Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 16:21:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!  (Прочетена 173476 пъти)

Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: ноември 20, 2007, 14:28:30 »

Аз с нетърпение очаквам Коледа и Нова Година!  DANCE И не заради подаръците, а защото успяхме да си наемем една хижа на страхотно място! Ще бъдем с приятели и кумовете ни! Сигурна съм че ще страхотно!
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: ноември 21, 2007, 09:02:11 »

И аз да се похваля вече от 24 до 27 декември ще бъдем в Троян Плаза http://www.troyanplaza.com/, много  се радвам, защото ми е омръзнало всяка Бъдни вечер и Коледа да я карама скучно с родителите на милото, а сега се надявам да си купонясаме добре, но за Нова година още не сме намерили свобони места, напрово навсякъде е фуллллл Oh my ...
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 21, 2007, 09:38:15 »

goldi хотела е много хубав и има и къде да отидете да разгледате в региона.
И аз да кажа ние ще сме на Рибарица на НГ, 10 човека в хотел Рибарица, но местата са запазени още от началото на октомври, че преди това където питах всичко беше резерве.
А за Коледа, много ясно - със семейството, ще се съберем и ще похапнем постни манджи на Бъдни вечер, и мръвка на коледа  tease yahoo
Обичам ги тези празници  yahoo, освен това и подаръци раздаваш и получаваш  danceg danceg danceg

Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: ноември 24, 2007, 19:17:19 »

Момичета, може би е малко рано за коледна украса, но аз понеже обичам да я правя сама започвам да я подготвям от по-рано.  :chr_tree:Слагам снимка на коледния венец който направих миналата година подарък за на бъдещата свекърва. Тази година съм решила да направя и един такъв за нас, вероятно не точно същия но нещо подобно. Искам да направя и голям гирлянд за прозореца и разни други украси. Освен това ще правя и фигурки от тесто, звездички елхички и т.н. По нататък ще пусна снимки и на другите неща, които измайсторя. А вие правите ли украса за Коледа? Дайте идеи и заедно можем да направим домовете си по-празнични и красиви  pleasantry

* koleden venec.jpg (74.17 KB, 640x480 - видяно 298 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: ноември 24, 2007, 20:21:04 »

За Коледа ще има семейна вечеря,а за Нова Година май нищо.Аз от няколко години насам все си работя по тия празници и тази година май пак ще е така.За съжаление бизнесът е такъв,че когато хората почиват ние имаме работа.Това обаче не ме притеснява и даже смятам да сядам с племенницата да пишем писмо до Дядо Коледа та да не се разминем с подаръците! tease
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: ноември 25, 2007, 11:18:47 »

Ех как обичам тези празници...направо са вълшебни  LOVING Обичам да гледам как хората купуват подаръци, как е украсено и свети като ден на всякъде. Мисля и аз да направя някаква украса, но понеже нямам време да майсторя, ще разчитам на готовата от магазините  blush Мисля да разпъна един от тези светещите гирлянди по стъклата на терасата и да сложа един венец със звънче от вътрешната страна на входната врата. За елхичка незнам - ще си помисля. Би било хубаво, ако вземем жива и след празниците я засадим в някоя горичка...иначе ме е жал за дръвчетата.
А все още не знаем къде ще сме на Нова година...направо ме е яд  diablo То и няма много голям избор, навсякъде е заето отпреди 1-2 месеца  sad
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: ноември 25, 2007, 12:05:26 »

И аз да се похваля вече от 24 до 27 декември ще бъдем в Троян Плаза http://www.troyanplaza.com/
Голди, страхотен избор!  good Bravo
От конкурса "Сватбени емоции" с разказа бях спечелила две нощувки именно в този хотел!  yahoo Хотела е страхотен и наистина наоколо има доста неща да се видят!  good
Много ми хареса механата към хотела как е направена - всяка маса е различна (като бъчва, като къща, като кладенец и не помня още какви бяха  pardonyahoo
Ние все още се чудим и не сме решили къде ще сме за Коледа, а за Нова Година още повече!  hysteric
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: ноември 25, 2007, 18:11:24 »

Днес уредихме и Новата година капарирахме си новогодишна вечеря в комплекс Трявна -
http://www.tryavna.bg/web/complex-tryavna/bg.htm за голям наш късмет имаше останали осем места и ние ще бъдем аз, мъжа ми и кумците ни. danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: ноември 25, 2007, 21:05:05 »

За Коледа ще има семейна вечеря...

И ние ще сме така за Коледа, а за Нов агодина също, още не мога да оставям бебо з амного дълго време, нали е "вързан" за мен!!! blum Wink Но пак ще имаме незабравими празници!!! yahoo
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #189 -: ноември 25, 2007, 21:46:51 »

Миналата коледа и бъдни вечер бях с мъжът ми, но си бяхме гаджета.....така се бях изложила със посните сърмички  blush  funnytooth.Вече чакам с нетърпение декември месец за да си украся елхата всеки ден си купувам нови играчки, но тук са толкова оригинални ,че не се здържам........то май няма да мога да ги закача всички на елхата  smile Christmas tree......Но тази година на гости в Италия за няколко седмици ще дойде брата на мъжа ми.....а и на 18 декември съпугът ми  е рожденник .....чакам с нетърпение празниците.Освен това така съм се специализирала в кухнята......даже на CHEERS любов заедно kiss рожденния ден на мъжа ми аз ще си направя тортата.....Чакам с огромно нетърпение първите ни семейни празници  kiss любов заедно CHEERS
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #190 -: ноември 26, 2007, 15:03:33 »

Казват, че ако сте новодомци е хубаво да прекарате първата Коледа в новия си дом като семейство, дори и само двамата! Вчера разбрах за това поверие и реших да ви го споделя, особено ако трябва да се "извините" на  роднините и техните искания за празнуване на Коледа с тях  Wink
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: ноември 27, 2007, 14:58:10 »

и аз го знам това поверие
ще направим всичко възможно да сме готови за коледа и да сме си в новатаааааааа къща
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 01, 2007, 14:09:40 »

Ние вече си имаме планове за Нова година-макар и скромни blush
Понеже сме канени да комуваме догодина на едни приятели та решихме с тях да се съберем в къщи и да празнуваме четиримата ;)Разбрахме се всеки един от нас да сготви нещо-неговия си специалитет cook Понеже аз започвам да ставам все по трудно подвижна  blum а и вече всички заведения са резервирани,решихме че так ще ни е най-добре.хем ще обсъдим предстоящата им сватба и нашето кумуване good
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 01, 2007, 17:24:39 »

Да ви се похваля най-накрая си украсихме елхата.Нямах търпение да дойде декември месец.... yahoo Ние също ще спазим това поверие ,да си останем първата Коледа у дома,в новата къща,за съжаление нищо още май не сме решили  :girlsigh:за Нова година,но най-вероятно ще сме с приятелите си
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 01, 2007, 17:45:47 »

искам и аз елхааааааааааааааааааааааа yahoo yahoo *YAHOO*ама още е рано да купуваме
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: