Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 31, 2025, 00:09:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 92772 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 19, 2008, 16:18:31 »

Моята половинка се включва почти във всичко! Аз харесвам разни неща и си спазвам някакви графици по организацията! Но ходенето по магазините го правим задно! Само и единствено в избора на рокля си беше лично мой и сама ходих да си я харесвам. А също и с украсата на ресторанта сама се занимавам с фирмата! Докато с диджея, фотографа и видеооператора се занимава той! Така че двамата си организираме сватбата, без сватбен агент!
Активен
stranger
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: октомври 12, 2008, 21:11:39 »

Мили дами, моя мъж ми скъса нервите днес! Значи много ми е добричък, ама днес ми накипя яко! Както се сещате по-голямата част от сватбената организация е легнала върху бъдещата му съпруга - т.е. мен! Днес имах план да занесем още парички в ресторанта, да капарираме украса и да поръчам сватбените пастички - тестовите! Утре ще ви информирам за тях, но милият ми бъдещ съпруг реши, че му се прави друго! Последва скандал, защото много ми накипя вече! Сдърпахме се и в крайна сметка изпълнихме моята план програма! Сега е нацупен естествено, а аз беснея, че му куцат приоритетите. Отделно, че сватбата не е чак толкова далеч на 15.11 е, но ние заминаваме вместо на сватбено на предсватбено пътешествие и се прибираме на 30-ти октомври. Той ще е в командировки и в крайна сметка имаме едни никакви няколко дена в които трябва да обиколим отново фотографа, видеото, диджейчето и да се видя с моето другарче, което ще ни води сватбата. Отделно да се видя и с тези, които ще ни украсяват. Макар, че вече ме ядосаха - ще ни направят панделки от органза, ние ще ги платим, пък те щели да ги ползват! Казах им, че няма да стане, поне милото там се намеси активно и им каза да не се надяват! Ако пробват да ни минат така директно ще видят що е това антиреклама!  diablo diablo diablo

Излях си мъката и ми олекна!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: октомври 13, 2008, 09:43:42 »

Мда, разбирам те. Ние също се бяхме изпокарали преди сватбата, но после всичко се забравя. Ако не е тайна, коя ти е фирамата за украса? Защото аз се отказах да се занимавам с декоратори във Варна, а това с панделките много странно. ОК е да платиш наем за украса от платове - но тя трябва да е по-евитна от цената на самия плат все пак.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: октомври 13, 2008, 09:52:20 »

stranger не му обръщай внимание на мъжа ти. Съвсем нормална е ситуацията и при вас. И ние така преди сватбата се карахме и сдобрявахме на почивки.  girl_wink В крайна сметка се оказа, че аз почти нищо не съм вършела, а той всичко  diablo Ама това е защото и двамата бяхме много изнервени и напрегнати от многото неща, които трябва да се свършат. Понякога на мъжете им е необходимо малко  beating  beating  beating , но такива са си, не можем да им се сърдим, то си им е природа.
Това за панделките - да си гледат работата онези!
Активен
stranger
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: октомври 13, 2008, 11:15:06 »

Мда, разбирам те. Ние също се бяхме изпокарали преди сватбата, но после всичко се забравя. Ако не е тайна, коя ти е фирамата за украса? Защото аз се отказах да се занимавам с декоратори във Варна, а това с панделките много странно. ОК е да платиш наем за украса от платове - но тя трябва да е по-евитна от цената на самия плат все пак.

Ами Парти Джак са, надявам се просто девойката да не беше адекватна и ориентирана... защото ще извади злата ми същност на яве! Казах им, че ако си ги плащам си ги искам! И ме гледаха "умно".
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: октомври 13, 2008, 11:24:15 »

Да се разпиша и аз и да взема да споделя незаинтересоваността на моето мило! cray Аз все му разправям кое как ми се иска и той все - "да, добре" и нищо повече! И аз все го питам, ама ти какво ще кажеш за това, а отговорът е "ооо... каквото избереш, на мен ми е все тая". Капакът беше онзи ден си стоим в тях и той ем застрелва  с въпроса "Ние кога щяхме да се женим, коя беше датата" Шок и ужас..онемях!  shok Амаа вече го избивам на майтап, може би като наближи повече сватбата ще направи и той включване! Ядосвам се, но не му се сърдя - мъжка му работа!
Активен
stranger
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: октомври 13, 2008, 14:12:39 »

А аз по тази причина на моя му "набивам" периодично, че на 15.11 сме на аху иху, а на 14.11 подписваме! Днес е жалвах на кумата, а тя ми се смее и ми казва "добре дошла в отбора на омъжените!". Тъй, че май е всеобщо заболяване! Истината е, че им пука, но при тях е важно да се съберат приятели, няма значение къде и как ще полеят повода!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: октомври 13, 2008, 14:16:57 »

О при нас беше подобно положение.Аз се занимавах с подготовката на сватбата, а той трябваше да прави ремонт и се включи малко в цялата патаклама.Ползвах го най-вече като такси когато ми трябваше превоз, иначе пеша.Най-хубаво обаче ми стана когато след сватбата ми каза, че е разбрал колко много неща съм свършила и разбира защо съм била толкова заета, почуствах се страхотно girl_in_love
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: декември 09, 2008, 11:04:51 »

Сега след свършен факт мога да кажа, че на равно сме си организирали всичко!
Милото толкова много ми помогна, имаше огромно желание и се занимаваше с доста неща. В самия ден на сватбата милото посрещаше гости до последно, занимаваше се с организаторски работи до последно. Но благодарение на това, че е взел голямо участие в организацията той успя да се наслади на 100% на нашата Сватба!
Активен
du6eva
Ентусиаст
**
Публикации: 148

nie sme du6etata

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: декември 09, 2008, 19:55:45 »

ами душето беше плътно до мен,всичко си избирах ме двамата, свички малки дреболиики / букетчета,покани,чаши, свещи,украса и т.н./еее : Girl_hide без роклята, родителите ни /по точно маймите/идваха с нас но само като финансови рамена те милите ни дадоха пълна свобода  Bravo
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 04, 2009, 15:50:59 »

Здравейте, и аз да ви разкажа как моето съкровище се включи в сватбената подготока, или по-скоро как дистанционно чрез мен вършеше нещата. Понеже той и родителите ми работят извън БГ мога да кажа, че цялата подготовка и ходене нагоре надолу остана за мен - запазване на час за гражданското (то и там какви разправии си имах и проблеми заради свекито), избирах няколко модела покани, няколко вида подаръчета за гостите, цветовата тема за сватбата. И всичко трябваше да свърша за около месец и половина, за да мога зимата като дойда при тях да им покажа общо взето какво съм избрала и от това те да си кажат мненията (все пак те плащат  girl_wink). За  DJ, фото и камера се възпозлвахме от препоръчаните ни от агенцията и мога да кажа, че не сгрешихме - всичко беше чудесно. Вече за тортата милото си беше в БГ и я избирахме заедно, защото той си има специални критерии и претенции (мъжка му работа ). А, забравих да ви кажа през това време бх студентка последна година в др град и се прибирах в месеца веднъж за по 3-4дни - лудница, а?  tease
Активен
mojebi
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #161 -: януари 04, 2009, 23:56:51 »

Ние още сме на приготовленията.За сега всичко върви добре,заедно запазихме час за граждански брак,заедно обиколихме за ресторант,а аз сама обиколих за църква и накрая му показах на коя съм се спряла и той много я хареса,така че за сега немога да се оплача.За музиката се съветвах с родителите и от двете страни получих само едно и единодушно предложение и останах доста изненадана,поне това няма аз да търся Bravo а за камера и снимки ми препоръчаха.Мисля,че за сега всичко върви много добре,остават само малките детаили с които смятам аз да се заема.А за роклята несмятам да му япоказвам изобщо-искам да е пълна изненада.Костум сигурно ще изберем двамата,както и халки. girl_wink
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 05, 2009, 05:57:27 »

Честно казано, аз предпочитам милото или родителите да се включват възможно най-малко в организацията. Защото искам всичко да бъде точно така, както винаги съм си го представяла  blush Зная, че това не е само моята сватба, ами и на двамата, но милото нямаше нищо против да взема нещата почти изцяло в мои ръце и така всички са щастливи  Wink  Като че ли булките по принцип много повече се вълнуват около сватбата... Е, разбира се и той се включва където е необходимо и където може, например при избора на поканите (от 5те модела, които бях селекционирала, заедно избрахме нашия), също така заедно ще ходим да пробваме менюто, което съм съставила за тържеството в ресторанта, двамата ще се срещнем с фотографа и DJ (които аз избрах чрез препоръки, най-вече от форума Wink ) и заедно ще избираме неговото облекло и това на шаферите. Е, все пак това не е малко като за начало...  Wink
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: януари 08, 2009, 16:53:12 »

Всичко двамата с мъжа ми си организирахме.Моите родители и по-често майка ми се включвше с голям ентусиазъм, когато и искахме помощ. Виж за росителите на милото мога да кажа , че нямаше никаква ама никаква заинтерисованост, но това е за друга тема. smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 09, 2009, 15:37:21 »

Моето момче все ми казва да оставя майките ни да се оправят, единственото, което го интересува е в деня да съм до него и да се обичаме.но тепърва започваме подготовката и не мисля да го оставя безучастен.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: