Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 17:53:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173497 пъти)

Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: ноември 10, 2007, 14:47:48 »

Да знаеш ли как ми се смя като му казах да я украсим от сега,той ми вика" Ами ако искаш от лятото да я украсим,а?" laugh
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #166 -: ноември 16, 2007, 16:31:20 »

Да знаеш ли как ми се смя като му казах да я украсим от сега,той ми вика" Ами ако искаш от лятото да я украсим,а?" laugh

Дам,милото и на мен ми се смя,даже каза,че то в момента няма от къде да си купим елха,освен изкуствена.Като се замисля е прав  blum
« Последна редакция: ноември 16, 2007, 16:34:54 от Diavolinkata » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #167 -: ноември 19, 2007, 14:08:19 »

Момичета, ако знаете от кога искам да се похваля, че сме намерили местенце за посрещане на Новата Годинаааа  goody goody goody След двумесечна мъка по преравяне на нета и прозвъняване на над 100 /броих ги даже/ предложения ..... в петък съвсем случайно си намерихме нашето местенце  banana banana banana и ще празнуваме ето тук - http://www.hotelogi.com/accom_bg.htm цели два, почти три дни ще сме там и най-хубавото е, че местото е наситено на забележителности  banana Наблизо е Асеновата крепост, Бачковския Манастир, скалния феномен Белинташ и куп други места и ще можем и да се поразходим малко  cap cap
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: ноември 19, 2007, 14:18:21 »

Супер, Кате, много се радвам за вас!  yahoo
Ние още не знаем къде ще сме и с кого  Girl_sing
Дори за Коледа не сме решили при кои родители ще сме, макар да ми се иска да успеем като миналата година да отидем и на двете места!  pardon
Чух нещо, че по Коледа ще почиваме 5 дена - някой от вас знае ли нещо по въпроса, че аз съм я пропуснала тази новина и въпреки, че получаваме всеки ден вестник, не го чета редовно и не съм видяла кога са писали!  pardon Също така кога ще се отработва, че май единия ден щял да се отработва  Girl_sing
Активен
КатиНка

« Отговор #169 -: ноември 19, 2007, 14:26:24 »

Миме, от 22-ри до 26-ти включително са почивните дни, а по нова година - 29,30,31 и 1-ви са почивни, като 31-ви се отработва, но не знам кога точно crazy понеже поне при нас не отработваме и не се вълнувам толкова  smile

Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: ноември 19, 2007, 14:33:04 »

Благодаря за информацията, Кате!  give_rose
И аз преди не се интересувах за отработването, че и ние минавахме по "тъч-линията", но сега на новата работа сигурно ще отработваме, та вече ще се интересувам май!  Girl_sing
Общо взето добре се подреждат празниците, но още по-добре е ако почивахме от 22.12 до 02.01  tease pardon Знам, че някои фирми ще направят така, което е супер, защото след 5 дена по Коледа на никой няма да му се работи 2 дена и после да се приготвя за посрещането Нова година!  nea
Активен
КатиНка

« Отговор #171 -: ноември 19, 2007, 14:41:29 »

Общо взето добре се подреждат празниците, но още по-добре е ако почивахме от 22.12 до 02.01  tease pardon Знам, че някои фирми ще направят така, което е супер, защото след 5 дена по Коледа на никой няма да му се работи 2 дена и после да се приготвя за посрещането Нова година!  nea

Нашата фирма със сигурност няма да работи  banana banana banana фирмена политика, на която много се радваме, но и да работехме, всички щяха да искат отпуск, че всеки ще пътува на някъде, кой си остава в БГ, кой пътува навън, кой на ски  smile   и да си прекъснеш, така да се каже, рахата, никой няма да иска  banana banana

А ние по Бъдни вечер ще бъдем всеки при неговите родители, а на Коледа ще се случи едно приятно нещо  offer официалното предлагане на пръстенче пред мамите и татитата  blush
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: ноември 19, 2007, 14:43:00 »

ейййййй Кате радвам се , че сте намерили къде да празнувате !!!! smile ОООООООО Кате и да се похвалиш послеее за пръстенчето

на 15.12 ще се отработва 31.12 !!!!! smile
« Последна редакция: ноември 19, 2007, 14:49:03 от Ели . » Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: ноември 19, 2007, 14:44:55 »

А ние по Бъдни вечер ще бъдем всеки при неговите родители, а на Коледа ще се случи едно приятно нещо  offer официалното предлагане на пръстенче пред мамите и татитата  blush
Значи Коледа-та тази година ще е по-специална за вас! После ще чакаме разказче и снимков материал, разбира се!  good
Благодаря Ели за информацията!  give_rose
Активен
КатиНка

« Отговор #174 -: ноември 19, 2007, 15:19:56 »

аааа .... то пръстенчето е налично от април още, но сега ще е по официален ред всичко как си трябва  Ashamed да си ме иска той от тати  give_rose Иначе снимки и разказче ще има  write
Сега ще ангажирам сестричката ми и зетко да намерят хубава механичка в Шумен и ще бъдем на неутрална територия, че да не се тюхкат майките да приготвят вечеря и да си седнем като на празник  CHEERS
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: ноември 19, 2007, 15:30:22 »

Katitka, страхотно! И аз така си получих пръстенчето миналата Коледа yahoo, беше много хубаво, после приготовленията, сватбата, новината за бебчето...ех как лети времето, ама така ми се иска да се повтори, това ми беше най-хубавата година yahoo.
А за посрещането на Нова година, нашата фирма ще почива 4 дни, както винаги, но аз с това коремче май ще си остана в къщи с милото и с бебка ще си слушаме музика.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 19, 2007, 15:34:13 »

аааааааааа ясна е работата !!!!! smile ами хайде официално да си те вземат тогава, пък може и втори годежен пръстен-изненада да има !!!! сори за  Offtopic
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: ноември 19, 2007, 18:09:40 »

ехаааа вие ще почивате а аз и на бъдни вечер съм на бачкане до късно  cray cray :'(направо избеснявам!и на нова година бачкаме и чак на 1 и 2 сме почивка ама къде да идем с милот не зная girl_impossible
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: ноември 19, 2007, 22:00:17 »

Аз очаквам да ме "наградят" с дежурство за един от двата празника и не смея да планирам нищо още.
Активен
Velislava
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: ноември 19, 2007, 22:20:48 »

Много красиви семейни празници,казвам семейни,защото според мен трябва да се празнуват със семейството.Голяма еуфория цари около Коледа,подаръци,усмивки,щастливи лица.... Christmas tree
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: