Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 23:50:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173168 пъти)

darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: декември 15, 2007, 22:30:28 »

Благодаря ти Prin4ipeske! Наистина е много хубаво. И вашата елха е много хубава, а за прозорците да не говорим  Bravo. Днес и аз украсих елхата и прозорците на едната стая, но снимки ще сложа тия дни smile
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: декември 16, 2007, 16:09:35 »

Принчипеска,елхата ви е много сладка good
ето малко украса и от мен,и нашата каминка с чорапчетата:
и нас двамата

« Последна редакция: декември 16, 2007, 16:11:57 от picolina » Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: декември 16, 2007, 16:17:03 »

А ето и още нещо ,което също много ми хареса и исках да го споделя с вас girl_in_love

Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: декември 16, 2007, 16:27:20 »

ехааа миличка много ми харесва всичко  @}->--толкова  е коледно и красиво  girl_in_love така се размечтах  @}->--аз с моята работа нямам време да се зарадвам на красотите и украсите на София и така ме е яд че  angry разкошна ви е каминката влюбих се в чорапетата
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: декември 16, 2007, 16:35:48 »

ехааа миличка много ми харесва всичко  @}->--толкова  е коледно и красиво  girl_in_love така се размечтах  @}->--аз с моята работа нямам време да се зарадвам на красотите и украсите на София и така ме е яд че  angry разкошна ви е каминката влюбих се в чорапетата
Нали,всичко е толкова хубаво ,че на човек му се иска никога да не свършва Коледа,нали Santa Santa2 Christmas tree santz elf5 I-love-winter
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #380 -: декември 16, 2007, 18:26:16 »

dafni миличка много ти благодаря  give_rose give_rose give_rose Аз знам къде има коледни покрвики но милото не иска да си купим,защото не бил видял някоя която му харесвала  Girl_hide И ние украсихме вчера нашата елхичка и стана страхотно и милото се убеди че са ни малко играчките  girl_wink Досега ми повтаряше че са вече много и няма смисъл да купувам, но вчера сам каза че му се виждали малко  beating Аз съм намислила да купя няколко коледни чорапчета и малко венчета за да доукрася good
Ние на 24 ще бъдем със семейството на милото- кумата ни събира в тях всички, а на 25 ще бъдем на гости при майка ми good Това са си семейните празници, а баща ми няма да ги има и ще ми връчат кучето за отглеждане  Wink
Picolina и принчипеске украсите са страхотни- как обичам тези страхотни украси  I-love-winter elf5 Christmas tree gcrst
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: декември 16, 2007, 18:38:07 »

ние сигурно изобщо няма и да се видим с кумовете скоро време *crazy*тя и кумата заминава януари за англия така че ще е чудо ако я видим през иднава година изобщо  :'(жалко че така се получава но какво да се прави ама нали не е задължително да сме с тях на някой от празниците все пак гаджето на кума няма да е много доволна а и все нямаме време така че  pardon
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #382 -: декември 17, 2007, 10:08:32 »

Момичета, искам да споделя впечатления ... в събота бяхме в Търново и много ми хареса как са украсили града, особено централната улица  girl_in_love от всякъде лъхаше настроение.  Шумен също изглеждаше много светъл и пълен с лампички и фигурки от лампички .... за съжаление, нямах апарат да снимам, но ще помоля сестра ми да щракне някой кадър и да видите родното градче колко е хубаво  girl_in_love Това, което ме изненадва всъщност е, че по-малките градове са по-красиви от голямата иначе и много претендираща София ... много ми е постна украсата тук  sad 
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: декември 17, 2007, 13:39:45 »

ето така изглеждахме в събота на купона всички с шапки, мъжете бяха съ светещи шапки !!!! smile
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #384 -: декември 17, 2007, 13:51:27 »

Най-после и ние украсихме нашия дом... ето снимки

Весела Коледа и Нова Година!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: декември 17, 2007, 13:52:38 »

picolina, prin4ipessa много ви благодаря, че споделихте с нас тези снимчици - наистина е голяма красота!!!!!!! Личи си че е с вкус правено! Не е като тук в БГ е голям кич всичко, шарено и нищо не е съобразено с другото- гледат бройка да има, да не кажат хората, че не е украсено.Точно както се случи във Варна, въпреки, че много хора я прехвалват украсата тук, то си е един голям кич!
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: декември 17, 2007, 13:53:48 »

момичета няма да мога да ида с милото за елха чак до 25ти  cray cray cray :'(така мио е мъчно не ме пускат от работа  cray cray :'(а така си мечтаех да сме заедно и да избираме  cray
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: декември 17, 2007, 13:55:32 »

didi_vla1983, ако имаш снимки, пусни варненската украса, че ми стана интересно. Тази година има доста противоречиви мнения по въпроса!  smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: декември 17, 2007, 13:57:26 »

Ауууу Красотииии, Браво момичета, вдигнахме коледното форумско настроение на 10  Bravo
Елиии много си сладка с тази шапчица - като едно от джуджетата си  yahoo
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: декември 17, 2007, 13:58:18 »

нямам снимки и ми е така натоварена програмата, че незнам дали ще имам скоро възможност да мина да поснимам...Ще направя всичко възможно, обещавам!
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: