Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 10:00:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 90132 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 20, 2009, 12:16:54 »

Почти винаги жените са водещата страна при организацията на сватбата . Много малко мъже поемат част от нещата . Повечето винаги казват - не знам жена ми да реши ! Не че е лошо но по някога е дразнещо защото ние жените винаги си мислим че не им пука и че им е все едно . Но истината е ,че те просто не се задълбочават толкова колкото ние . Те не обръщат внимание на дребните детайли и едва ли ще забележат че едните цветчета имат панделка а другите не / просто пример / .
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юни 01, 2009, 08:46:00 »

Да се включа и аз в темата.Моето съкровище ми даде картбланш да организирам и да правя каквото ми харесва.Само се допитвах и му показвах какво съм направила или искам да направя ,за да няма изненади на сватбата.И така си вървеше всичко добре и ресторанта и фотото и дреболийките са уредени и одобрени Girl_hide.Като през цялото време казахме на родителите ни да не се се месят с желания как да бъде.Само им казвахме какво сме решили.И когато стигнахме до украсата на ресторанта свекърва ми реши да се намеси Mad girl!И станаха едни разправии и половинката ми накрая реши да се заинтересува по-сериозно и да се включи в организацията,за да не ни се мотаят на главата и да мърморят някои хора.И за сега всичко върви добре girl_wink
Активен
diva_79
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #182 -: юли 21, 2009, 22:30:11 »

Той свърши следните неща, за който съм супер доволна:

1.Намери най-добрия DJ
2.Ресторант
3.Украсата на ресторанта
4.Църква

е и други по-дребни неща, които не са малко
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: август 11, 2009, 14:54:25 »

Какви съкровища имате вие, но и моето не е по-малко. Той свърши най-важната работа - предложи ми и ме остави сама да организирам всичко - за което безкрайно му благодаря!
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 11, 2009, 15:21:21 »

Абсолютно същото се случи и с мен sis но не е чак толкова добре sad,той дотолкова ме беше оставил да правя всичко, че по някое време се чудех дали изобщо му пука cray- все пак имах нужда и неговия съвет понякога(не че щях да го приема и да се съобразя blush),  нооооо
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 11, 2009, 15:24:18 »

Не го интересува изобщо, само повтаря "Не ме занимавай"  Cray
Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: август 11, 2009, 15:42:25 »

в първите два магазина дойде с мен да гледа, на прага на третия каза -"не ме занимавай с глупости, аз отивам да пия кафе" и така до днес  smile
е, разбира се когато го пратя до някъде /с мостра в ръка!/ да купи нещо го прави, и като види някаква нова дреболия от моите се кефи, но честно казано мъжете ... абе моя специално малко трудно си представя нещата в проект, въображението му малко не възприема нещата и той самия предпочита да ги види в готов вариант, вместо да му ги обяснявам преди това.

аз пък съм много доволна, че имам пълна свобода на действие  good
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: август 13, 2009, 09:59:15 »

Оле момичета, милото беше неотлъчно до мен, и за покани, рокля, ресторант, и когато ходихме за дреболийки, даже и за срещата с декораторката и тя като го видя Oh my ... направо се шашна и вика, никога не съм виждала младоженец още на първата среща за определяне на окрасата. Даже уреди срещата с фотографа и танцьорката за кума. Беше много ентусиазиран милия ми yahoo Единствено не бяхме заедно когато си избираше костюм, че бях на работа и не можех да изляза cray еее бях му дала някви наставления, все едно аз ще го нося.
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 13, 2009, 13:10:50 »

При нас беше трудно да го убедя, че 6 месеца преди сватбата не е твърде рано , за да се започне с подготовката.... , но все пак ината си е инат т.е АЗ и отидохме още февроари да запазим ресторанта...като видя в съботен ден още колко двойки има там да питат и разглеждат и като дойде управителя и ни каза, че има само две дати свободни за периода май-септември...и.....се разбра кой е бил прав... Yes ама мъже...след това имаше затишие и сега....такъв ентусиазъм...все като види нещо вика "и това трябва да добавим, това не го искъм на нашата сватба...та чак вече кошмари сънува..... ;)Но нормално и не се оплаквайте...помислете си от добрата страна сега си правим и купуваме каквото искаме, а ако се започнат спорове....само ядове тъй, че според мене така е по-добре...та нали ние сме тези дето мечтаем от малки за този ден ..... weddingday
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 13, 2009, 13:26:22 »

....такъв ентусиазъм...все като види нещо вика "и това трябва да добавим, това не го искъм на нашата сватба...та чак вече кошмари сънува..... Wink
  напълно съм съгласна с теб мила pardon
Момичета само забравих да кажа, че милото сам ме накара още януари месец да му разпечатам онзи списък от списанието, какво се прави 6 месеца преди сватбата... 5 месеца...4... и т.н. сещате се и само го следеше и казваше: "жена, това да не изпуснем онова... сладур" funnytooth sarcastic
Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 13, 2009, 14:00:26 »

И аз се включвам да похваля любимото си същественце  Wink.
1. Предложи ми да бъда негова съпруга по най-романтичният начин.
2. Измисли най-оригиналните покани - дизайн, текст.
3. Помогна ми при избора на рокля. Доказал се е, че е голям естет и неговото мнение е най-важното. Изпратих му снимки на няколко рокли и той избра това, на което се бях спряла и аз. yahoo
4. Включва се с невероятни идеи good
5.Винаги е до мен, дори когато и аз не мога да се понасям с моите настроения blush Не му е леко, но пък се справя успешно с мен:)
И още други неща, които правим заедно / избор на ресторант, църква, ДЖ,.../
Но най-важното е, че неговата любов и присъствие ме окриля и помага в тези малко трудни предсватбени дни heart
« Последна редакция: август 13, 2009, 14:04:15 от Svetla77 » Активен
penka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #191 -: август 21, 2009, 14:56:26 »

Ние вдичко двамата си избираме и когато има различия в повечето случаи почти нямаше ставаше на мойто а само избора на ресторант беше негова идея но мисля че не сбъркахме.
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 21, 2009, 23:17:38 »

Момичета , да са ви живи и здрави половинките , които толкова много помагат  Bravo Моят човек ме е оставил да правя и избирам каквото си поискам.Не знам да се радвам ли или не но това е положението   crazy Единствено за халките бяхме заедно но  и там стана така както исках  blum
Активен
raqraq
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #193 -: януари 29, 2010, 18:06:49 »

Аз лично, бих се отказала от организацията на всичко, ако не виждам инициатива от половинката. За халките всеки си каза предпочитанията, обиколихме няколко магазина заедно, аз исках някои особености и взехме решение да ги поръчаме. Той след питане и търсене откри, къде могат да направят това, което искам. Чашите ги избра сам преди време. Панделки и всякакви неща с мостра отива и купува. Списъкът съставихме заедно. Обиколките по ресторанти и близки и далечни градове, правим заедно. Ритуална зала и църква- заедно. За моя външен вид ще се погрижа сама. Той съответно за своя. За малките неща и украсата имаме помощ. За сега е това.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: януари 29, 2010, 22:47:42 »

Хаха! Как ли участва? Ами ето така:  beating За момента аз се занимавам много по-усилено, почти на 100% сама. Но при нас го има и моментът, че аз съм българка, а той е чужденец и тъй като сватбата ще е в България няма много много с какво да ми бъде полезен. За момента се радвам и само ако изказва мнение! cap И на това съм щастлива и за мен е празник!  judges
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: