Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 19:32:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград (Прочетена 184695 пъти)
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
Отг: Асеновград
«
Отговор #180 -:
април 06, 2007, 13:57:00 »
Аз поне гледах само готовите рокли,средна цена 300-350лв....Доста приемливо, май.В наколко модни къщи ми казаха(по въпроса с шиенето по снимка), че зависи първо от материалите-разбира се, и от това на кой е модела...
И определят цената по това как изглеждаш
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #181 -:
април 06, 2007, 14:00:37 »
Цената наистина им е приемлива, но аз все пак ще се пробвам да ми я ушият в някой бутик.
Активен
alli
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #182 -:
април 06, 2007, 18:31:06 »
Цитат на: mehandjijska в април 06, 2007, 13:50:53
Благодаря за съвета! Аз и най - вече ще търся, ако някои в Асеновград се съгласи да ми ушие роклята по снимка! Дано имам късмет! А в Асеновград как вървят цените, а и също ще посетя бутика на Нели Праматарова, че разбрах че има голям избор.
Там има рокли от 200 до безкарай. Наистина, обаче преценяват цената по това как изглеждаш, а не дай си боже да споменеш и како работиш. Много са изкустни в измъкването на информация. Вадят ти душичката с мед. Аз лично бих ти препоръчала да посетиш Бутика на Нели Праматарова и Сиана. Аз съм с много пресни спомени и още ми държи влага от някои други бутици. Също така те съветвам, ако наистина искаш да я шиеш да отидеш поне един месец по-рано. Моята рокля я направиха за 2 седмици с три проби, но тя е доста семпла.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #183 -:
април 06, 2007, 20:50:21 »
Цитат на: alli в април 06, 2007, 18:31:06
Цитат на: mehandjijska в април 06, 2007, 13:50:53
Благодаря за съвета! Аз и най - вече ще търся, ако някои в Асеновград се съгласи да ми ушие роклята по снимка! Дано имам късмет! А в Асеновград как вървят цените, а и също ще посетя бутика на Нели Праматарова, че разбрах че има голям избор.
Там има рокли от 200 до безкарай. Наистина, обаче преценяват цената по това как изглеждаш, а не дай си боже да споменеш и како работиш. Много са изкустни в измъкването на информация. Вадят ти душичката с мед. Аз лично бих ти препоръчала да посетиш Бутика на Нели Праматарова и Сиана. Аз съм с много пресни спомени и още ми държи влага от някои други бутици. Също така те съветвам, ако наистина искаш да я шиеш да отидеш поне един месец по-рано. Моята рокля я направиха за 2 седмици с три проби, но тя е доста семпла.
за също съм съгласна че те преценяват по външния вид
и особено в Сияна много не трезво преценяват клиентите
многообидно ми стана
Активен
Stelka
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #184 -:
април 07, 2007, 09:24:31 »
Здравейте момичета. Моята сватба е през юли и тай като аз сам на половина от Асеновград реших да си взема рокля от там. Сестра ми в момента е там на проучване, така че мога да ви снабдя с малко пресни новини. Тя първо е влязла в Сияна, тай като там има най-голям избор, но за съжаление се е почувствала, както тя сама се изрази все едно е влязла в частен дом, а не в магазин - никакво внимание, дори не са я погледнали. Аз лично няма да стъпя там, тай като мисля, че в този така важен момент ти трябва адекватна помощ и съдействие от професионалистите. А аз ако ще трябва да им се моля, за да привлека внимание или пък да размахам пачка с пари, няма да стане. Освен това чух, че искали 5 лв. на проба на рокля!!!!!
А същевременно в другите салони, като например Милена и Маниак (мисля че така се казваше) са били много отзивчиви и учтиви и роклите са били много хубави. А по въпроса за шиененто по снимка, точно в тези два магазина са казали, че няма проблеми и ще я направят. Е момичета доста се поувлякох май, но исках просто да ви информирам. Иначе аз съм от Варна и разбрах, че има драстична разлика в цените във Варна и тези в Асеновград. Хайде аз отивам да боядисвам яйца. Ако има нещо питайте, докато сестра ми още е там. Иначе аз ще ходя другия месец.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #185 -:
април 07, 2007, 10:27:05 »
Цитат на: Stelka в април 07, 2007, 09:24:31
Здравейте момичета. Моята сватба е през юли и тай като аз сам на половина от Асеновград реших да си взема рокля от там. Сестра ми в момента е там на проучване, така че мога да ви снабдя с малко пресни новини. Тя първо е влязла в Сияна, тай като там има най-голям избор, но за съжаление се е почувствала, както тя сама се изрази все едно е влязла в частен дом, а не в магазин - никакво внимание, дори не са я погледнали. Аз лично няма да стъпя там, тай като мисля, че в този така важен момент ти трябва адекватна помощ и съдействие от професионалистите. А аз ако ще трябва да им се моля, за да привлека внимание или пък да размахам пачка с пари, няма да стане. Освен това чух, че искали 5 лв. на проба на рокля!!!!!
А същевременно в другите салони, като например Милена и Маниак (мисля че така се казваше) са били много отзивчиви и учтиви и роклите са били много хубави. А по въпроса за шиененто по снимка, точно в тези два магазина са казали, че няма проблеми и ще я направят. Е момичета доста се поувлякох май, но исках просто да ви информирам. Иначе аз съм от Варна и разбрах, че има драстична разлика в цените във Варна и тези в Асеновград. Хайде аз отивам да боядисвам яйца. Ако има нещо питайте, докато сестра ми още е там. Иначе аз ще ходя другия месец.
е чак по 5 лв не знам дали искат но в деня в който аз бях там беше голяма лудница и трябваше да чакам 40 мин за да пробвам една рокля(подчертавам една,защото записвам коя точно рокля искам да меря)
Значи има едно бюро ,на него стои една възрастна жена и ме пита откъде сме,ооо пазарджик било близо ,значи мога да почакам.
А преди 3 одини като исках да си купя рокля за бала точно оттам много се издразних че нямаше етикет на нито една рокля и дъщерята на собственичката умело преценяваше възмижностите ми като оглеждаше облеклото ми и след това ми казваше цена
Отвратително
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #186 -:
април 07, 2007, 23:44:39 »
е то какво се оказва ,че мнозинството продавачки в асеновграсд са много нелюбезни-меко казано
:\това е отвратително
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #187 -:
април 10, 2007, 09:19:48 »
Точно така е сиска !!!
Аз както съм писала някъде по-напред бях много разочарована след ходенето си там!!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #188 -:
април 10, 2007, 11:49:56 »
Е, аз все пак ще отида до Асеновград и ще се пробвам, като влеза в някой магазим и не ми обърнат внимание, загубата им като клиент е за тяхна сметка. Просто ще си излезна и ще им кажа, какво мисля!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #189 -:
април 10, 2007, 12:25:55 »
здравейте
моята препоръка е ако имате възможност да отидете вАсеновград в работен ден т.е. да не е събота и неделя за да могат да ви обърнат внимание и да няма много абитуриенти.На мен не са ми искали пари за проба и бяха учтиви в Сияна.Един от основните проблеми е че нямат различни размери за проба.На повечето места ми обясняваха че имат само 44 размер което беше много странно.Все пак не всички носят този размер.Освен това как ще си харесаш модел без да се видиш с нещо подобно.Да ви кажа другото което ме дразнеше е че ми обясняваха непрекъснато какво да си харесам и какво да пробвам.В милена също не им беше лошо обслужването ама в повечето други
.Ама най добре да се отиди и да се види.Странното е че преди една и две години нещата бяха съвсем различни.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #190 -:
април 10, 2007, 13:19:30 »
Да наистина,ако е през седмицата може би ще е по-различно!!!А пък и нещата са много индивидуални...в смисъл,че ако някои /като мен например/ не са си харесали рокля от там и не са доволни,то други са намерили мечтаните рокли именно там!!!Но мисля,че по един въпрос пвечето сме на едно мнение...продавачките в повечето магазини са
Активен
nadia_84bs
Любопитен
«
Отговор #191 -:
април 12, 2007, 10:31:38 »
Аз ходих до Асеновград вчера и съм много разочарована. Ако искате да си купите рокля колкото да отбиете номера отидете , но ако държите да сте облечени с нещо уникално и поне малко добре изглеждащо само ще си загубите време и средства. Незнам дали момента в които аз отидох беше неподходящ заради предстоящите балове или по принцип е така. Във всеки магазин в който влизах ми казваха че шият по поръчка а конфекцията която имах беше под всякаква критика. Само в един магазин ми хареса една рокля, логично струваше 850лв., но ми казаха че може да я пробвам само ако съм сигурна че ще я купя ????? та как може да съм сигурна??? и както да е. Роклите които бяха по-евтини около 300лв. бяха направени от ужасни материали една дори ми приличаше на сушляков анцунг.Дадохме 200лв. за пътни, хотел и други разходи до там и нищо не купихме. Много ме е яд, накрая си купих една рокля от Пловдив на АЗ и ТИ за 560лв., която в Бургас струва 700лв. и това беше, да бях си я купила от тука щеше да ми излезе по евтино. Имах други представи за Асеновград, но останах много разочарована.
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #192 -:
април 12, 2007, 10:36:42 »
ох моми4ета много взех да се колебая ве4е за Асеновград да ли има смисъл да се ходи, след като 4ета разли4ните мнения
май 6те падне голямо мисле да ли да се ходи до там, добре 4е имам о6те време
Активен
nadia_84bs
Любопитен
«
Отговор #193 -:
април 12, 2007, 10:44:02 »
Ако мислиш да ходиш преди 15май няма смисъл защото на мен ми казаха че до тогава ще шията само абитуриентски рокли и дори в момента да има някоя друга булченска която да става до като отидеш няма да има нищо. Моят съвет е не си губи времето и да даваш излишни пари за пътни. Казвам ти вчера бях там и направо не можех да повярвам, всяко малко гаржче и всяка мизерна дупка е превърната в булченски салон в който има по две три прашлясали рокли, които ще те е гнус да облечеш. Няма смисъл, но ако ти се ходи само да се разходиш може, иначе градчето е приятно.
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #194 -:
април 12, 2007, 10:46:50 »
nadia_84bs
благодаря ти за инфото
мисля да помисля още и ако ходя това ще е юни живот и здраве
Активен