Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 20:25:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184813 пъти)

cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #105 -: март 15, 2007, 11:00:27 »

аз като само се разхождам толкова неща ми харесват по витрините а тръгна ли да копувам нищо няма sad
При мен това е закон винаги!

Така си е, а като се отнася за булч. рокля става още по-сложно Плачещо момиче Плачещо момиче Плачещо момиче
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 15, 2007, 11:29:48 »

ТАКА Е НО ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ УСПЕЕ ДА НАМЕРИ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ПРИКАЗНА РОКЛЯ "СЪЗДАДЕНА ТОЧНО ЗА НЕЯ"  yahoo
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #107 -: март 16, 2007, 10:13:41 »

При мен пък е съвсем различно.До сега съм си харесала точно 5 рокли,три от които дори съм пробвала.И сега се започва голямото чудене  sad .Майка ми и сестра ми казват "тази е",бъдещата ми свекърва и леля ми..."не,другата е по-хубава",а аз си ги харесах и трите и не мога да преценя коя да е  crazy .
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 16, 2007, 10:16:29 »

помисли си о6те малко, отиди и ги пробвай пак снимай се с тях и ще разбере6 коя е твоята !!!
успех
Активен
geri84
Сватбар

« Отговор #109 -: март 16, 2007, 10:25:19 »

Много благодаря!Сигурна съм,че в крайна сметка ще си взема най-подходящата за мен рокля,но ми е страшно трудно.Когато си купувах роклята аз бала  secret 20 пъти ходих до магазина да я пробвам и всеки път с различни приятелки.Продавачката като ме видеше и лошо и ставаше  sarcastic .
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 16, 2007, 10:28:06 »

girl_wink няма значение колко пъти ще отиде6 важното е да немери6 това което търси6 а и съм сигурна 4е ще успее6. леле как ти говворя ама като се знам аз самата  Wink и затова не бързам да ходя за рокли, смятам най много месец преди датата да отида за рокля 4е ина4е 6те полудея ако трагна от сега (18.08.2007)
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 19, 2007, 18:51:27 »

Как така месец само преди сватбата?  girl_impossible Това е лудост. В магазините където съм ходила ми казват 2 месеца преди това. Ако се шие как ще ти я направят толкова бързо? А ако ходиш до Асеновград съвсем е малко вемето.  girl_impossible
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 19, 2007, 20:19:33 »

Защо да е малко времето?Много ме стресна!Аз също мисля месец,месец и половина преди сватбата да ходя за рокля (в Асеновград)! Надявам се,че ще си я купя за един ден!Страх ме е да я шия!
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 19, 2007, 21:32:34 »

Ако си шиете роклята трябва да тръгнете по магазините два месеца преди това,защото моята например я започнаха на 12.02 и е готова на 19.03,но сега да не забравяме и абитуриентите.Мисля си обаче,че това е достатъчно време.Та аз обувки търсих три седмици,а за роклята знаех,че ще е тя от декември  Blush
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #114 -: март 19, 2007, 23:27:29 »

момичета,видях доста различни мнения за Асеновград,но едно не може да се отрече - повечето рокли бълг.прозивдство са от там.И някой беше казал,че неиска роклята му да е шита в гараж ohmyАми защо си мислите че ако си купите рокля от ели сааб (или там точно как се казваше)ще е била ушита в замък ли?Какво очаквате?
И какво значи некачествени материи?
Хората значт че булчинската рокля се облича веднъж така че е нормално да не от кой знае какъв плат,важное да е красива и да не се разпадне през целия ден!
Все пак изказвания от рода на - цените са между 100 и 200 лв - много ме ядосаха защото лично аз не видях рокля под 200лв.
И защо си мислите че рокля от 200 лв е евтина Oh my ...
някои хора не могат и това да си позволят
« Последна редакция: март 19, 2007, 23:42:47 от junglegirl^84 » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 19, 2007, 23:31:21 »

Моята рокля струва 110 лв!Каквото искате си мислете ,но бях най-щастливата жена и се чувствах удобно.Ако някой не вярва да види снимките!
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 19, 2007, 23:41:00 »

И аз мисля,че цената не е определяща.Най-важното е роклята да е точно за булката и да и стои все едно за нея е шита!
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #117 -: март 19, 2007, 23:49:59 »

И аз мисля,че цената не е определяща.Най-важното е роклята да е точно за булката и да и стои все едно за нея е шита!
ами да - аз не съм отишла в Асеновград с мисълта ,че като спестявам пари(защото всички отиваме там за да спестим пари)очаквам да получа нещо надвишаващо сумата ,която съм платила.
Значи роклята ми от салона на ЖАна Джинева струва 310лв.
Роклята ми харесва,има нещо уникално в нея,дори и да е краден модел от колекцията на Виргиния или Невена ,не ми пука ,защото не е с лепена апликация,дантелата ,в по-голямата си част е шита на ръка и смятам че роклята ми няма да се скъса,разцепи,разпадне по време на сватбения ми ден!
За мен това е по-важно от етикета на роклята,който всъщност никой не вижда,а само булката или близките й коментират beating
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 20, 2007, 08:50:25 »

най-важно е не само булката но и нейният любим да са щастливи в самият сватбен ден от това че сварзват живота си,че празнуват любовта си.
цената на една рокля едва ли прави някого щастлив(вапреки че някаде по света сигорно има и такива хора).
виждала сам буклуци за хиляди левове,които не само че не си заслужават парите,но са и отвратително грозни и естетически неиздаржани :!както съм виждала и рокли за по 500лв,които също не си заслужават парите.
аз досега булка с грозна рокля не съм виждала,всяка булченска рокля има своята очарователност,независимо каде е шита в гараж или замък girl_wink
не мисля обче че някой може да изкопира до съваршенство рокля ушита от фирми световно известни саздали името си с труд години наред.още повече че за да намали цената няма да използва дантела за 200долара,а за 70долара.
от където идват и разликите... според мен и моето лично мнение което съм споделяла и преди и не обременявам никого с него че една дреха си определя качеството от плата.
прдставете си нещо на Valentino от басма или ласкав сатен sad колкото и невероятен модел да е басмата му разказва играта(да се изразя по меко)
така че всеки сам преценява според вазможностите си и ценностната си система(защото има много хора с възможности които предпочитат да н ехарчат пари за нещо което се облича за няколко часа)какво да си избере.
аз никога не сам коментирала че неискам роклята да ми е шита в гараж и че 200лв за рокля са малко защото знам каква е действителността в страната ни и са ме вазпитали да не омаловажавам другите.
а колкото до това за каде се шият роклите на Elie Saab незнам дали е в дворец или гараж,но е важнато че роклите са прекрасни.
а за етикета на роклята едва ли се коментира защото семейството ми не се интересува от марки nea
а за гостите си;въпреки че  повечето ми приятелите имат обща култура за мода и световни марки се надявам да се очароват от красотата на роклята ми а не от етиката!
Активен
geri84
Сватбар

« Отговор #119 -: март 20, 2007, 09:26:27 »

Нека и аз ПАК да се изкажа  sarcastic .Моята рокля вероятно ще е от Асеновград и няма да е повече от 350 лева  secret ,но ви гарантирам че ще бъда щастлива и красива булка(ще видите снимки).Аз също искам рокля на Невена(бутика и е точно до моя офис,сега какъв модел има-направо да се влюбиш  LOVING ),но не става...
 Парите наистина нямат значение в случая,защото всички ще изглеждаме добре.Просто човек когато се чувства добре,така и изглежда.С рокля за 2 000 или за 200 лева-изобщо да не ви пука,вие ще сте най-красивите и най-обичаните в този ден!
 Пожелавам го,както на себе си така и на вас от все  heart !
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: