Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 15:26:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Секс преди брака или глоба "нечестна" булка
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Секс преди брака или глоба "нечестна" булка (Прочетена 35284 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Re: Секс преди брака или глоба "нечестна" булка
«
Отговор #45 -:
април 10, 2007, 16:27:05 »
живеем от 3 години заедно, а от 7 ходим и сме били далеч един от друг 10 месеца / като сме се виждали 2 пъти / и съм 100%сигурна, че той не ми е изневерявал !!! не е до това дали се сдържа, а дали те обича ! няма нищо общо със секса, но иначе съм напълно за секса преди сватбата и не може човек да ходи с някой повече от година и да не са го направили това наистина ми се вижда малко съдистично !
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #46 -:
април 10, 2007, 16:29:14 »
според мен, човек преди да реши да се жени или да има сериозна връзка, трябва да се наживееее било то с един човек или с няколко !!!!! и да се чуства готов за брак !!! аз съм готова и знам, че милото ме обича и уважава !!!! той не ми е първия, но се надявам да ми бъде последния
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #47 -:
април 10, 2007, 16:40:46 »
Цитат на: Ели Атанасова в април 10, 2007, 16:29:14
според мен, човек преди да реши да се жени или да има сериозна връзка, трябва да се наживееее било то с един човек или с няколко !!!!! и да се чуства готов за брак !!! аз съм готова и знам, че милото ме обича и уважава !!!! той не ми е първия, но се надявам да ми бъде последния
Ели
напълно подкрепям твоето мнение
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479
«
Отговор #48 -:
април 10, 2007, 16:46:58 »
това е странно. НЕ познавам хора,които не са правили секс преди сватбата. НЕ познавам и хора, които са 4акали и месец.
Интересно ми е как си го налагат,все пак това е желание някакво. Изключвам варианта на маструбацията,защото това е напълно нормално и естествено-и от двете страни.
Определено ЗА пробата,за да има време за рекламации и поправка:)
Активен
cvetna
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
април 10, 2007, 17:21:57 »
Момичета, радвам се, че макар да не сте съгласни с мен, зачитате мнението ми.
Как става това с въздържането ли? Ами та те и животните имат инстинкти и "физиологични нужди", ама ние, за разлика от тях, имаме разум и воля!! Ние с моя любим сме си решили, че ще ни е по-сладко, ако си изчакаме "първата брачна нощ" и досега не сме имали проблем да изпълним решението си! Остават ни 2 месеца
! Просто искам сватбата ми да си е сватба; не мога да си представя да идват да ме взимат, да се пазарят за мен, а пък аз отдавна да съм се "дала", да съм облечена в бяло, а вече да съм "втора употреба" /никого не обиждам, аз така бих се чувствала!!/, така че с вълнение си очакваме "първата брачна нощ" и сватбата; за мен сватбената церемония е сериозно нещо, не просто "цирк" за пред хората!! Пак се извинявам, това е лично мое мнение; всеки си има такова. Моят приятел наистина много ме цени заради позицията ми, щото вярно не се срещат често такива в този "модерен век"; ама си е много романтично да свържеш живота си с някой след сватбата. Какъв по-голям подарък от това да му подариш себе си, и то изцяло?!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #50 -:
април 10, 2007, 18:00:22 »
Цитат на: cvetna в април 10, 2007, 17:21:57
Момичета, радвам се, че макар да не сте съгласни с мен, зачитате мнението ми.
Как става това с въздържането ли? Ами та те и животните имат инстинкти и "физиологични нужди", ама ние, за разлика от тях, имаме разум и воля!! Ние с моя любим сме си решили, че ще ни е по-сладко, ако си изчакаме "първата брачна нощ" и досега не сме имали проблем да изпълним решението си! Остават ни 2 месеца
! Просто искам сватбата ми да си е сватба; не мога да си представя да идват да ме взимат, да се пазарят за мен, а пък аз отдавна да съм се "дала", да съм облечена в бяло, а вече да съм "втора употреба" /никого не обиждам, аз така бих се чувствала!!/, така че с вълнение си очакваме "първата брачна нощ" и сватбата; за мен сватбената церемония е сериозно нещо, не просто "цирк" за пред хората!! Пак се извинявам, това е лично мое мнение; всеки си има такова. Моят приятел наистина много ме цени заради позицията ми, щото вярно не се срещат често такива в този "модерен век"; ама си е много романтично да свържеш живота си с някой след сватбата. Какъв по-голям подарък от това да му подариш себе си, и то изцяло?!
ок това си е ваше ре6ение и аз го уважавам, но все пак ми е много 4удно и не мога да разбера как става така 4е си лягате един до друг, прегръщате се, милвате се, а мисля 4е се и целувате (или не) и как се здържате не мога да разбера, каква е тази воля 4е така да здържате сексуалните си желанията, които предполагам изпитвате
наистина ми е много странно, просто не мога да разбера как се владеете до такава степен 4е ..........ох незнам незнам
cvetna
а вие от колко време сте задно с твоето мом4е?
Активен
cvetna
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
април 10, 2007, 18:14:02 »
ок това си е ваше ре6ение и аз го уважавам, но все пак ми е много 4удно и не мога да разбера как става така 4е си лягате един до друг, прегръщате се, милвате се, а мисля 4е се и целувате (или не) и как се здържате не мога да разбера, каква е тази воля 4е така да здържате сексуалните си желанията, които предполагам изпитвате
наистина ми е много странно, просто не мога да разбера как се владеете до такава степен 4е ..........ох незнам незнам
cvetna
а вие от колко време сте задно с твоето мом4е?
[/quote]
Познаваме се от 11 год., заедно сме от по-малко от година, а за сдържането... ами да не сме деца, като сме взели такова решение, сме внимателни и знаем кога да спрем; прегръдки, целувки, милувки - всичко това е много нежно между нас, но границата си я знаем; не мога да го обясня, само който е вземал такова решение знае какво е... а и... не спим в едно легло, не сме толкова наивни да си играем с огъня!!
Просто който не си дава шанс за такова преживяване, не знае какво губи!!
Иначе естествените ви сексуални нужди напълно ги разбирам, ама ние няма да чакаме години, докато се оженим!!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #52 -:
април 10, 2007, 18:20:58 »
cvetna
ако съм те обидила с нещо моля да ме извини6
желая ви щастлив семеен живот пълен с много радости и много
Активен
cvetna
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
април 10, 2007, 18:28:29 »
Цитат на: PETKOVA в април 10, 2007, 18:20:58
cvetna
ако съм те обидила с нещо моля да ме извини6
желая ви щастлив семеен живот пълен с много радости и много
ООо, хич не си ме обидила!
Благодаря за пожеланията! Не знам дали имате представа какво дълбоко възхищение изпитват мъжете, след като се окопитят от изненадата, към жени с мнение и принципи!! Аз вече няколко пъти съм срещала погледите им, пълни с обожание: не си го признават, но очите им ги издават!! Като видят, че не сме от "лесните", почват да ни уважават; а иначе такива мъжки разговори съм слушала за "завоевания", че нямам думи!! Как само говорят за жени, които са задоволили нуждата им! Отвратително!
Активен
Picolina
«
Отговор #54 -:
април 10, 2007, 18:58:01 »
ние с милото сме заедно от 8 години,от които сме живяли заедно 3год и 4 бяхме разделени ( но не наведнъж).сигурна съм, че не ми е изневерявал,и все повече се радвам ,че всичко това ни се случи преди да вземем важното решение,така сме сигурни един в друг ,минахме през много изпитания.живяхме заедно,правили сме секс,били сме разделени по две години и така знаем какво да очакваме един от друг,ако нещо такова ни се случи отново.пробвали сме всичко
,така че нямаше изненади след сватбата
.той си ми е първият и последният и не съжелявам за нищо,даже се радвам
.
моето мнение е,че човек преди да предприеме такава важна стъпка трябва да е сигурен в нея,и естесвено да е проучил почвата предварително.това е!
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #55 -:
април 10, 2007, 20:09:03 »
на мен също половинката ми е първият мъж, а и освен това не съм си легнала с него веднага - минаха два месеца преди това, но въпреки това аз се смятам за жена с принципи, която държи на тях и не бих си легнала с който и да е и когато и да е! И не мисля, че съм лесна - даже напротив!!! Но всеки си има своето мнение и останалите сме длъжни да се съобразяваме и уважаваме чуждото такова! Ето защо, cvetna, аз уважавам позицията ти по въпроса, както и тази на останалите момичета!!!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
април 11, 2007, 00:18:13 »
моето мнение е ,че не можеш да решиш дали даден човек е за теб,ако не го"пробваш"не искам да си помислите,че съм някаква манячка
на тази тема!но от личен опит казвам,че ,ако трябва да говорим за трезва преценка,то тя трябва да е направена не само от 1 или 2 човека!и пак повтарям,че това е мое мнение и никой не искам да засегна с това,защото това е от личен опит.на мен
милото ми не ми е първият,но аз съм го избирала буквално.тъй като такъв беше момента,че не исках да ходя с никаго
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
април 11, 2007, 00:23:19 »
и също така искам да кажа,че и аз познавам хора,които са девствени преди сватбата си,но те са изключително редки случаи! =]направо не мога да повярвам,че в наши дни има такива хора все още! :love_together:а това е някакси много сладко -да сте си първите един на друг!но рядко се среща!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
април 11, 2007, 00:26:26 »
а колкото до моя езбор за съпруг-се радвам,че съдбата ми го поднесе-т.е.ме срещна с него точно когато се бях наживяла и успях най-трезва преценка да направя за него!
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #59 -:
април 11, 2007, 02:35:28 »
Цитат на: cvetna в април 10, 2007, 13:55:42
Затова мисля, че е имал някакво право човекът, не заради парите, ами открай време нещата са си наредени така, както си трябва; защо да променяме реда?! Да не би да сме най-умните?!!!
Ами дано все пак ние жените сме не само по-умни, но и по-силни, отколкото сме били в онези тъмни векове. И днес има държави, в които неомъжените жени ги пребиват публично с камъни за това, че не са останали девствени... така че изказвания като горното не са съвсем безобидни; а и нали нямаше да се съдим? Ако човек е доволен от личното си решение, не би трябвало да чувства необходимост да го налага на другите.
Не е много коректно толкова момичета да се изредят с мили думи да изкажат уважение спрямо екстремистките изказвания на една от тах, а тя после да ги нарече "лесни" и "дали се". Лично мнение.
«
Последна редакция: април 11, 2007, 02:39:41 от Marina
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5