Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 23:10:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199569 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #330 -:
септември 24, 2008, 14:52:28 »
Цитат на: Stassi в септември 24, 2008, 10:46:26
[
За халките
се доверих на златар Димитър Йовчев (златарското ателие на ул. Сава Доброплодни 2). Честно да си кажем незнам защо отначалото не ги харесах, но сега си ги обожавам. Много добре са направени. Работи на сравнително нормални цени. Поне аз от доста години всичките ми неща си ги поръчвам и купувам от него и съм много доволна от качеството - нямам нито един огънал се пръстен или паднало камъче.
Нашите халки също са оттам и сме много доволни.Не са мръднали не са се огънали а цените му са направо евтини.Много сме доволни и мога да го препоръчам с две ръце.Харесва ми че нещата не са по калъп и моята харка е по тънка от неговата.Освен това цената за модела е различна в зависимост от сложноста и това е добре.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #331 -:
септември 24, 2008, 19:37:48 »
Здравей, pubka!
За дисководещ мога да ти препоръчам с две ръце Румен Черкезов!Направи страхотен купон!
За грим - Маруся - страхотен професионалист!
Прическата - Жулиета от салон "Кърстин" в кв. "Чайка" - останах очарована от изпълнението на прическата.
И грима и прическата не мръднаха цял ден, въпреки времето, което премина през всички възможни вариации!
Тортите - сватбената и за кумата от сладкарница "Никол" - много красиви и вкусни и определено на доста приемливи цени.
Украсата на ресторанта и изнесен ритуал- агенция "Сватбен ден" - невероятни - това е думата, с която мога да опиша работата и отношението им. Те ми правиха и сватбения букет, букета за хвърляне, букета за колата и бутониерите от рози за младоженеца, кръстиниците и най-близките.
Рокля - магазин "Холидей Сона" - страхотна професионалистка е Лорета, мога да кажа, че ако не беше тя аз нямаше да бъда с моята рокля.
Късметчета и свещи - бутик "Сватбен ден" на бул"Мария Луиза"- за тези две неща определено нормални цени за предложеното качество.
Розички за закичване си закупих от един от магазините, които се намират вляво от ритуалната зала ако стоиш с лице към нея. Това е точно предпоследния сватбен магазин.Страхотно и мило отношение от жените там и също много приемливи цени за качеството на розичките за закичване.
Ресторант "Хоризонт" - много красиво и стилно и подходящо за повече гости.
Църква - Катедралата - за нас това е най-тържествения ритуал във Варна.
Надявам се да съм помогнала!
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #332 -:
септември 25, 2008, 11:38:29 »
Сега с това калпавото време трябва да си търся нещо за отгоре и аз,някакви идеи за нещо хубаво къде има,че нямам време много за обиколки
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #333 -:
септември 25, 2008, 12:20:52 »
Цитат на: kikolina в септември 25, 2008, 11:38:29
Сега с това калпавото време трябва да си търся нещо за отгоре и аз,някакви идеи за нещо хубаво къде има,че нямам време много за обиколки
Веднага ще те консултирам - в Холидей сона - 100 лв за наем на наметка от марабу, 150 лв. депозит. В Десислава - не ми харесаха наметките им никак, аз бях с шал от органза - не ме стопли много, но от адреналина не чувстваш много студ.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #334 -:
септември 25, 2008, 20:36:22 »
Цитат на: kikolina в септември 25, 2008, 11:38:29
Аз си купих едно сако в екрю за отгоре от магазин на центъра. Ако идваш откъм "Черно море", като стигнеш Тера нова точно по диагонал (към белите бараки) има един магазин за чанти. Точно до него в посока Валентината има магазин за дрехи. И от там си купих сакото и панталон като комплект, подарък от младоженеца. Може би ще намериш и нещо за теб. Снежи е права, че по булчинските магазини трябва да има и наметки.
Определено обаче от адреналина и аз не чувствах нито студ, нито умора.
«
Последна редакция: септември 25, 2008, 20:38:00 от dorina79
»
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #335 -:
септември 26, 2008, 10:06:36 »
Благодаря Ви момичета,ще мина да видя дали ще има нещо като за мен да ми хареса,че след месец колкото и адреналин да има едва ли няма да треперим от студ
Активен
stranger
Ентусиаст
Помощ, сватба във Варна, а сме тотално наникъде!
«
Отговор #336 -:
септември 29, 2008, 22:58:40 »
Привет мили дами!
Ще бъда съвсем пряма - много съм я "закъсала"! Решихме с милото и ще се вземем през ноември, НО не можем да намерим ресторант във Варна. Проблемът е, че сватбата ни е точно със сто гости, но повечето ресторанти, които сме проверявали са с капацитет до 60 максимум 80 места. Моля Ви ако има някой, който да помогне с информация да сподели. Като цена на куверта сме се ориентирали в рамките на 30-32 лв., това е без алкохола, който ще купим и другите необходими неща.
За видео и фото сме се спрели на Фотостудио Х. Моля ви споделете дали сте доволни от услугите им? Смятаме тези дни да ги посетим и да видим дали са свободни за нашата дата. Искам да си организираме ние сватбата, а нещо не ми се получава.
Поне роклята избрах Smile и вече ходих на първа проба!
Въобще нямам идея как ще се получи, мислим да подпишем през седимата, а да имаме бутафорна сватба в ресторанта. Още се колебаем как да стане. Отделно и двамата сме категорични, че не искаме да ме извеждат с гайдар, даже съм с резерви към "вземането ми", предвид че живеем заедно и хич нямам идея как да се случат нещата.
Съжалявам за хаотичния пост, но вече буквално съм подлудяла!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Помощ, сватба във Варна, а сме тотално наникъде!
«
Отговор #337 -:
октомври 01, 2008, 08:19:10 »
Бих ти препоръчала да прочетеш темичката за сватба във Варна, там момичетата са описали доста добре всичко, и аз ресторантите и за фото, видое DJ и т.н.И се успокой ще имаш време да си направиш сватбата единственото което трябва да направиш сега е да си избистриш ти какво искаш и как да стане всичко, знаеш ли това другото става
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #338 -:
октомври 01, 2008, 08:51:08 »
Stranger, здравей!
Аз мога да ти кажа относно фотостудио Х - прекрасни са! Ние ставахме кумове това лято във Варна и нашите младоженци ползваха техните фотографски услуги. По-хубави снимки няма
.
Дори съм супер щастлива, че се съгласяват да пътуват и извън Варна и ще ги ангажираме и за нашата сватба живот и здраве
Ако успея да намеря инфо за подходящ ресторант - ще пиша.
Активен
Princesa
Ентусиаст
г-жа Трифонова
«
Отговор #339 -:
октомври 01, 2008, 15:38:31 »
Здравей
Можеш да провериш в
р-т Хоризонт
. Нашата сватба беше там и сме много доволни. За 100 души е перфектен, няма да ви е тясно. Ние бяхме 120.
От
фотостудио Х
също сме доволни, можеш да разгледаш снимките ни в албума. Видеото е просто прекрасно -по-професионално направено не съм гледала! Естествено, имам малко забележки, но аз съм си капризна
По-добри от тях като цяло май няма
Водещ ни беше
Тито
, украсата също е негово дело - невероятен е! А за украсата - сама се увери по снимките. Препоръчвам с две ръце!
Успех с организацията и не се шашкай! Ние от чужбина се справихме и всичко беше на ниво. :danceg:Така че - и вие ще успеете!
Активен
mirrar
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #340 -:
октомври 01, 2008, 19:09:17 »
Нас ни снимаха - фото и видео, Фотев стил, Живка и Венцислав Фотеви. Прекрасно е всичко, много сме доволни.Ресторант Бриз 2, Дж Римен Черкезов - много е добър.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #341 -:
октомври 02, 2008, 08:31:07 »
Да кажа на всички, а и на
stranger
, моята сватба беше в хотел Термал и съм много доволна. Страхотно отношение и професионализъм! Не е точно във Варна, но не е и толкова далеч, а е страхотно място за сватба.
Активен
vasilisa
Ентусиаст
«
Отговор #342 -:
октомври 03, 2008, 08:49:46 »
Svetli , ще пуснеш ли повече информация за Термал?
Тук, във форума, видях много добри отзиви за хотел Аква и ресторант Хоризонт, някой може ли да сподели повече?
За Аква, ходихме на място, но се оказа, че там, където правят сватби, не е точно ресторант, а по-скоро зала, и не можахме да погледнем, защото я нямаше жената, която отговаря за тържествата.
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #343 -:
октомври 03, 2008, 11:42:26 »
на 13ти бяхме на сватба в Хоризонт и честно казано съм очарована от ресторнта.храната беше изключителна,имаше огромен дансинг,между масите и столовете имаше много място е това са важни неща,гостите да се чустват удобно,незнам колко местен е ресторнта по принцип,сватбата на която бяхме беше около 100 човека можеби 100 и няколко.единственото което не ми хареса е че в ниското ниво има нещо като бар по точно мини кухня и там от време на време се готвеха някакви неща и понамирисваше на китайски специалитети,но на фона на другите неща това не е болка за умиране
ние когато го оглеждахме за нашата сватба не ни хареса и ни дразнеха колоните,но се оказа че те вообще не пречат
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #344 -:
октомври 03, 2008, 21:05:51 »
Цитат на: vasilisa в октомври 03, 2008, 08:49:46
Svetli , ще пуснеш ли повече информация за Термал?
Тук, във форума, видях много добри отзиви за хотел Аква и ресторант Хоризонт, някой може ли да сподели повече?
За Аква, ходихме на място, но се оказа, че там, където правят сватби, не е точно ресторант, а по-скоро зала, и не можахме да погледнем, защото я нямаше жената, която отговаря за тържествата.
На златните ресторант Централ бившия Синигер преди 2 месеца го откриха страхотен нов ресторант много е хубаво и управителелите са много добронамерени ще ти пратя на имейла снимки от Централ и от Термал да ги видиш като обстановка,
За хоризонт съм чувала че малко преди сватбата променят цената на куверта защо примерно са вдигнали доматите или нещо такова но пък е единствения в града голям ресторант с голям дансинг
«
Последна редакция: октомври 03, 2008, 21:08:56 от Abii
»
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]