Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:10:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 90156 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 23, 2007, 14:21:40 »

:DANCE:е то какво е останало за теб laugh laugh laugh

направата на всички дреболийки !!!! smile
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 13, 2007, 09:11:28 »

Cray cray ох момичета! от вчера съм cray Cray
Най-спокойния човек на свта! Имало време!
Сега реши че ще ходим на палатка за седмица! Казвам аз...мисля че не е най-подходящия момент за това. А той-"както искаш, аз заминавам със или без теб".
Стана скандал вчера-майка му казва, не си прав има много работи за правене, уточняване...а той "няма ни следващата седмица, така че няма какво да се прави като ни няма"
"аз каквото трябва съм го направил" и аз направо
И стана истински Направо побеснях! "Какво си направил ти? Кажи едно нещо! Едно едничко!"
и той пак "каквото трябва съм го направил"
Поканите не са доправени, и не са раздадени. Вчера му казвам " Ще надпиша поканите да ги раздадеш утре." а той-няма да ги давам утре. ще ги дам като се върнем!Те всички знаят. Може и без покани.
Аз съвсем замрях! как бе човек 10 дена преди сватбата ще им дадеш на хората покана??? как може и без покана, защо тогава си трових нервите и се занимавах и плащах тея покани?!

Трябва :

да се разпределят гостите по масите кой къде да седи
да се направят всички тейбъл картички
да се изчисли колко алкохол и безалкохолно да се купи и да се купи
да се уточни менюто с ресторанта
да му се купят обувки
да се сложат панделки на осталите подаръчета за гостите
да се направат И закрепят папиросчетата с благодарности към гостите на всички подаръчетса
да се вземе ракията и виното и да се пресипе в бутилки
да се поръча тората
Ох.... Cray

Съжалявам ако ви натоварвам, но...имах нужда да си го кажа Cray
« Последна редакция: август 13, 2007, 09:18:01 от Little_Sweet_Didka » Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 13, 2007, 09:22:11 »

Напълно те разбирам Дидка!
Това, че ние се нагърбваме с цялата организация ни прави много нервни и чувствителни. Искаме да има повече разбиране и съпричастност от страна на половинката, но за съжаление не винаги се получава. 
И ние много се караме напоследък и това хич не ми харесва. Аз очаквам от него да прояви повече разбиране и ентусиазъм.
Не се притеснявай мила, всичко ще се оправи с времето и ще се наредят нещата едно по едно.
Аз така си казвам, като ме нервира за пореден път! Wink
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 13, 2007, 09:35:16 »

Недей се ядосва скъпа Дидка!

Твойто момче просто иска малко да си отдъхнете и ти и той и да сте свежи за вашият приказен ден!
Те мъжете са така! give_rose
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #109 -: август 13, 2007, 11:25:28 »

Дидка не се ядосвай много- те всички са такива  beating Моя до последно не иска да разпечата поканите и това си е- казвам му хайде че не остана- добре де добре и  нищо не прави  angry
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 13, 2007, 11:52:36 »

Скъпа Дидка!
Тези неща можеш спокойно да ги свършиш за 10 -12 дни.Не се ядсовай мила!Само ако можете да раздадете поканите ,наистина би било по-добре.Обясни му на твоя любим,че гостите трябва да имат време за да ти дадат отговор дали ще дойдат.То е ясно че всички знаят,но все пак.Въпреки че и да закъснеете с раздаването пак няма да е фантално.Разбирам вълненията ти,но да не би да си досадила лекичко на любимия с тази подготовка и на него да  му се иска да избяга от лудницата в последните дни!
Стискам палци всичко да е наред!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 13, 2007, 12:05:06 »

Диде, не ни натоварваш, аз те разбирам напълно... мъжете са такива за съжаление, включват се като и ако им оттърва,  crazy въобще не си го слагай присърце... а около сватбата особено последните дни всички двойки влизат в меле  beating то е неизбежно..чак седмицата преди сватбата при нас се успокоиха нещата и вече тръпнем в очакване...

но най-излишното в случая е да се тормозиш, винаги ние правим почти всичко, а те си мислят че помагат ... остави го д аиде, ако ти се ходи отиди и ти, повечето неша можете да ги свършите за една вечер .. само не се изнервяйте взаимно и да стигате до въпроси: АБе, аз за какво по дяволите се женя за теб?

ние и това се питахме по едно време  blush

не се ядосвай  give_rose
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 13, 2007, 12:08:14 »

Скъпа Дидка!
Тези неща можеш спокойно да ги свършиш за 10 -12 дни.Не се ядсовай мила!Само ако можете да раздадете поканите ,наистина би било по-добре.Обясни му на твоя любим,че гостите трябва да имат време за да ти дадат отговор дали ще дойдат.То е ясно че всички знаят,но все пак.Въпреки че и да закъснеете с раздаването пак няма да е фантално.Разбирам вълненията ти,но да не би да си досадила лекичко на любимия с тази подготовка и на него да  му се иска да избяга от лудницата в последните дни!
и моя искаше да избяга за морето и със или без мен да отпраши за Варна, да ама аз се примирих и отидох с него и не съжалявам даже напротив  good беше страхотно....
Така че Дидка, моя съвет е, ако не си му много сърдита отиди с него, ако не е късно вече, ще си направите и една мини-предсватбена седмичка  good
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: август 13, 2007, 12:09:19 »

Мъже!!! blum
И моят се изнервяше всеки път когато му казвах , че нещо трябва да се направи!А сега се изнервя като дойде някой у нас на гости и иска да гледа филмчето или снимките от сватбата!Разправя че понеже прекалено често гледаме сватбата и за това той неможел да я забрави за да седне да си я гледа сам и да си припомнел какво било! laugh laugh laugh
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 13, 2007, 12:21:31 »

Скъпа Дидка!
Разбирам вълненията ти,но да не би да си досадила лекичко на любимия с тази подготовка и на него да  му се иска да избяга от лудницата в последните дни!
Eeee Fiibs,какво значи да му е досадила лекичко....колкото е нейна сватбата, толкова е и негова...и предполагам, (пък и досадила или не...тези неща трябва да се свършат Girl_sing) че Диди иска и той е да е по-ангажиран в подготовката...първо, защото за една жена означава адски много, ако любимият дава рамо в подготовката по сватбата (пък било то чисто симулативно, важното е да показва заинтересованост diablo) и второ, че и той се вълнува от предстоящото събитие...така си мисля аз... pleasantry
Аз лично бях много по-спокойна когато бяхме двамата с милото и вършехме разни неща около сватбата, макар и в малкото свободно време в което се виждахме  pardon
Диди, милинка...раздайте поканите..или пък ангажирайте роднини да извършат това действие...пък всички останали неща от твоя списък е въпрос на малко съсредоточаване и организация и ще ги свършите за малко време... give_rose
 kiss2
« Последна редакция: август 13, 2007, 13:20:37 от pleasure » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 13, 2007, 12:26:25 »

pleasure- че,исках само да кажа,че мъжете понякога приемат еуфорията около сватбата за леко досадно,това е.Моят беше плътно до мен за всяко нещо,той половината неща само дето не разбра и как станаха,но  Wink. blum
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 13, 2007, 12:49:03 »

Момичета, за пореден път ще ви нарека виртуални приятелки, благодаря ви! Много ми помогнахте! И макр и да се стичат сълзи по бузите ми сега когато пиша теи редове, аз се чувствам мъничко поуспокоена!
Що се отнадя со "лекаката досада с подготовката", не е така. Той наистина с нищо не се ангажира, и само казва-"к'вото решиш, к'вото вземеш, все ми е едно, което на теб ти харесва..."
И затова сега когато поисках да свърши нещо......все едно! Още веднъж ви благодаря на всички за това, че се отзовахте на моите терзания и малко или много станахте съпричастни с мен!
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 14, 2007, 16:00:45 »

Момичета аз пък искам да се похваля,а не да се оплача от моят бъдещ съпруг!Много приятно съм изненадана от неговото дейно участие!Аз очаквах когато един ден се женя,че ще съм супер ентусиазирана и че всичко сама ще си направя,но не стана така.Той направи всичко възможно да се оженим най-накрая и пое почти всичко по организацията.Навсякъде ходихме двамцата и дори сам ходи за някои неща, дори сам напечата списъка с гостите.Подкрепя ме във всчко мое решение и никога не мрънка за парите,за това и сама си слагам граници...И макар баща му да дава парите не дава на родителите си да ни се месят в нищо и винаги отстоява нашите позиции. girl_in_love
Наистина има и такива мъже,не че другите са лоши,просто дори е нормално мъжете да не се вълнуват толкова, защото знаят,че това са си женски работи и ви имат доверие.Аз знам,че накрая всичко ще се нареди за всички ви,но аз съм много благодарна на приятеля ми за подкрепата,защото така се чувствам и много по-спокойна и решителна!Аз намирам разни идеи в нета и по магазините,а той си дава мнението и постигаме консенсус...Допълваме се чудесно като сватбен екип,направо си мисля да отворим агенция laugh girl_wink
И за финал:Не се тревожете момичета,щом сте стигнали до тук,значи много се обичате с вашите половинки и дори да не ви помагат толкова в подготовката съм сигурна,че си имат пък други достойнства,заради които ги обичате!Не си помръчавайте щастливото събитие,а и накрая ще имате основание да злорадствате след хвалбите на гостите,че всичко сами сте си направили и той ще съжелява,че не се е включил,но и ще се гордее с вас! give_rose
Активен
secret_box
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #118 -: август 15, 2007, 09:41:31 »

Дидка, малко са мъжете, които участват наравно в организацията на такива събития. Още повече, че те гледат на нещата като цялост, а не като детайли. Колко мъже според теб ще си правят кеф с разни джунджурийки за сватбата?! Знам, че искаш неговото мнение, но предпоиам приятеля ми да казва "както решиш", отколкото да ми се налага....Вярвам, че вече си се успокоила. Това, което можете да направите е или да намалие 1-2 дни почивката, ако се притесняваш толкова, че няма да стигне времето или да решите по-бързо как да се организирате. Примерно там да направите схемата кой къде ще стои от гостите, да се изчисли алкохола, тортата ще я поръчате бързо (сигурна съм, че знаеш каква точно я искаш), обувките са си негов проблем (той ще го реши бързо), единственото за което аз щях да вдигам пара са поканите Mad girl Съгласна съм, че всички знаят, но сигурно имате гости и от други градове и незнам......но и на това ще се намери решение.
Не се притеснявай!!!!!!!! Чака те твоята приказка!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 15, 2007, 10:30:48 »

Диде мужете са абсолютни непокисти и все едно не става въпрос за сватбата им а за нечии рожден ден примерно :'(и аз направо откачам с моя мъж P-(и всеки ден се разправяме и караме и абе направо е ужас аз му вика айде бе мило поканите има cray :'(ло било време те не били важни направо откачам вече и като го моля айде направи нещо неможел а като ми каже "аз защо нищо не  правя и ми иде да го удоша лелелел
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: