Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:21:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184597 пъти)

vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #150 -: април 03, 2007, 09:02:39 »

danny.ivanova Честито! give_rose дай да видим какво са сътворили от салон Милена за теб?снимки...снимки...... crazy
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 03, 2007, 09:58:12 »

сиска ,какво да ти кажа те знаят,че това е града на булките и хората няма да спрат да ходят там и затова си позволяват такова отношение!!! beating Незнам само не си ли правят сметка,че вече има толкова много фирми и магазини,че конкуренцията е жестока!!!Странни хора.... Girl_sing
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 03, 2007, 15:07:40 »

danny.ivanova Искаме снимки!!!! Bravo И честито, пожелавам ти много, много, много любов.
Активен
deskata
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #153 -: април 03, 2007, 18:53:56 »

desislavka  аз също като теб мила ходих да си търся рокля End и въпреки че сватбата ми е другият месец DANCE на мен ми отговориха че имало много време и да доида към 22 май при положение че на 26 май е сватбеният ден  beating beating crazy,а съм и бременна и няма да стане без поръчка... Girl_sing.гледат да си направят парите с абитурентите за което ги разбирам но все пак мисля че отношението трябва да бъде равно към всички.... tease tease
Активен
danny.ivanova
Любопитен
*
Публикации: 20

...завинаги двама - татко и мама...

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 04, 2007, 12:58:18 »

Здравейте момичета, ами аз едва днес ще си получа всичките снимки, но малкото които имам са тук:
http://album.svatbata.bg/stoyanovi
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 04, 2007, 13:06:49 »

danny.ivanova
 Bravo МНОГО ХУБАВИ СНИМКИ
ЛИМИТА ЛИ4НИ ТИ Е ПЪЛЕН
Активен
danny.ivanova
Любопитен
*
Публикации: 20

...завинаги двама - татко и мама...

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 04, 2007, 13:08:19 »

Вече го изпразних smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 04, 2007, 13:33:29 »

Деска,/какво хубяво име,нали girl_in_love/ направо незнам какво да кажа!Ти още повече ме увери,че не само аз не съм доволна от Асеновград!!!Надявам се дя си им се ядосала,защото рокли има навсякъде и ще си намерим и нашите!!! :)Ти взе ли си рокля? give_rose
Активен
Bobeto
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #158 -: април 04, 2007, 14:32:02 »

Здравейте,
аз чета сайта отдавна, но досега не съм се включвала. Моята сватба е през юли, а още не съм премерила дори една рокля!  Плачещо момиче Виждам, че момичетата споделят, че в Асеновград са им казали, че сега абитуриентките са с приоритет, но аз получих същия отговор и в София! Казаха ми, че преди май нямало смисъл да обикалям! Кажете, има ли смисъл да ходя до Асеновград??? И да чакам ли до май?
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 04, 2007, 15:32:46 »

Здравейте,
аз чета сайта отдавна, но досега не съм се включвала. Моята сватба е през юли, а още не съм премерила дори една рокля!  Плачещо момиче Виждам, че момичетата споделят, че в Асеновград са им казали, че сега абитуриентките са с приоритет, но аз получих същия отговор и в София! Казаха ми, че преди май нямало смисъл да обикалям! Кажете, има ли смисъл да ходя до Асеновград??? И да чакам ли до май?

Добре дошла при нас  give_rose
Според мен е най-добре да изчакаш до май месец! Ти имаш време, така че няма за какво да се притесняваш  good
До тогава можеш да разглеждаш магазините в София и да си набелязваш модели  pardon
Пожелавам ти успех в подготовката на сватбата  give_rose
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #160 -: април 04, 2007, 15:43:39 »

десита,бобе,абе тия хора дето ви връщат нормални ли са ? crazy crazy crazy ами булките май месец какво да правят? да си резервират нова дата ли? лелееее,как може такова нещо-"абитуриентите били с предимство"!!! beating beating P-(да обслужват всеки,който дойде и си плаща! ха!
друга е работата,ако е изчерпана бройката за шиене,с която могат да се справят в определен срок!
ама тогава ще търсим при друг,бе! една риба ли е в морето???!!!
не се отчайвайте,не се ядосвайте! това е-тука в БГ малко търговци знаят как точно се печелят клиенти и парите покрай тях! а май и не само в БГ...
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #161 -: април 04, 2007, 15:48:08 »

десита,бобе,абе тия хора дето ви връщат нормални ли са ? crazy crazy crazy ами булките май месец какво да правят? да си резервират нова дата ли? лелееее,как може такова нещо-"абитуриентите били с предимство"!!! beating beating P-(да обслужват всеки,който дойде и си плаща! ха!
друга е работата,ако е изчерпана бройката за шиене,с която могат да се справят в определен срок!
ама тогава ще търсим при друг,бе! една риба ли е в морето???!!!
не се отчайвайте,не се ядосвайте! това е-тука в БГ малко търговци знаят как точно се печелят клиенти и парите покрай тях! а май и не само в БГ...

Много си права, bulyov4e! Така добре го каза, че няма нужда да добавям нещо и да се повтарям. Това наистина е голямо безобразие, но не се примирявайте с това момичета--отивайте, гледайте и харесвайте рокли! Никой не може да ви спре!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 04, 2007, 16:32:40 »

здравейте
дойде ред и аз да разкажа за ходенето до асеновград.Ние ходихме миналата седмица и да ви кажа като че ли наплива на абитуриенти е намалял.Но аз хич не съм очарована от роклите и още повече от отношението.Моделите не са толкова лоши но повечето като изработка бяха ужасни и платовете бяха евтини.Като салони които ми допаднаха бих могла да препоръчам Милена и Сияна.Но моята рокля ще е от Смолян.Надявам се да не прозвучи като реклама.Мерете момичета от рано защото едно е да я харесате така роклята а съвсем друго е да се видите в нея.Аз тръгнах с нагласата за един модел а после се харесах с доста различен.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 04, 2007, 17:22:57 »

така е *THUMBS*в повечето случаи дадена рокля стои по един начин на манекена и по съвсем различен на нас :\трябва да се пробва и то най-различни модели....разбирасе ако ти позволят продавачките beating beating
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 04, 2007, 18:14:59 »

охо май 6те ми се наложи да отпътувам по рани4ко до асеновград DANCE
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: