Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 07:18:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173332 пъти)

Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #255 -: декември 07, 2007, 11:25:08 »

Момичета ето малко снимки от коледен Лондон

Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: декември 07, 2007, 11:29:50 »

Благодаря ти много Rou. Донесе още един  приказен Коледен полъх  Bravo
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: декември 07, 2007, 11:30:03 »

Rou , много е красиво, като в сребриста приказка  girl_in_love. Кога ли в България ще направят такава украса  Girl_sing
Активен
Rou
Сватбар

« Отговор #258 -: декември 07, 2007, 11:38:34 »

Преди три дни бяхме с мъжа ми във Варна и украсата беше много добра, на мъжа ми много му хареса и каза по-хубава е от Лондон  tease
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: декември 07, 2007, 11:43:12 »

Ооо, darling, нямаш представа колко е приказно и то вече може би от около месец цари тази невероятна коледна атмосфера. Улиците, магазините, университета, къщите и кооперациите, всичко е украсено с такава любов, просто няма как да не се настрои човек на Коледна празнична вълна!  girl_in_love Може да направя тези дни няколко снимчици и да ви ги пусна да добиете представа. А най-хубавото тук са коледните пазари, които представляват коледни малки бутчици в центъра на всеки град, където се предлагат предимно коледни лакомства, питиета, коледни фигурки и тук-таме коледни украси. Има и въртележки и мноооооого лампички! Аз от вчера съм си заредила коледни песнички на MP3-player-a и пърхам от весело коледно настроение, което ме кара да бъда по-добра. Вчера например остъпих мястото си в метрото на една бабичка, а в магазина оставих един стар дядо да мине пред мен на опашката на касата, след това пуснах шоколадов дядо Коледа в пощата на кръстниците. Дори с ей такива дребнички жестове може да се настрои човек на коледна вълна! И по тази причина продължавам с поздравите:

http://www.youtube.com/watch?v=xnQOJBonDRk&feature=related
« Последна редакция: декември 07, 2007, 11:45:32 от prin4ipessa » Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: декември 07, 2007, 12:01:20 »

Преди три дни бяхме с мъжа ми във Варна и украсата беше много добра, на мъжа ми много му хареса и каза по-хубава е от Лондон  tease

Браво на варненци тогава smile Някой ако покаже и снимки от Коледна Варна ще е супер   give_rose
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: декември 07, 2007, 12:06:13 »

Така е прицеске, Коледа ни прави по-добри по някакъв странен и неописуем начин, също като любовта.
А в Германия съм била преди Кодина, макар и не по Коледа, но имаше някакъв фест, който изглеждаше точно по този начин - малки кокетни будчици на площада до катедралата пълни с лакомства.
Благодаря за поздравите! Аз вече извадих CD, което направих миналата година. Играх си една седмица докато събера  популярни песни от различни жанрове и на различни езици. За съжаление е на mp3 и незная как да го споделя с вас и доколко това е легално crazy smile
Активен
Rou
Сватбар

« Отговор #262 -: декември 07, 2007, 12:19:04 »

За съжеление, още не съм започнала да украся дома ни... още сме в процес на ремонт  diablo но мноооого скоро ще приключи и се надявам в неделя да си купим елхичка и да си я украсим.

Като си бях във Варна с приятели и семейството ми си направихме една мини-Коледа и си разменихме подаръци.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: декември 07, 2007, 13:06:51 »

А  тази песен ми е много много любима smile

http://www.youtube.com/watch?v=GhalnRbx4Tk

Пожелавам ви Романтична Коледа момичета!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: декември 07, 2007, 13:43:40 »

От малка за мен Коледа е прекрасен вълнуващ и много чакан празник и като повечето деца никога нямах търпение да украсим елхата и да стане 12 часа, за да отворим подаръците с брат ми! И днес е така, обожавам празника, обожавам снега, обожавам празничната украса, приготовленията, вълнението около избирането, купуването, опаковането и получаването на подаръците, които толкова много чакам цяла година!!! I-love-winter
Като направя развносметка за изминалата година, изпитвам смесени чувства, случиха ми се както най-хубавите, така и лоши неща...Годината започна от предната с нервите окло ремонта на апартамента ни, после април се нанесохме и от тогава си мечтая как ще си направим първата Бъдни вечер и Коледа в нашата си къща yahoo, после за заговори за сватба и започна трескава подготовка, след което лепнах ужасната заушка и си повисях по болници и не можехме да празнуваме Рождения ден на моя Бейби, полсе пък ходихме до Турция и беше невероятно! После изкарахме един прекрасен месец на море във Варна, но като се върнахме тогава бъдещият ми свекър влезе в болница със тежки проблеми и понеже трябваше много да лежи, направихме Сватбата без него...наистина прекрасна сватба и стана както аз си я исках, макар че това стана, защото той беше в болницата...После и дядо ми беше в болница и много се притеснявахме, но винаги ни крепеше надеждата, че всичко ще е наред! За съжаление не е така и свекър ми си отиде, но всички ние вярваме, че той като един истински Ангел свети горе на небето и ни се радва и е винаги до нас! Но Коледа наближава и ще е една по-тъжна, макар и Коледа...и понеже сега сме при свекърва ми, а тя не иска елха ми става още по-гадно, защото не мисля, че никой горе не иска ние да имаме елха,още повече, че това е първата ни Коледа като семейство! Но ще настоявам, защото елхата си е елха и аз много я искам, а колкото до празнуването, то е ясно ще е по домашному с моето семейство и майка му на мъжа ми, но за Нова година мисля да си празнуваме навън, защото тя не е семеен празник! А и миналата година я прекрахме със смйствата, така, че тази година ще съм твърда! good
И въпреки това имам Коледен дух, ще ходя да помагам на мама да украсим тяхната елха, а очакването за подаръци не изчезва и не изчезва, смятам, че Коледа си е Коледа и трябва да се празнува, все пак е Рождество Христово!

Желая на всички много вълнуваща и приказна зима, с много сняг, любов и подаръци!!! Обичам ви всички, бъдете силни и не позволявайте нищо и никой да развалят празниците ви!!! Пращам ви целувка с дъх на канела и ванилия, обвита с много Коледно настроение!!! gcrst gcrst :gcrst:
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #265 -: декември 07, 2007, 13:50:46 »

ехааааааааа чакам тази коледа с такова голямо нетърпение
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: декември 07, 2007, 14:02:46 »

Страхотно пожелание!!!!!!!!!!Благодаря! give_rose И на теб да ти се връща и дано си извоюваш елхичка, че да ви е истинксата първата Коледа като семейство! Santa
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: декември 07, 2007, 14:10:08 »

Днес явно съм на Коледна вълна. А baby ме вдъхнови да споделя още нещо с вас.Това е нещо, което винаги достига до дълбините на сърцето ми, колкото и пъти да го чета, миналата година го прочетох и на синът ми, който имаше същитете терзания.
Това е и специално за теб Baby.
Съществува ли дядо Коледа?
През декември 1897 година в редакцията на в. "Ню Йорк пост" се получава писмо от едно осемгодишно момиченце, което по съвет на баща си моли авторитетния вестник да й отговори на въпроса има ли наистина дядо Коледа. Дават писмото на един от най-опитните журналисти Франсис П. Чърч. И той сяда и пише отговора. Неговото неподписано есе днес има славата на най-известната вестникарска публикация на всички времена. В. "Ню Йорк пост" го публикува в навечерието на всяка Коледа до 1949 г., когато спира да излиза. Ето оригиналният текст на писмото на Вирджиния О'Ханлън: "Драги редакторе! Някои от моите малки приятели казват, че дядо Коледа не съществува. Моля ви, кажете ми истината! Има ли дядо Коледа? Вирджиния О Ханлън. ... И отговорът на Франсис П. Чърч: "Да, Вирджиния, има Дядо Коледа! Вирджиния, твоите малки приятели не са прави. Те са повлияни от скептицизма на една скептична възраст. Те не вярват, ако не видят. Те мислят, че нещо не съществува, ако не го възприемат техните малки умове. Всеки ум, Вирджиния, и на големите хора, и на децата, е малък. В огромната ни вселена човекът е същинско насекомо, мравка, по своя интелект в сравнение с безкрайния свят над него, ако се мери възможността му да овладее цялата истина и всички знания. Да, Вирджиния, има Дядо Коледа. Че той съществува, е толкова сигурно, колкото е сигурно, че съществуват любовта, благородството, преданността. А ти знаеш, че ги има навсякъде и те носят красота и радост в живота. Уви! Колко тъжен би бил светът, ако го нямаше Дядо Коледа! Той би бил толкова тъжен, колкото ако нямаше Вирджинии. Тогава нямаше да има детската вяра, поезия, романтика, които правят поносимо нашето съществувание. Нямаше да получаваме никакви удоволствия, освен усетеното и видяното. Светлината, с която детството озарява света, ще угасне. Да не вярваш в Дядо Коледа! Ти би могла да не вярваш и във феите. Можеш да накараш някого да наблюдава всички комини в коледната вечер, за да хване Дядо Коледа. Но дори да не го видиш как влиза в комина, какво доказва това? Никой не вижда Дядо Коледа, но това не е знак, че няма Дядо Коледа. Най-истинските неща на този свят са тези, които нито децата, нито възрастните могат да видят. Някога виждала ли си феи да танцуват на поляната? Разбира се, че не, но това не значи, че те не съществуват. Никой не може да възприеме или да си представи всички чудеса на света, които са невидени и невидими. Ти можеш да счупиш бебешката дрънкалка и да видиш какво издава шума вътре в нея, но има един воал, който покрива невидимия свят, и него не може да разкъса нито най-силният човек, нито обединената сила на най-силните хора, живели някога на този свят. Само вярата, поезията, любовта, романтиката, могат да дръпнат завесата и да съзрат и обрисуват върховната красота и великолепието зад нея. Реално ли е всичко това? Ех, Вирджиния, в целия наш свят няма нищо по-реално и трайно. Нямало Дядо Коледа? Благодарим ти, Господи, той е жив и ще живее винаги. След хиляди години, Вирджиния, нещо повече, след 10 пъти по 10 000 години, той ще продължи да носи радост на детското сърце. Честита Коледа и весела Нова година! Вирджиния завършва хуманитарни науки и през 1912 г. започва работа като учителка в Ню Йорк. Пенсионира се след 47 години работа в образователната система. През целия си живот тя получава хиляди писма, в които деца и възрастни се интересуват от историята на публикацията в "Ню Йорк сън". Към всеки свой отговор Вирджиния О'Ханлън прилага красиво отпечатано копие от есето на Франк П.Чърч. Тя умира на 81 година в старчески дом.
[/color][/i]
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: декември 07, 2007, 14:27:17 »

много красиво  Santa!!!!!Мисля, че всички ние искаме да вярваме в това и още по-малко малките дечица... :winter-ski:Не трябва да отнемаме това да живееш в един по-красив свят на по-малките!Благодаря ти,ч е го сподели с нас! give_rose
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: декември 07, 2007, 17:03:18 »

Благодаря ти, darling! Докато го четях си спомних как преди две години същият този разказ го бяха публикували в един български вестник и татко ми беше изрязал статията и ми я подари за Коледа. Спомних си, когато преди малко усетих една буца от вълнение да се събира в гърлото ми, как той ми я прочете, усмихна се през сълзи и ме погали нежно по главата. Точно в онзи момент аз отново се почувствах като малко момиченце, което вярва във всичко - в чудеса, във феи, в Дядо Коледа и в безкрайната и безгранична добрина на хората, която ще направи света по-добър и красив... Стана ми толкова хубаво, че ми идеше да скачам, да се смея и да плача едновременно, толкова много емоции и спомени нахлуха в мен. Бях благодарна за всичко - за прекрасното си семейство, за любовта на близките и приятелите ми, за вярата ми в доброто... Така че, още веднъж искам да ти благодаря darling, че с поста си отново ми припомни този ден и емоциите, които ме изпълниха тогава!
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: