Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 31, 2025, 00:04:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 92770 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 16, 2007, 00:04:40 »

Аз пък не мога да похваля моя приятел-направо ме побърква.Преди няколко дни отидохме да избираме поканите....аз се спрях на пет от тях и го питам коя е най-хубава,а той:"Мило,която ти харесаш е най-хубава!" А аз направо  angry Отиваме за халките,аз пак го питам,той пак същото.
 Обикаляме заедно,не ми мрънка(а аз с часове мога да избирам такива неща и само се чудя),но това че оставя всичко аз да решавам,много ме дразни.В крайна сметка не се женя само аз!!!
Не му се сърди:
1.Той сега е в много деликатно състояние ,защото е в ПО-ГОЛЯМ стрес от теб за сватбата
2.Разчита на теб и на добрият ти вкус
3.Страх го е да не те подведе и да не би да вземеш грешно решение,за което после ще му натякваш дълго време
4.Той те обича и ти се радва когао ти като дете се радваш и на най-малката подробност около сватбата,а той се чувства като "слон в стъкларски магазин"-тази материя просто му е чужда
Никога не забравяй че той е направил най-важната стъпка - предложил ти е.От тука нататък действаш ти!
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #46 -: март 16, 2007, 09:06:58 »

Аз пък не мога да похваля моя приятел-направо ме побърква.Преди няколко дни отидохме да избираме поканите....аз се спрях на пет от тях и го питам коя е най-хубава,а той:"Мило,която ти харесаш е най-хубава!" А аз направо  angry Отиваме за халките,аз пак го питам,той пак същото.
 Обикаляме заедно,не ми мрънка(а аз с часове мога да избирам такива неща и само се чудя),но това че оставя всичко аз да решавам,много ме дразни.В крайна сметка не се женя само аз!!!
Не му се сърди:
1.Той сега е в много деликатно състояние ,защото е в ПО-ГОЛЯМ стрес от теб за сватбата
2.Разчита на теб и на добрият ти вкус
3.Страх го е да не те подведе и да не би да вземеш грешно решение,за което после ще му натякваш дълго време
4.Той те обича и ти се радва когао ти като дете се радваш и на най-малката подробност около сватбата,а той се чувства като "слон в стъкларски магазин"-тази материя просто му е чужда
Никога не забравяй че той е направил най-важната стъпка - предложил ти е.От тука нататък действаш ти!

ROFL Това много ми хареса-"Слон в стъкларски магазин",но може би имаш право,защото когато избирахме чашите той ми каза,че няма да се меси,за да не го обвинявам после(той беше харесал дреги чаши и аз го попитах,дали не е  crazy -ама бяха много грозни  baddirol .
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 20, 2007, 12:56:09 »

В началото на нашата потготовка ние имахме един спор. Аз постоянно предлагам варианти за това и онова, а "той още е рано" . Един ден се ядосах много и се поскарахме, че не взима участие в нищо. После като поговорихме се разбрахме аз да търся и да мисля, а той да одобрева или отхвърля. Така или иначе той няма никакво време.
А сега да го видите сам ми вика "Амо то май наближило. Ние това не сме обмислили или онова" Сега той е под пара, а аз съм спокойна  dirol
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 20, 2007, 13:57:39 »

В началото на нашата потготовка ние имахме един спор. Аз постоянно предлагам варианти за това и онова, а "той още е рано" . Един ден се ядосах много и се поскарахме, че не взима участие в нищо. После като поговорихме се разбрахме аз да търся и да мисля, а той да одобрева или отхвърля. Така или иначе той няма никакво време.
А сега да го видите сам ми вика "Амо то май наближило. Ние това не сме обмислили или онова" Сега той е под пара, а аз съм спокойна  dirol

същата работа- даже и за отпуската ме юрка още от сега да си я взема , за да не излезне някоя колежка !!!!! smile иначе за включване е оставил всичко на мен - той само одобрява ! до сега нищо не е отхвърлил !!!! smile
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 26, 2007, 10:10:55 »

При нас нещата са много уравновесени. На мен ми идват стотици идеи, ровя се много, чета, пиша  girl_wink, но пък трудно се организирам реално да направя нещата. Не че не мога, просто дълго време се настройвам  pardon Той обаче така силно прегръща всяка идея, която му хареса, че я осъществяваме в най-кратки срокове  Curtsey А най-хубавото от всичко е, че ме защитава винаги, когато моята майка или неговата се опитат да ни наложат, че нещо трябва да стане "еди-как си". Заставаме заедно в опозиция и лайт мотивът винаги е "Нали сами сте си организирали сватбата на времето?! Оставете ни да направим нашата както ние искаме! "  Yes
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 26, 2007, 10:15:18 »

Bravo  Bravo  Bravo Bravo
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 26, 2007, 10:19:40 »

При нас нещата са много уравновесени. На мен ми идват стотици идеи, ровя се много, чета, пиша  girl_wink, но пък трудно се организирам реално да направя нещата. Не че не мога, просто дълго време се настройвам  pardon Той обаче така силно прегръща всяка идея, която му хареса, че я осъществяваме в най-кратки срокове  Curtsey А най-хубавото от всичко е, че ме защитава винаги, когато моята майка или неговата се опитат да ни наложат, че нещо трябва да стане "еди-как си". Заставаме заедно в опозиция и лайт мотивът винаги е "Нали сами сте си организирали сватбата на времето?! Оставете ни да направим нашата както ние искаме! "  Yes

Браво Ита, точно така трябва да е! И ние държахме щом ние си организираме нещата, то да става по наш вкус и желание! Все пак това е НАШАТА сватба  girl_wink good
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 26, 2007, 23:09:39 »

При нас положението е друго! Той се обажда организира срещите с ди джей, агент, но на срещите само аз говоря,аз обяснявам, аз питам - всичко, всичко, дори за неща, в които той е по - компетентен. Честно казано това ме вбесява вече, все едно няма собствено мнение. Всъщност единствените претенции, които има моят бъдещ мъж са за халката и дрехите - трябва да са удобни !!!
 Днес го попитах защо се получава така, а той отговори, че не си представя сватбата  Oh my ... и е оставил да я организирам така както аз искам  Cray .Честно казано много се ядосах, но май така е по - добре.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 27, 2007, 13:27:03 »

При нас положението е друго! Той се обажда организира срещите с ди джей, агент, но на срещите само аз говоря,аз обяснявам, аз питам - всичко, всичко, дори за неща, в които той е по - компетентен. Честно казано това ме вбесява вече, все едно няма собствено мнение. Всъщност единствените претенции, които има моят бъдещ мъж са за халката и дрехите - трябва да са удобни !!!
 Днес го попитах защо се получава така, а той отговори, че не си представя сватбата  Oh my ... и е оставил да я организирам така както аз искам  Cray .Честно казано много се ядосах, но май така е по - добре.

мила така е по-добре според мен !!!! моят бъдещ съпруг е пос ъщия начин, обажда се урежда а после аз говоря !! те мъжете не се вълнуват толкова колкото ние !!! така че смело напред ! blum!!
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: март 27, 2007, 13:28:30 »

не те се вълнуват но не го показват като нас на яве girl_wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 29, 2007, 00:53:07 »

При нас положението е подобно...В началото беше :"Ти си луда Има толкова много време!" После (и сега е)
Аз: "Трябва да се видим с фото и видео операторите."
Той: "Аз трябва ли да идвам?"
Аз: "Днеска да се видим с DJ-я"
Той: "Ами виж се. Ако прецениш че става значи става"

И така общо взето за всичко! Направооо И постоянно казва-Каквото и да избреш знам че ще е най-хубавото!
Абе знам че и ние жените не сме стока....ако се бъркат и изказват претенции-защо го правят, като нищо не разбират, ако не се интересуват и са малко безразлични-защо не се включват повече....Ама какво да правим-ЛЮБОВ!
« Последна редакция: март 29, 2007, 00:57:21 от Little_Sweet_Didka » Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: март 29, 2007, 11:56:02 »

При нас положението е подобно...В началото беше :"Ти си луда Има толкова много време!" После (и сега е)
Аз: "Трябва да се видим с фото и видео операторите."
Той: "Аз трябва ли да идвам?"
Аз: "Днеска да се видим с DJ-я"
Той: "Ами виж се. Ако прецениш че става значи става"

И така общо взето за всичко! Направооо И постоянно казва-Каквото и да избреш знам че ще е най-хубавото!
Абе знам че и ние жените не сме стока....ако се бъркат и изказват претенции-защо го правят, като нищо не разбират, ако не се интересуват и са малко безразлични-защо не се включват повече....Ама какво да правим-ЛЮБОВ!
Bravo страхотно и то4но си го написала  girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 01, 2007, 22:01:23 »

моята половинка иска във всичко да вземе участие =]не ми позволява да избирам това онова без него *crazy*даже и за украсата на ресторанта си налага мнението-от кога мъжете разбират от тези работи незнам pleasantry
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 01, 2007, 22:02:29 »

Хахаа,Сиска и моичкият отначало не се включваше много,а сега да го видиш направо сватбен агент е станал sarcastic
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 01, 2007, 22:05:05 »

дааааааа и при нас това се получава O_Oчак не мога да повярвам че това се случва с него.даже и за роклята взима участие и като му кажа:кой е булката ти или аз?    той ми отговаря:ти,но аз съм младоженеца и  също имам право да се меся! ohmyнаправо се  е побъркал
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: