Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:40:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184762 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: март 28, 2007, 12:53:04 »

сиска
6те ти кажа лично когато отида до там и се надявам да си намеря моята мокля girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 28, 2007, 12:55:43 »

дано-пожелавам ти го *THUMBS*знаеш ли ако отидеш там с нагласата че ще си намериш твоята рокля именно в Асеновград така и ще стане :bravo:зависи от настроението ти,от нагласата.......но ако вярваш че там е твоята мечтана рокля така и ще бъде girl_in_love :girl_in_love:УСПЕХ........ДА КАЖЕШ ПОСЛЕ
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: март 28, 2007, 12:56:54 »

дано-пожелавам ти го *THUMBS*знаеш ли ако отидеш там с нагласата че ще си намериш твоята рокля именно в Асеновград така и ще стане :bravo:зависи от настроението ти,от нагласата.......но ако вярваш че там е твоята мечтана рокля така и ще бъде girl_in_love :girl_in_love:УСПЕХ........ДА КАЖЕШ ПОСЛЕ
многооооо ти благодаря CHEERS
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 28, 2007, 12:58:33 »

е за нищо,нали трябва да се подкрепяме една друга и да си даваме кураж Yes
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 28, 2007, 13:16:17 »

Ита
твоята от кой магазин бе6е
Моята рокля я купих от Салон Милена, но на още две места харесах рокли, само че не си спомням имената им  blush Заслужава си да се обиколи навсякъде. Продавачките са изключително мили и може да пробваш колкото искаш  Bravo Освен това е почти 100% сигурно, че ако отидеш през уикенда роклите в магазините се подменят през няколко часа  Blush при толкова много купени рокли те вадят нови и нови непрекъснато...  yahoo
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 28, 2007, 13:39:37 »

Моята рокля я купих от Салон Милена, но на още две места харесах рокли, само че не си спомням имената им  blush Заслужава си да се обиколи навсякъде. Продавачките са изключително мили и може да пробваш колкото искаш  Bravo Освен това е почти 100% сигурно, че ако отидеш през уикенда роклите в магазините се подменят през няколко часа  Blush при толкова много купени рокли те вадят нови и нови непрекъснато...  yahoo
лелееееееееее отивам, отивам ама не веднага де а след баловете, 4е сега е лудница girl_wink
Активен
mishel
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #141 -: март 28, 2007, 14:01:38 »

и аз бих те посъветвала да отидеш след баловете.
И дано да откриеш твоята рокля. Good luck
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 28, 2007, 14:04:06 »

и аз бих те посъветвала да отидеш след баловете.
И дано да откриеш твоята рокля. Good luck
mishel
благодаря ти и аз се надявам на това
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #143 -: март 29, 2007, 09:27:45 »

Тази тема е преместена в За нея.

http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=223.0
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 02, 2007, 10:13:47 »

Нека и аз да кажа  нещичко по темата!!Не казвам,че нямаше хубави рокли, ноаз просто не намерих своятатам!!! :'(Иначе,ако имате време не ходете сега,защото е страшно...пълно е с абитуриентки и на булките им обръщат доста по-малко внимание,да не кажа,че на места никакво!!! P-(В един салон даже ми казаха,че не мога да пробвам рокля,защото сега пробвали само тези,които купували!!! Oh my ... Аз просто онемях!Сватбата ми е през юни и си мисля,че вече ми е време да меря и да купувам!!!Обаче там хората имат друго мнение по въпроса!!!На няколко места ми казаха,че съм имала достатъчно време и едва ли не ме попитаха защо съм отишла точно сега!!! shok Масово са доста нелюбезни,но има и изключения разбира се!!!Аз лично съм много очарована от Нели Праматарова!!! :bravo:Когато отидох там тя самата беше там,всички бяха много любезни и пробвах няколко рокли!!!Роклите са много добре ушити и аз лично нямам забележки!И накрая,въпреки че не си купих рокля тя ми даде доса ценни съвети!!!сега мисля да отида да видя магазина и тук в София!!!
А между другото е истина,че цените са по-ниски...и то не само на роклите!!!
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #145 -: април 02, 2007, 16:49:14 »

Нека и аз да кажа  нещичко по темата!!Не казвам,че нямаше хубави рокли, ноаз просто не намерих своятатам!!!
desislavka, напълно съм съгласна с теб. Освен това, преди да ходите до Асеновград е хубаво да имате някаква представа относно това, което търсите, иначе се обърквате още повече от многото рокли и от "бялото" навсякъде. И аз като ходих имаше страшно много абитуриенти, булчинските рокли бяха скатани някъде и имаше само по няколко модела изложени, всичко друго - за абитур.
Активен
Ита
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 02, 2007, 17:13:20 »

Не ми се мисли каква лудница е в момента, като си спомня, че ние бяхме там на 10.03 и вече беше залято с абитюренти  girl_impossible От друга страна се опитвам да ги оправдая... абитюренти има само през май, а булките сме целогодишно... може би затова сега са наблегнали на този вид рокли  Girl_sing
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 02, 2007, 21:24:37 »

desislavka много лошо са се отнесли с теб,как така ще ти  казват че имаш време и че ти е рано да пробваш ohmyте са длъжни да ти предоставят роклята за проба дори и сватбата ти да е другата година beating beating beating
Активен
danny.ivanova
Любопитен
*
Публикации: 20

...завинаги двама - татко и мама...

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 03, 2007, 08:17:23 »

здрасти на всички.
аз съм вече от 10 дни госпожа Стоянова.
купих си роклята на 1 февруари от салон Милена - Асеновград.
Роклята ми бе6е страхотна жси4ки мнооого ми я харесаха и аз съм доволна от нея.
Ние си купихме вси4ко от този салон - за мен за младоженеца, чаши, шампанско, цветчета за закичване и т.н. и наистина спестихме доста в сравнение с цените от Стара загора, от където сме.

за мен разходката си струваше.
Но всеки сам си преценя!
Активен
Ита
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 03, 2007, 08:56:43 »

И аз си взех роклята от салон Милена  good  Bravo Другите работи ги взехме от София, за да обикаляме заедно с кумата, но там определено бяха по-евтини всички дреболийки  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: