Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:33:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199515 пъти)

mariyanage
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #315 -: септември 11, 2008, 15:16:42 »

аз съм малко далеч от суматохата около "Св. атанасий". Само мога да кажа, че на моя приятелка венчавката и беше там и са много доволни, имало е много лични обръщения и съвети към младоженците, извън религиозния канон.
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #316 -: септември 11, 2008, 15:19:42 »

нещо друго - днес бях на пробен грим при маруся smile изключително доволна съм! горещо я препоръчвам - много бързо действа, не се размотава излишно. за отрицателно време прави чудеса!
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: септември 11, 2008, 15:24:03 »

къде те гримирва,че аз и нямам координати освен телефон
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #318 -: септември 11, 2008, 15:49:59 »

можеш да и звъннеш по телефона да се разберете. мен ме гримира в магазинчето за козметика Londa, което се намира на центъра срещу цветята. пробният грим е безплатно, условието е единствено да си купиш нещо от там, но така или иначе на теб ще ти трябва червило, което да е същото, с което те е гримирала. аз си взех червилото и гланца.
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 13, 2008, 10:20:39 »

може да,аз се колебая на коя да звънна на маруся или на грета,не че имам наблюдения но от мненията в форума  crazy и накрая намомента както ми дойде отвътре ще звънкам 
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #320 -: септември 16, 2008, 11:30:14 »

Момичета присъствах на сватба в галерията и кетаринга беше от Ведима беше нещо невероятно красиво  имам и сайта vedima.free.bg
Активен
pubka
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #321 -: септември 19, 2008, 23:03:20 »

Я разкажи повече за тая сватба в галерията... много интересно... ако има и снимки
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: септември 22, 2008, 23:08:41 »

Само искам на бързо да кажа, че съм много доволна от Грета за грима, понеже много хора ме питаха. Освен, че ме гримира, момичето направи всичко възможно да ми оправи настроението, развалено от арктическите температури навън. smile После обаче времето се пооправи и всичко тръгна както трябва.

Също така се отказах от кетъринга - просто нямаше време - така и така никой не яде нищо. От църквата Св. Атанасий съм много доволна, чудесно беше, никакви проблеми със свещенниците.

Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #323 -: септември 22, 2008, 23:41:57 »

pubka пуснах ти снимки в имейла че не мога да ги намалям зада ги кача тук  blush хем момичетата от форума ми обесняваха ама на става не ме бива  cray
Активен
pubka
Регистриран

« Отговор #324 -: септември 23, 2008, 00:12:58 »

pubka пуснах ти снимки в имейла че не мога да ги намалям зада ги кача тук  blush хем момичетата от форума ми обесняваха ама на става не ме бива  cray

Благодаря ти за снимките - страхотно изглежда. Отговарям ти тук заради другите момичета  smile. Само не можах да разбера в коя галерия е това. Много интересно за пръв път чувам такова нещо във Варна да ес прави  Bravo. А декорацията от къде я взе. В см. калъфки, покривки, столове (дали има 40 стола в галерията)  girl_impossible... Ако ми разрешиш ще кача една две снимки тук да видят и другите  girl_wink.
Активен
pubka
Регистриран

« Отговор #325 -: септември 23, 2008, 21:04:00 »

Здравейте момичета. Предстои ми и на мен това "Велико събитие" и много се вълнувам. Има още поне 7-8 м. до тогава, но съм решила да започна подготовката от сега. Като прочетох тук-там из форума се ориентирах за доста неща (Благодаря че ви има, чудесни сте!). Но все пак ме интересуват и по-конкретни мнения.

Сватбата ще е към 70-80 души. Основно млади (за взърастните съм решила да направя почерпка в деня на подписването), следобедно-нощна, по-модерна, раздвижена и по-възможност незабравима (не за мен, то е ясно, че няма да го заравя този ден  girl_wink, за гостите ми). Бих искала да ви помоля да ми препоръчате:

- ресторант
- дисководещ
- водещ на тържеството и трябва ли ми
- роклята от къде да взема...
- фризьор и гримьор (въпреки, че моята фризьорка е много готина и способна, но все пак)
- от къде да си поръчам цветята - аз съм си избрала няколко букета от интернет, къде мога да ги занеса и да ми ги направят, ама да не ми мърморят, че не можели (едно момиче се оплака тук, че не й направили букета както им го показала на снимка...)
- декоратор (въпреки че така като гледам сама ще се декорирам  Girl_hide)
- фотограф
- оператор
- евентуално и сватбен агент, но по-скоро за съвети ...
- ако съм забравила нещо друго ....  huhhuh.gif

Дано не ви затрудня с толкова мног въпроси, благодаря предварително  give_rose 
« Последна редакция: септември 23, 2008, 21:11:14 от pubka » Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: септември 23, 2008, 21:24:28 »

Здравей пубка! Ето екипа ,с който аз работих във Варна и съм очарована:

Дж- Галин,той беше и водещ
много добър е и Румен Черкезов,но за нашия ден беше вече ангажиран
За рокля не мога да кажя,т.к моята си я носих чужбина
Оператор и фотограф беше Реджи видео.Направи ни 3000 снимки,коя от коя по-хубава.За него мога да кажа,че е много точен,отговорен човек и истински професионалист.
Цветята си ги поръчах в един цветарски магазин до Винса,на спирката на 14ти номер,казва се МОНИ МИКС(адреса е Княз Борис 69-А).След като посетих Мимозата и там ми казаха,че нямали моите прословути гербери и ако съм си ги донесла щели да ми направят букета се отказах от техните услуги. Аз също занесох разпе4атани моите идеи от интернет и букета ми наистина беше нежен и какъвто го исках.Жената там беше много любезна и ми даде хубави съвети.Освен това всичко беше на много прилична цена.
Тортата ми беше от сладкарниуца Гес,на ул. Кап. Петко Войвода 18. Много прясна,жкусна и красива.Не са ми взимали капаро за стоики и сами си я прибраха от ресторанта след свадбата,не са ме занимавали.
За 70-80 души ви препоръчвам ресторант Романс на Св. Константин и Елена.
Аз имах моя декораторка на име Жасмина,страхотна жена и много идейна личност. адреса на който можеш да я откриеш е: http:// galexanimato.com

Това е от мен,дано съм ти била полезна и ако имаш още въпроси не се притеснявай да ми пишеш,аз съм на среща и ше се радвам да помагам с каквото мога
Успех

Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: септември 23, 2008, 21:25:45 »

Забравих да ти кажа,че ме гримира Грета.Маруся е другата добра за Варна.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: септември 24, 2008, 10:46:26 »

Хе и аз да ти кажа pubka при как стоят (все още) нещата:
Роклята си я поръчах в сватбен салон Контеса (на Мария Луиза), вчера бях на първа проба и мога да кажа че още отначалото много ми харесва как става Bravo. Жените са страшно любезни, обясняват ми всичко, защото моите идеи са много и е логично че не всичко може да се реализира наистина. Но в началото тръгнахме от един базов модел на име "Христина" и в момента от моите идеи се роди почти нов модел, който съъъввсееем леко наподобява оригинала smile.Но е нямало момент, в който да ми откажат нещо или да се държат грубо beating. Просто засега съм страшно доволна. Дано и накрая като си взема роклята да съм така щастлива както вчера bouncinggirl. Аз даже оттам взех и поканите. Носят ги много бързо - за 1-2 дни.
За ресторанта немога много да ти помогна, защото при нас ресторанта ще е в Добрич (тъй като мом4ето е от Добрич и решихме ритуалите да са във Варна, а ресторанта в Добрич).
За фото и аз мога да ти препоръчам Реджи - гледала съм техни неща и са направо супер.
За прическа и грим - аз лично се доверявам на Маруся за грима и на Дияна за прическата (салонът и е на втория етаж на Дом Младост Makeup).Страхотни професионалистки и двете, поне от това което съм чувала за Маруся, а и виждала снимки. Дияна лично я познавам, много пъти съм ходила при нея и съм страшно доволна. В прическите няма равна на себе си.Дори и без някаква идея тя бързо преценя лицето ти и твори чудеса...
За декоратор аз лично се доверих на Зина от агенция "Вашата приказка". Има много идеи. Работи на страшно добри цени и се надявам всичко да е наред и да съм доволна.
За халките се доверих на златар Димитър Йовчев (златарското ателие на ул. Сава Доброплодни 2). Честно да си кажем незнам защо отначалото не ги харесах, но сега си ги обожавам. Много добре са направени. Работи на сравнително нормални цени. Поне аз от доста години всичките ми неща си ги поръчвам и купувам от него и съм много доволна от качеството - нямам нито един огънал се пръстен или паднало камъче.
За чашите се доверихме на сватбен салон Ванила, които всъщност са и представители на производителите на чаши за Варна. Много красиви ни станаха чашите,  въпреки че имах притеснения, защото моделът беше от снимка. Това обаче не ги затрудни и ми изработиха две "перли".
Амо това е засега, ако се сетя още нещо ще помагам.  smile
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: септември 24, 2008, 12:48:49 »

pubka Здравей и поздравления за предстоящото събитие!
Можеш да изчетеш темите в форума да си набележиш всичко,лично аз така направих и се ориентирах,и ми беше най лесно и за ресторант и за фото и видео и всичко smile
Трябват Ти два дни да обиколиш и изслушаш всички  какво и как го предлагат,а за подробностите на които трябва да наблегнеш Ти препоръчвам именно от форума да си ги набележиш.
Моят съвет е щом си имаш добра фризьорка ходи и експериментирай с косата си при нея,така най лесно се задоволяват капризи Wink
За торта също тук в града има неповече от 7-8 сладкарници които правят сватбени торти и зависимост от това какви са Ти желанията ще си избереш сама към кой да се насочиш.
Рокля- избери си модел,отиди пробвай подобен да се видиш ако се харесаш мисли вече къде ще Ти я направят,аз лично отскочих до асеновград и не съжелявам.
За украса и всякакви подробности има сватбени агенции които са изключително кадърни,за имената им можеш да се ориентираш пак от темата за сватбените агенции,където има посочени координати,аз лично се доверявам на "Бижу" - останах с много добри впечатления от срещите ни и съм гледала доста красоти изработени от тях,именно там могат да те насочат и за ресторант и за фотограф и за много други неща ако не си избрала преди това.
Моята сватба предстои след месец,избрала съм Крамер за сватбена торта,единствено Те ми задоволяват прищявката да има гълъби в/у тортата.Прическа -при моя си фризьор Иво,за грим се доверявам на Грета,халките ми са от Тринкетс-долу магазина под операта,имаше много доволни момичета от форума,както и аз вече след като ги взехме, за видеозаснемането се доверявам на Esta vision - ходих гледах на мнооооого студиа работата,фотостудио X,Красимир Стоянов,Фотеви- всички имат някак си заучени пози и начини на снимане,докато моето лично наблюдение е че момчето което ще ме снима е с доста разчупен поглед над нещата около самата сватба и ми показа доста идеи които и до сега е прилагал именно за това избрах него-това вече е въпрос на лични претенции.на мен например Фотеви много ми харесаха но те снимат само в парка на хотел Естрея и си го налагат това и точка,там или на гранда снимки за фотосесия,което аз не удобрявам,само поради тази причина се отказах от тях,за другите няма да обеснявам че и без друго изпаднах в големи подробности
Пожелавам Ти успех,ще Ти помагаме,питай за конкретни неща и така ще е по лесно в избора,след като се насочиш към някои от нещата.  good
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: