Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:46:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184810 пъти)

cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #75 -: март 09, 2007, 15:20:11 »

В понеделник отивам до Асеновград на шопинг и т.к. никога не съм ходила до там, си набелязвам няколко магазини от постовете в темата и ще ги търся. Та така, направих си някои изводи и обобщавам:
"Сиана"
"Манийка"
"Милена"
"Йоана"
"Нели Праматарова"

Ако съм пропуснала някой добър магазин, може да допълните. Имам въпросче към mimi_81 - можеш ли да напишеш къде горе-долу се намират (или направо адреси) и по твое виждане да препоръчаш някой магазин (все пак ти най-добре от нас знаеш- нали си от Асеновград). Благодаря предварително и пожелавам на всички да открият перфектната рокля girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 09, 2007, 15:23:17 »

ЖЕЛАЯ ТИ ПРИЯТНА РАЗХОДКА И ДАНО СИ ИЗБЕРЕШ РОКЛЯ И ДА НЯМА ПРОБЛЕМИ  girl_wink
А ПОСЛЕ ЩЕ РАЗКАЗВАШ  girl_wink
ЧЕ И НА МЕН МИ ПРЕДСТОИ ДА ХОДЯ ТО ТАМ  Bravo
УСПЕХХХХХ  girl_wink
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #77 -: март 09, 2007, 15:26:16 »

В понеделник отивам до Асеновград на шопинг и т.к. никога не съм ходила до там, си набелязвам няколко магазини от постовете в темата и ще ги търся. Та така, направих си някои изводи и обобщавам:
"Сиана"
"Манийка"
"Милена"
"Йоана"
"Нели Праматарова"

Ако съм пропуснала някой добър магазин, може да допълните. Имам въпросче към mimi_81 - можеш ли да напишеш къде горе-долу се намират (или направо адреси) и по твое виждане да препоръчаш някой магазин (все пак ти най-добре от нас знаеш- нали си от Асеновград). Благодаря предварително и пожелавам на всички да открият перфектната рокля girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Повечето са на главната улица,един до друг.Аз много исках да намеря салон Галла но така и не успях.В списание Сватбен католог 10 имаше тяхна рокля-беше просто прекрасна.Бях решила дори ако ми стане,да си я купя.Еее какво да ви кажа обикалях обикалях и така и не ги намерих въпреки табелите стигах само до салон Милена.
Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #78 -: март 09, 2007, 20:17:21 »

Оки, значи добавяме и салон "Галла". Аз се поразрових малко в нет-а и открих адресчета и телефони. Да стискате палци, ей!   good големи надежди възлагам на Асеновград. girl_wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 09, 2007, 22:42:01 »

Оки, значи добавяме и салон "Галла". Аз се поразрових малко в нет-а и открих адресчета и телефони. Да стискате палци, ей!   good големи надежди възлагам на Асеновград. girl_wink

Стискаме, стискаме палци сииилнооооо!!! good good good good
Успех и после да разкажеш!!! good Wink
Активен
forelle
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #80 -: март 12, 2007, 10:33:53 »

Здравейте момичета!
Аз отскоро разглеждам форума и съм много доволна, че го открих. Искам накратко да ви представя моите лутания в търсене на рокля. Ходих до Асеновград и останах много разочарована. Там освен, че градът е в абитуриентска треска, цените не са по-ниски. Поне според мен. Обикалях цял ден, дори не съм обиколила всички салони. Навсякъде абитуриенти, абитуриенти и целите им семейства. Уморих се не само от обиколки, но и от лудницата, може би и защото ходих събота. И просто реших да си поръчам роклята от магазина в нашия град, поне не е лудница, а и хората ми обърнаха голямо внимание.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 12, 2007, 10:37:11 »

Здравейте момичета!
Аз отскоро разглеждам форума и съм много доволна, че го открих. Искам накратко да ви представя моите лутания в търсене на рокля. Ходих до Асеновград и останах много разочарована. Там освен, че градът е в абитуриентска треска, цените не са по-ниски. Поне според мен. Обикалях цял ден, дори не съм обиколила всички салони. Навсякъде абитуриенти, абитуриенти и целите им семейства. Уморих се не само от обиколки, но и от лудницата, може би и защото ходих събота. И просто реших да си поръчам роклята от магазина в нашия град, поне не е лудница, а и хората ми обърнаха голямо внимание.

АЗ ПОНЕ ИМАМ ВРЕМЕ ДО 07.07.07 И МИСЛЯ ДА ХОДЯ ДО АСЕНОВГРАД СЛЕД 20 МАЙ, ПОНЕ АБИТУРИЕНТИ НЯМА ДА ИМА !!!!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 12, 2007, 10:47:31 »

АМИ НОРМАЛНО Е ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА Е ЛУДНИЦА ОТ АБИТУРИЕНТИ, И ЗАТОВА И АЗ МИСЛЯ ДА ХОДИЯ ДО АСЕНОВГРАД НО КРАЯ НА ЮЛИ ПОНЕЖЕ НАШАТА ДАТА Е 18.08.2007 И ИМАМ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ  blum
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #83 -: март 12, 2007, 11:35:25 »

Нека да споделя и аз още нещо за Асеновград.Вчера съвсем случайно видях една позната,която се е омъжила миналата година и тя ме посъветва задължително да отида до там,защото тя си харесала първоначално една рокля(тук в София)и цената и била 330 лева.Щяла да я купи,но в крайна сметка решили да отскочат до "града на булките" и там си е взела почти същата рокля,чанта,обувки и було за 250 лева  Oh my ... .Не знам до колко е вярно,защото аз също още не съм ходила(причината са баловете,както при повечето от вас),но може би наистина има смисъл да се отиде,особено ако сте от София.  secret Имам наблюдения,че тук доста надуват цените.
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 12, 2007, 13:11:13 »

Аз обикалях и тук в София, ходихме и до Асеновград  DANCE Роклята си я взех от Асеновград и струва 280 лв. Много съм доволна и не съжалявам изобщо  Bravo
Наистина в София са много по-скъпи роклите, но има и много по-различни модели. Видях няколко рокли в Асеновград, които бях виждала и тук и бяха на едни и същи цени - 550 - 600 лв, но предполагам, че е заради платовете, изработката и т.н
Моделите, които там бяха на нормални цени в София са завишени поне със сто лева. Все пак ако сте се насочили към скъпа рокля, в София (а и не само  girl_wink)  има невероятни дизайнерски модели.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 12, 2007, 13:18:57 »

моето мнение е ,че цената на роклята зависи от платоветв с които е ушита,модела(в зависимост дали е по-сложен или не)и естествено от фирмата.Магазините с ИМЕНА си държът на цената kiss2
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 12, 2007, 16:46:09 »

моето мнение е ,че цената на роклята зависи от платоветв с които е ушита,модела(в зависимост дали е по-сложен или не)и естествено от фирмата.Магазините с ИМЕНА си държът на цената kiss2

Дааа, точно така е!!!
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 13, 2007, 22:34:03 »

Дааа, точно така е!!!
good good
Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #88 -: март 14, 2007, 10:59:22 »

Искам да споделя за асеновград и моите впечатления - снощи се прибрах от там. Честно казано съм със смесени чувства. Имаше няколко по-лъскави магазина, където роклите изглеждаха добре, всички останали бяха малки магазинчета и гаражчета и като се вгледаш по-добре в роклята, си личи, че не е качествено изработена. И при мисълта, че роклята ми ще е ушита в някой от тези гаражи, се отказах. Моделите бяха еднакви във всички магазини и бяха неточни копия на известни модели. Попитах за каталог на фирмата с ушити модели, а те ми дадоха една голяма папка с изрезки от списания (български и чужди) и да си избирам от тях, но каква е гаранцията, че ще я ушият като снимката - не се знае.  pleasantry pardon
Всички продавачки бяха убедителни, че ще стане като на снимката, някои от тях казаха, че ще стане за 1 ден, други ми казаха за 1 седмица, а трети  - че няма време, т.к. в момента абитурентите са превзели цялото внимание. Т.е. в различните магазини е различно, вие си решавате, огледайте роклите на манекените и ако ви харесат- поръчайте от там.
Но като цяло моето мнение за асеновград е, че трябва да отидеш с готов модел, снимка, или идея в главата и те ще го ушият, но не се надявайте да откриете кой знае колко различни модели от магазините в другите градове. Те са по-скоро шивачи, а не моделиери. И един съвет от мен:
Пробвайте рокли, обличайте, защото е съвсем друго като се видите в огледалото. Със всяка следваща рокля си създавате идея за ВАШАТА бъдеща и със всяка следваща виждате разликата в качеството, изработката и материите. В единия магазин паднаха мънистата от бюстието докато го обличах, на друго място бюстието беше по-меко и си личеше, че може да създаде проблем и да се свлече в най-неподходящ момент от сватбения ден.
И аз бях чувала от познати, че са много доволни от роклите в асеновград, освен това и във форума много момичета го споделят. Моля да ме извинят всички, които са останали доволни от роклите там,  heart може би сте попаднали на професионалисти и не се съмнявам, че роклите ви са прекрасни! girl_in_love
И още нещо - ако имате време, по-добре отидете след абитур. балове, з-то в момента е мн. натоварено и не вземат поръчки заради това. Ако някой го интересува нещо повече - аз съм насреща Blush
« Последна редакция: март 14, 2007, 12:17:37 от cherry » Активен
Kornelia
Регистриран

Публикации: 1

Всичко ще постигна!

« Отговор #89 -: март 14, 2007, 17:02:02 »

Момичета аз съм от Асеновград.Тук наистина има хубави рокли(поне за мен).Една моя приятелка която живее в София дойде тук за сватбена рокля.Избра си още във втория магазин.Разбира се всичко е въпрос на вкус.
P.S Ако мога да помогна с нещо,питайте! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: