Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:34:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184716 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 14, 2007, 17:04:37 »

Момичета аз съм от Асеновград.Тук наистина има хубави рокли(поне за мен).Една моя приятелка която живее в София дойде тук за сватбена рокля.Избра си още във втория магазин.Разбира се всичко е въпрос на вкус.
P.S Ако мога да помогна с нещо,питайте! girl_wink

здравей от мен !!  би ли ни казала, като асеновградчанка до колко работят магазините в съботен ден !!! тъй като тогава ми е най-удобно да се разходя !!!! smile
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 15, 2007, 00:04:14 »

cherry май ти си единствената която мисли като мен по отношение на роклите в Асеновград :girl_wink:и аз съм на мнение,че им личи че не са ушити от качествени платове.лично на мен никак н еми допадат Oh my ...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 15, 2007, 00:06:15 »

cherry май ти си единствената която мисли като мен по отношение на роклите в Асеновград :girl_wink:и аз съм на мнение,че им личи че не са ушити от качествени платове.лично на мен никак н еми допадат Oh my ...
Нали знаеш винаги става въпрос за пари!
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 15, 2007, 00:09:27 »

чувала съм от доста момичета че там цените варират от 100 до към 200 лева........една моя позната преди няколко месеца си купи от там за 180всичко Oh my ... ееее мисля че за тези пари може да се предположи за какви материали става въпрос.естествено,че това е моето мнение,разликата е в това ,че аз държа на качеството good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 15, 2007, 00:10:13 »

чувала съм от доста момичета че там цените варират от 100 до към 200 лева........една моя позната преди няколко месеца си купи от там за 180всичко Oh my ... ееее мисля че за тези пари може да се предположи за какви материали става въпрос.естествено,че това е моето мнение,разликата е в това ,че аз държа на качеството good
Ами да най-често качеството е пари!
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 15, 2007, 00:11:05 »

*THUMBS*е да така си е
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 15, 2007, 09:44:30 »

аз лично съм ходилла не малко пъти в Асеновград и мога да оспоря siska , "че няма хубави рокли" !!!

има и то с много хубаво качество !!! то разбира се навсякъде има такива изключения , било то във Варна или София, но пък и доста от магазините там продават асеновградски рокли !!! така, че трябва да се обиколи и да се види ! никой не иска некачествена рокля !!!!!!!!!!!!!!!  успех на всички pleasantry smile smile
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 15, 2007, 09:50:49 »

АМИ ТО МАЙ ИЗЛИЗА ЧЕ ВСИ4КО Е НА КЪСМЕТ  blum
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #98 -: март 15, 2007, 09:52:41 »

Моите наблюдения са,че почти всички рокли,които се предлагат тук-в София са от Асеновград.Разбира се,не говоря за дизайнерски магазини(като например бутик Невена),роклите са и прекрасни,но цените също  Blush .И щом така или иначе не мога да си позволя да си купя рокля от 1000 лева,по-добре да отида до Асеновград.Аз вече съм си харесала една-тук струва 450 лева.Силно се надявам там да я намеря за по-малко.А ако не успея-здраве да е!Никога не съм ходила там и поне ще си направя една разходка.
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 15, 2007, 09:57:37 »

Е 100% АКО Е АСЕНОВГРАДСКА РОКЛЯТА ТАМ ЩЕ Я НАМЕРИ6 ПО ЕВТИНО !!!
УСПЕХ И ДАНО СИ НАМЕРИ6 "ТВОЯТА РОКЛЯ" !!!  girl_wink
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #100 -: март 15, 2007, 10:45:43 »

good Съгласна съм, че в повечето магазини в различните градове голяма част от роклите са ушити в Асеновград. Въпрос на късмет и нагласа е да откриеш мечтаната рокля! Good luck Аз например, като разбрах, че ми предстои сватба си накупих списания и започнах да се ровя в нет-а - хем всички рокли ми харесваха, хем никоя не беше 100 % точно за мен и колкото повече гледах, все повече се обърквах. ohah Разгледах веднъж магазините във варна и реших, че от Асеновград няма начин да не си избера нищо. Но, когато човек само гледа е едно, а щом вече трябва да се избира и купува е друго.
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 15, 2007, 10:48:29 »

good Съгласна съм, че в повечето магазини в различните градове голяма част от роклите са ушити в Асеновград. Въпрос на късмет и нагласа е да откриеш мечтаната рокля! Good luck Аз например, като разбрах, че ми предстои сватба си накупих списания и започнах да се ровя в нет-а - хем всички рокли ми харесваха, хем никоя не беше 100 % точно за мен и колкото повече гледах, все повече се обърквах. ohah Разгледах веднъж магазините във варна и реших, че от Асеновград няма начин да не си избера нищо. Но, когато човек само гледа е едно, а щом вече трябва да се избира и купува е друго.
АМИ КАТО ЗНАЕШ ЧЕ ВЕДНЪЖ КУПУВАШ ТАКАВА РОКЛЯ Е ДОСТА ТРУДНО  cray
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 15, 2007, 10:50:08 »

аз като само се разхождам толкова неща ми харесват по витрините а тръгна ли да копувам нищо няма sad
а за булченска рокля пак съвсем е още по трудно
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 15, 2007, 10:53:56 »

аз като само се разхождам толкова неща ми харесват по витрините а тръгна ли да копувам нищо няма sad
При мен това е закон винаги!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 15, 2007, 10:58:57 »

то май при всеки е така ! пожелавам на всеки да намери "МЕЧТАНАТА СВАТБЕНА РОКЛЯ" !!!!  smile smile
« Последна редакция: март 15, 2007, 11:00:33 от Ели Атанасова » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: