Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:36:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184734 пъти)

puki
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #30 -: януари 18, 2007, 15:54:26 »

smile vanis за колко време ти ушиха роклята?

Моля пишете на кирилица!!!
« Последна редакция: януари 18, 2007, 21:11:23 от Bulechka_TS » Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #31 -: януари 18, 2007, 16:13:47 »

значи в магазина бяхме между 10.30 и 11 часа,пробвах рокли...показах желания от мен модел..
и те сами ми предложиха да ми я ушият и обещаха същия ден до 17-17.30 да е готова...
някъде към 14.45 бях на проба и тогава я видях за първи път,беше почти готова,оставаше само дължината да коригират..и след един час 15.45 вече си бях тръгнала от магазина,с рокля,чаши и шампанско,фуркети...и всички останали неща...ако имаха повече време можеха и чанта да ми ушият но просто нямаше....обувките също могат да ти ги направят от плата на роклята.......
ако искаш още подробности, пиши ми на лични,ще ти дам координати
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 18, 2007, 21:12:38 »

Браво на тези хора!!! Bravo
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 08, 2007, 18:45:40 »

Момичета, моля за помощ ... в събота отивам в Асеновград. Препоръчайте ми кои ателиета и магазини за рокли да посетя, защото иначе времето няма да ми стигне  pardon ... може и на лични, за да не ни се карат, че правим рекламам тук  girl_wink
Предварително ви благодаря  Curtsey
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #34 -: февруари 08, 2007, 23:44:25 »

сени аз за булчинска рокля не съм ходила още но като си купувах роклята за бала ми направиха впечатление няколко имена,а и от нет-а ми харесаха някои модели danceg
непременно иди в Сияна - точно на центъра е,няма да останеш разочарована good
За Нели Праматарова също съм чувала много добри отзиви,заслужава си да отидеш и там Wink
И оттам нататък си зависи от теб - обикаляне и пак обикаляне O_Oмного е сложно ,защото не са всички магазини на едно място sad
Не знам за вас момичета,но аз лично съм малко предубедена към малките магазинчета в Асеноеград,нали се сещате едни гаражчета разни там по някакви калдаръмени улички :(нещо не ми вдъхват доверие secret
а вие какво ще кажете?
Бихте ли си поръчали рокля "на доверие" в подобно магазинче?
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 08, 2007, 23:48:59 »

категорично не  nea.
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 09, 2007, 03:18:18 »

Аз също до сега не съм обикаляла за рокля-само в и-нет съм гледала ... и сега ме тресе треска Eeager
Не предполагах, че ще съм толкова притеснена и развълнувана, но ...
А колкото до малките ателиета и гаражчета и аз не бих си поръчала роклята там ... освен, ако нямам препоръки от някого и не съм видяла как работят...
Ще разказвам какво е положението там като се прибера ... Computer
Активен
junglegirl^84
Сватбар

« Отговор #37 -: февруари 09, 2007, 10:24:23 »

Аз също до сега не съм обикаляла за рокля-само в и-нет съм гледала ... и сега ме тресе треска Eeager
Не предполагах, че ще съм толкова притеснена и развълнувана, но ...
А колкото до малките ателиета и гаражчета и аз не бих си поръчала роклята там ... освен, ако нямам препоръки от някого и не съм видяла как работят...
Ще разказвам какво е положението там като се прибера ... Computer
хайде чакаме да помагаш после с идейки girl_wink
и д а качиш снимки blum
Активен
mu6morok
Любопитен
*
Публикации: 25

моето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 09, 2007, 13:52:57 »

здравейте момичета аз съм от съвсем скоро тук.е вече минах по този въкнуващ път-сватбата.и ще ви кажа моето мнение и впечатление-дано съм ви от полза.миналото лято и аз обикалях за рокля.в Асеновград има много но повечето готови рокли са тъпи и с некачествени платове,в Сияната съм отвратена от търгашкото им отношение и обслужване,но там има малко по-добри тоалети от останалите магазини(гаражчета по-точно).Аз си ших моята рокля по поръчка във модна къща МАНИЙКА.като отидете в Асеновград питайте и ще намерите магазина.много съм доволна и от изпълнението и от обслужването.а жената в магазина-ГАЛЯ е голямо съкровище.http://album.svatbata.bg/bambalovi ето тук можете да видите роклята (дано се отваря)успех на всички и незабравяйте това са едни незабравими могове с много емоций(и положителни и отрицателни bye
Активен
junglegirl^84
Сватбар

« Отговор #39 -: февруари 09, 2007, 14:40:17 »

здравейте момичета аз съм от съвсем скоро тук.е вече минах по този въкнуващ път-сватбата.и ще ви кажа моето мнение и впечатление-дано съм ви от полза.миналото лято и аз обикалях за рокля.в Асеновград има много но повечето готови рокли са тъпи и с некачествени платове,в Сияната съм отвратена от търгашкото им отношение и обслужване,но там има малко по-добри тоалети от останалите магазини(гаражчета по-точно).Аз си ших моята рокля по поръчка във модна къща МАНИЙКА.като отидете в Асеновград питайте и ще намерите магазина.много съм доволна и от изпълнението и от обслужването.а жената в магазина-ГАЛЯ е голямо съкровище.http://album.svatbata.bg/bambalovi ето тук можете да видите роклята (дано се отваря)успех на всички и незабравяйте това са едни незабравими могове с много емоций(и положителни и отрицателни bye
разгледах снимките..невероятни са Oh my ...
много ми харесаха и роклята ти е страхотна danceg
ако не е тайна може ли да кажеш цената sad
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 09, 2007, 14:44:01 »

mu6morok  аз вчера попаднах на твоите снимки в www.snimkata.bg и страшно се впечатлих от роклята,макар да не си падам по правите рокли,твоята старахотна good
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 09, 2007, 15:45:35 »

mu6morok , роклята ти е страхотна  good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 09, 2007, 15:56:26 »

аз също мога да препоръчам Асеновград, тъй като сме купували рокли на много приятелки там а и моята бална рокля беше оттам от "Милена" !!!!!! сега се надявам и сватбената да е от там !!!!!!!!!!! много са добри !!! smile всички хора от околността ходят оттам !!! smile
Активен
mu6morok
Любопитен
*
Публикации: 25

моето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 10, 2007, 01:48:32 »

e направо ме засрамихте blush.ама се радвам че ви хареса.иначе роклята заедно с цветето за коса и чантата ми излезна 550лв
Активен
junglegirl^84
Сватбар

« Отговор #44 -: февруари 10, 2007, 09:22:44 »

e направо ме засрамихте blush.ама се радвам че ви хареса.иначе роклята заедно с цветето за коса и чантата ми излезна 550лв
много добра цена good
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: