Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:54:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 89996 пъти)

cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 09, 2009, 16:20:11 »

а пък ние казахме на майките ни че не искаме да ни се бъркат angry и мисля че така ще си спестим доста нерви! Всичко си организираме сами, все пак ще се женим аз и той, и искаме всичко да е по наш вкус smile Моята половинка е страхотен - той проучи диджеите и фотографите и след взаимно обсъждане ги нае smile
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 09, 2009, 22:02:53 »

при нас мъжа ми направи поканите,говори с DJ,той се занимава6е и с пла6тането на ресторанта...абе нямам оплкване,добре се справи Bravo а да не забравя той украси и колата
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 12, 2009, 14:03:11 »

днес моето мило така ме зарадва yahoo.  Исках тези дни докато отсъства да отметна няколко задачи, но той с огромно желание сподели, че иска всичко заедно да организираме и резервираме всичко. А аз си мислех, че той иска да е безучастен в подготовката. Bravo на моето момче.
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #168 -: март 12, 2009, 14:59:55 »

едно браво и от мен...   Bravo такива мъже не се намират лесно...  пази си  го  и бъдете много мнго щастливи  girl_wink
Активен
niksis
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 13, 2009, 10:38:15 »

Айде и аз да ви се оплача  cray  Аз също ,както и по-голямата част от бъдещите булки ,не искат да им се месят и сами да си организират мечтания ден. Всичко,което намирам,купувам или ми хрумва,все пак споделям с милото. Но до сега всичко беше само идеи и мрънкане от моя страна да се купи каквото може от сега,за да не се натрупа всичко накрая и..нищо.Излиза ,че аз съм лошата понеже съм мерморила. Избрах си ДЖ и фото. Запознах милото с избора си и оки- няма проблеми. Като му казах- обаждам се и запазвам,но... beating Реши точно в тоя момент да поеме нещата в свои раце.Убедена съм ,че ще забрави и нищо няма да направи. След 3 дена ще ми каже- запазвай,но тогава по всяка вероятност ще е късно...  cray По цял ден не работя, за да се ровя тук и там и да намирам най-подходящите неща и накрая излиза,че само си губя времето. После как да не се ядосвам и всичко да е наред,като за всяко едно нещо е така...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 13, 2009, 15:02:45 »

niksis, не се ядосвай, само страдаш така! по-добре седнете и си поговорете нормално без нерви и мажи на милото ти, че така и така нищо друго не правиш, по-добре ти да си организираш нещата и да не се занимава той с излишни дейности, или му кажи-аз ще се погрижа за това и това, а ти за еди кое си..  pardon все пак ще се омъжваш за този човек, трябва да се погаждате някак си  heart
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 13, 2009, 21:35:30 »

аз моят човек го мъкна навсякъде с мен, всъщност не се е противил.
Но все пак не той е водещият, както може да се очаква!
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 19, 2009, 13:37:17 »

оооо мъжо взе доста да се включва в подготовката!  yahoo
Пу-пу да го урочасам.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 19, 2009, 15:06:41 »

funnytooth пу-пу и на моя. все повече се ентусиазира. снощи даже като му казах, че срещам трудност в избора да купя, шия или да взема рокля под наем, защото ме притесняват цените, каза че още тази събота ме грабва и айде по булченските салони за рокля. Добре че е суеверен и го разубедих, че нали не трябва да вижда роклята предварително.

niksis  дай по- споко, и аз до скоро се вълнувах така за намесата, ама взе да не ми пука. При теб замо мъж ти се меси, а при мен е цяла върволица от рода, които искат тва и онова да е по техен вкус - роклята да ми е скромна, да не е друг цвят освен бяла, украсата да е такава, менюто , и това, и онова , и оооооооооо писна ми от тях. да помагат ама да не се месят.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: април 01, 2009, 16:18:59 »

аз направо се фрапирам от ентусиазма на милото да помага за всичко smile пу да не го урочасам smile оная вечер до 2 през ноща сме правили заедно кошници  yahoo
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #175 -: април 01, 2009, 23:36:45 »

Хммм и аз ще се разпиша тук. Уж нашата сватба е далеч, но нали се информирам и водя дневници и т.н. та му казвам по някоя дума. до сега нямаше никакъв интерес у него, но днес ми заяви, че иска заедно всичко да избираме и решаваме. Саго не знам да се радвам ли, да се притеснявам ли, защото до сега писках и вдигах олелии, че не му пука, а сега ще има да се тъпсят компромисиииии  tease  пък това при нас не е лесно. Ох, ама прави са мъжете, че понякога и ние не знаем какво искаме  Ashamed
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: април 03, 2009, 14:16:56 »

моето момче нещо взе да се притеснява, че нищо не правим по организацията и резултата е - уредено видео, фоти , DJ - почти, и халки
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 03, 2009, 15:32:38 »

Ами общо взето аз съм действащата фигура по организацията. Но го мъкна навсякъде с мен! Заедно сме избирали всичко до сега.... но всичките идейки са мои, смисъл... аз вече съм преровила целия интернет с всевъзможни идейки и горе-фолу знам какво да търся и само му го соча и на него естествено му харесва и такам... Той в момента е на вълна торти и в къщи постоянно се размяткат разни снимки и линкове със сладкарски фирми... не е баш бездеен... има и той представа за това, какво искаме и т.н.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: април 03, 2009, 23:16:04 »

Нека и аз се запиша  tease

много се радвам че миличкия ми има огромно желание за сватбата и макар и да не може да действаме все още вечер като си седнем на терасата и започваме да обсъждаме идеи и варианти и е много надъхан  yahoo  и ми дава много идеи...още повече че идеята за видеопоканата на кумовете беше просто мое подхвърляне че евентуално може да направим нещо...а той измисли как точно да бъде...сюжета  yahoo и наистина е страхотно...побърквам го покрай снимките ама търпи и дори му е забавно...не всеки мъж би се вързал на лудия акъл на жена си...цяла планина изкачи и дума не каза... yahoo yahoo yahoo 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: април 17, 2009, 10:16:33 »

аз отдавна не съм писала тук а за две седмици моето момче направи толкова много. Помага ми за всичко в приготовленията - за панделките за закичване ( макар да са му дебели пръстчетата и да не може да вързва ми е огромна помощ и сомж като държи), късметчетата за хвърляне и подъръчетата за гостите
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: