаше търпение с мен!
Цялата работа, която ме подразни там, че заслугите са за шивачките, а не за собствениците, тъй като те повече не се появиха. Появиха се, когато дойдоха на куп група роми и трябваше да приберат многото пари, а ние простосмътните никакво внимание!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #288 -:
юли 26, 2007, 08:50:05 »
то всички са така май !!! ухажват те докато си дадеш паричките и после каквото стане !! абе просто нямам думи !!!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #289 -:
юли 26, 2007, 14:35:49 »
така си е, момичета!!!!! И те ограбват яко щото видиш ли човек веднъж се жени и щеш не щеш даваш!!!! няма да идеш без рокля я!!!!! Но както и да е, сватбени емоции да има!!!! важното е, че си имаш рокля mehandjijska
Честито!!!!!!
Активен
lionka
Новак
«
Отговор #290 -:
юли 26, 2007, 22:55:57 »
Аз мога да кажа че съм доволна от обслужването в повечето магазини. Само в един ми направи лошо впечатление, жената като чу, че искам да си купя готова рокля, защото нямам време ми каза "еми ти да се беше сетила да дойдеш сутринта преди сватбата"
Иначе всички бяха много любезни.
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #291 -:
юли 26, 2007, 23:34:52 »
И аз вече имам рокля, момичета и много й се радвам
Купих си я готова от Асеновград от магазина на Нели Праматарова, но имаше нужда от корекцийки, а аз допълнително исках да ми пришият и камъчета Сваровски, стана много сладка или поне аз така си мисля
Обиколих навсякъде, пробвах какви ли не модели, направи ми впечатление и търгашеското отношение в СИЯНА, които за да купиш готова рокля от тях, бяха способни на всичко. Но въпреки това съм доволна, че едно от момичетата се занимаваше само с мен и пробвах поне 3 рокли. Тъкмо когато бях решила, че няма нищо за мен в Асеновград, зърнах моята рокличка на манекена и
. Не след дълго след пробата бях решила, че това е моята рокля. Момичетата в магазина бяха много мили и любезни и даваха ценни съвети. Корекциите на роклята трябваше да се направят в ателието, където лично се срещнах с Нели Праматарова. Жената е много симпатична и съм много доволна от нея. Направиха това, което искам, сложиха и презрамки, съобразиха се с претенциите ми и казаха, че им трябват 2 часа. Когато отидох вече бяха готови, ушиха ми и едно много сладко торбенце от плата на роклята, от там си взех и булото и си излязох щастлива
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #292 -:
юли 27, 2007, 06:58:17 »
Аз от Асеновград си купих роклята от Манийката и съм много доволна,иначе избор има много аз препоръчвам на всички който ще си търсят рокли да отидат там със сигурност ще си изберът наистина има много еднотипни ,но и някъде измежду тях че кажеш ЕТО ТОВА Е МОЯТА РОКЛЯ
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #293 -:
юли 27, 2007, 07:32:04 »
При мен лошото впечатление дойде от собственицата на СИЯНА, която се казва СИАНА и нейната дъщеря, защото те гледат и подбират клиентите си. Докато чаках последната проба на роклята си в магазина имаше богати роми с много пари и неможете да си представите, какво внимание им се обърна само за да изкарат повечко, а аз простосмъртната със семплата обикновенна рокля да си "Гледа работата". Затова пак искам да изкажа мойта благодарност към шивачката Леля Ваня, която ми прави пробите и ми уши роклята, тя заслужава адмирациите, а не собствениците! И поне в крайна сметка, не ми взеха повече пари, ами това, което ми бяха казали, като цена първия път!
«
Последна редакция: юли 27, 2007, 07:34:50 от mehandjijska
»
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
юли 27, 2007, 12:30:39 »
много е жалко това което разказваш
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #295 -:
юли 27, 2007, 12:40:31 »
ние купувахме костюмите на милото и на свекъра от там !! и ни обслужи една руса жена !!! после слезнах долу на първия етаж да меря една друга рокля и дойде собственичката - поне така си мисля с черна коса направена натокана ще кажеш че е наа ... /като ни казаха, че ако си избера рокля от тях заедно с костюмите ще ни направят отстъпка/ ! и аз и обяснявам на жената, че искам твърдо бюстие, за да ми прикрива недостатъците и тя ми каза, че има точно такава рокля и така се разочаровах като ме облякаха в една рокля, чието бюстие ми беше голямо ,меко и на всичкото отгоре прозрачно на места и тя се мъчеше да ме убеди, че ми стояло толкова убаво, а то бюстието така се беше сгънало на няколко места, а там където прозираше точно на някой сгънки - така да го кажа !! абе май май не разбраха много много какво исках !!!! но поне ми обърнаха малко внимание !!!
Активен
TonitaBonita
Регистриран
«
Отговор #296 -:
юли 29, 2007, 20:43:01 »
Аз си взех роклята от СИЯНА-Асеновград. Нито съм впечатлена, нито разочарована от обслужването. Милото също си взе костюма от там и му направиха отстъпка. Бяха премерено любезни. Това което ми направи впечатление е, че всички бяха неестествено наконтени, на моменти дори прекалено. Аз съм от Асеновград, но вече няколко години не живея там. Все пак като ме питаха от къде съм им казах - от Асеновград
. Нали всичките ми роднини живеят там. Аз малко гледах от високо на нещата. Наистина продавачките се държат по начин, който може да подразни и дори да нарани много момичета, търсещи перфектната рокля за големия ден. Важното е да не ви пука от тях, не са нищо особено и в главите им няма нищо повече от това колко рокли ще продадат и къде ще ходят вечерта. В СИЯНА се отива със самочувствие, каквото има всяка една от нас-бъдеща булка, защото ние сме важните.
Активен
yanna
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #297 -:
юли 31, 2007, 17:40:22 »
Здравейте и от мен! и аз искам да споделя мнението си за Асеновград.
Днес се връщам от там.
С няколко думи - беден избор и високи цени. Имах идея да си купя от там повечето дреболийки като чаши, покани, свещи и т.н.
Мислях, че тук ше открия по нестандартни неща, но уви!!!
И в повечето магазини продавачките са нелюбезни и съсдават впечатление на случайно подаднали в магазина. Много се разочаровах
Активен
mu6morok
Любопитен
моето съкровище
«
Отговор #298 -:
август 03, 2007, 13:22:24 »
искам да ви кажа че тея в Сианата са едни тъпи патки които освен да си правят прически (като че ли ще ходят на бал )друго не могат.въобще не им се връзвайте.и като влезете в тоя магазин бъдете все едно имате пари да купите и продадете целия Асеновград-така бъдете и ще видите и подметките ви ще лижат.толкова са мазни и смешни чее направо само може да се смееш.и помнете едно-важните сте вия.парите ги давате вие.това е ВАШИЯ ДЕН.
аз им знам историята на Сияна и трябва да ви кажа че са едни тъпи комплексарки нищо повече.така че мацки смелоо и да не ви пука.като ви ядосат-по една майна и бегом магазини много.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #299 -:
август 04, 2007, 20:19:56 »
Здравейте на всички от мен, за първи път публикувам нещо в сайта, ако нещо не е както трябва не се сърдете
Искам да попитам нещо, някой ходил ли е в Асеновград и дали може да ми каже нещо повече за булчинските рокли там? Ще съм много благодарна, ако някой ми отговори на въпроса!
«
Последна редакция: август 04, 2007, 21:41:54 от Bulechka_TS
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]