Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 07:49:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 90030 пъти)

блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 05, 2008, 13:52:25 »

Тук вече ми иде да  Eeager,всичко си правя сама!Той изобщо не се занимава! shok  cray

ivana, не знам причините твоят мъж да не ти помага достатъчно: може да е повече ангажиран с работа, или пък да ти има доверие в това, което правиш, или нещо друго.. но си помисли как това е Твоята сватба, и ти ще си направила нещата, както ти се иска smile
аз писах, че ние с моето момче правим всичко заедно, но мисля, че причината за това се крие в свекито, което обсебва цялата организация на Нашата сватба, и ние сме се мобилизирали с всички сили, за да не ни изненада тя с нещо... така че се радвай донякъде, защото в твоя празничен ден ти си принцесата, и ти трябва да вземаш решенията!  give_rose
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: февруари 07, 2008, 17:03:42 »

Аз бях много приятно изненадана как се интересува и включва във всичко ( е почти във всичко,не му казвам нищо за роклята).В началото се страхувах,че няма да се справя самичка,но сега като имам неговата помощ, а и тази на майка му знам,че всичко ще е ОК. Curtsey
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 07, 2008, 17:39:46 »

Да се оплача по тази тема. Веднъж ми каза, че като ми предложил съм реагирала странно - не съм била почнала да превъртявам с идеи за сватба, рокли и т.н. Е да току що се бях върнала в БГ и още не знаех колко е часа, та сватба. Сега аз само идеи, постоянно съм във форума и обменям идеи. В момента в който почвам да го питам нещо и да обсъждаме почваме да се дрънкаме, нито знае кое как се прави а пък само недоволен  angry
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 07, 2008, 17:44:28 »

Тя нашата същинска подготовка още не е започнала. Сега само събирам информация и идеи и ги споделям с него. Неговата роля на този етап се изчерпва с това да каже "Да, мило. Чудесна идея" или "Не! В никакъв случай"  tease
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 08, 2008, 10:34:24 »

Аз немога да се оплача, обикаля почти навсякъде с мен, стига да няма работа.Сега ще ми направи поканите, етикетите за ракията, но общо взето все няма време и отлагаме за друг ден, но все пак отиваме където трябва.Онзи дем ми каза, че направо ми се чуди как не съм се побъркала вече от мислене и обикаляне по магазините и че слява богу че жените сме по-търпеливи, че иначе сватбените агенции ще имат постоянно работа. Bravo
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 12, 2008, 12:37:23 »

Ние още сме не етап събиране на информация,  защото има мнооогооо време, даже още не сме определили точна дата, но като гледам информацията си я събирам само АЗ Burokracia beating
Като започна да говоря и все ми вика "Ох, заболяме корема." ROFL Започва да пребледнява и гледа странно. Като наближи още повече времето не ми се мисли  funnytooth
Въпреки, че той говореше повече от мен за сватба(аз все се правех, че не чувам), сега когато сериозно съм се заела, той нещо яко се е  :laugh:спекъл
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 12, 2008, 13:55:37 »

За събирането на информация те разбирам. Моето мило е същия. Не може да се сети за нищо сам, но съм сигурна, че когато започне същинската подготовка ще се включи активно (било то доброволно или не чак толкова)  girl_wink
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 12, 2008, 18:35:44 »

Ние още сме не етап събиране на информация,  защото има мнооогооо време, даже още не сме определили точна дата, но като гледам информацията си я събирам само АЗ Burokracia beating
Като започна да говоря и все ми вика "Ох, заболяме корема." ROFL Започва да пребледнява и гледа странно. Като наближи още повече времето не ми се мисли  funnytooth
Въпреки, че той говореше повече от мен за сватба(аз все се правех, че не чувам), сега когато сериозно съм се заела, той нещо яко се е  :laugh:спекъл

Разбирам те напълно, в събота почнахме да обмисляме разни неща и аз като му се разсърдих че никаква информация не е събрал за нищо и той ми каза "кажи кога и къде да дойда да подпиша" аз хем смях хем  beating beating beating
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 13, 2008, 09:03:44 »

Абе мъжка му работа.  crazy Аз от една страна предпочитам да е така, защото всичко ще си бъде точно по мой вкус. Иначе ще възникнат спорове, единия харесал едно, другия - друго... nea
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: февруари 13, 2008, 12:09:55 »

при нас е същото всичко е в мой ръце........нещата опират до това дали му харесва или не..........,но все пак ако имам нужда от помощ не отказва smile
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #145 -: февруари 13, 2008, 13:30:54 »

ние като решихме да правим сватба, първата реакция на моя човек беше "Не ме занимавай с нищо организационно - аз ще осигуря само колата и ракията!"  angry

Сега обаче, когато се захванахме го прекарах през всички ресторанти в София, той ходи сам да запазва църква, да сменя часа в ритуалната зала... girl_wink Е, наистина през цялото време ми натяква 'Ти нали ми обеща да не ме занимаваш с подготовката!" Но знае, че няма как, аз съм по цял ден на работа, а той не работи в момента, така че няма оправдание!!! Само като направи една тъжна физиономия когато му поставя някоя задча и ми се свива сърцето  heart Тогава се убеждавам все повече защо именно за него искам да се омъжа!
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: февруари 13, 2008, 13:40:36 »

Аз немога да се оплача, винаги ког.има време обикаля с мен, дори вчера се обади на DJ който ни препоръчаха от ресторанта и се оговори днес да се видим да се разберем с него и след малко чакам да дойде да ме вземе да отиваме.Ще ми направи и поканите, тейбълките и етикетите(това му е работата и има мн.идей) в събота ще ме води да си поръчам роклята и да разгледаме за украси, чаши и шампанско(сам пожела да отидем)даже той хареса ресторанта,аз също го харесах, но беше по-скъп от другите и се отказах, но той каза, че ще го доплати, за да сме там, където е най-хубаво.Сега и за украсата се е заел да проучва. :bravo:на мойто слънчице. yahoo
Активен
presllava
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #147 -: септември 18, 2008, 15:17:05 »

Моят паток ме оставя горе долу сама да подготвям всичко.Аз от моя страна като харесам нещо се допитвам до него,защощо сватбата е и за двама ни,и той си казва мнението.Аз сам малко по-нетърпелива и гледам да изпипам всичко до основи,това по някой пат го дразни,но знае че го правя и за двамата и ме разбира.аз искам да ви попитам кой беше по нервния от двамата,защото моя бадещ съпруг е много притеснителен и ми вика че щял да припадне. danceg danceg :danceg:Посъветвайте ме как да се справя с неговата притеснителност?
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: септември 19, 2008, 09:28:30 »

аз мога да кажа че всичко правим двамата. е аз се рова в нета за разни идейки, споделям ги с него и после при реализирането им помага доколкото може. имаше желание да изреже тейбълките, но за да му намирам после кусури че ги е изрязал на криво ми остави тази задача на мен, но той им прави дупките с перфоратора. навсякъде ходим заедно да избираме разни неща за украса и декорация. разбрахме се че той ще измие и махне старите етикети на бутилките а аз ще подсигуря и залепя новите smile 
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 19, 2008, 09:40:03 »

И аз да похваля моята половинка smile От самото начало всичко правим заедно. Какво обикаляне само беше за ресторанта, но не се отказваше. За много неща ходи сам- да се плащат разни такси, за медената седмичка и т.н. Заедно връзвахме подаръчетата за гостите, което си е доста пипкава работа. В същото време, костюма, ризата и другите неща си ги хареса във втория магазин и не се разкарвахме излишно. Най-важното е,че ме успокоява и разсмива, защото аз съм по-притеснена дали ще успеем с всичко. heart
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: