Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:52:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199547 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 11, 2008, 11:56:24 »

snezhito  мила о добре с един свещенник , но ако имате възможност гледайте да е отец Дончо . На нас ни беше тои и да ти кажа ритуала мина много добре просто всичко ти казва кое след кое е какво точно да правите , разбира му се какво коговори, че има някои дето хич не им се разбира. Ващата сватба в Корал ли ще е , там е много хубаво моята кма работи там на рецепция и винаги казва че правят страхотни сватби. А за отеца още веднъж ти казвам че съм за отец Дончо ако можеш уговори го да е тои

Говорих, каза че били на смени smile И не знаел дали ще може да е той...
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: септември 11, 2008, 12:01:29 »

на мен на бележката от капарото пише "кирил" кой е тоя кирил хабер си нямам,жена ни прие капарото,мойто мило не се казва така,дали е име на свещенник м?  crazy и аз съм в същата църква странно...
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 11, 2008, 12:13:23 »

на мен на бележката от капарото пише "кирил" кой е тоя кирил хабер си нямам,жена ни прие капарото,мойто мило не се казва така,дали е име на свещенник м?  crazy и аз съм в същата църква странно...

Хм, гледах им на сайта, никой от свещениците не се казва Кирил. На нашето пише имената и датата.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: септември 11, 2008, 12:16:45 »

Абе и на нас ни казаха че са на смени ама като кажеш че искаш определен мойе и да успеят, да ти го уредят
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: септември 11, 2008, 12:18:27 »

Абе и на нас ни казаха че са на смени ама като кажеш че искаш определен мойе и да успеят, да ти го уредят

Значи ще опитаме. 3 дни по-рано искаха документите, нали?
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: септември 11, 2008, 12:22:08 »

Ние нашите си ги занохме предния ден и доплатинме тогава, и си ги взехме в деня на сватбата
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: септември 11, 2008, 12:22:31 »

документите и бутилка вино ми каза жената на мен три дни по рано ДА smile
Ми като отида ще питам аз кой е Кирил,а за свещенника ако може да се уредиш с Дончо,после и а ще настоявам  pleasantry
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: септември 11, 2008, 12:23:51 »

Ще ви стискам палци да се уредите с отец Дончо, посе да кажете какво е станало
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 11, 2008, 12:24:59 »

дано!
Активен
Bubu
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #309 -: септември 11, 2008, 12:26:44 »

snezhito не те съветвам да ползваш услугите на отец дончо, ужасен човек, тоя човек е въплъщение на комерсиализма,само за пари си мисли, ще ви съсипе ритуала....направо настръхвам като се сетя за него...
а възрастният отец- той ,поне според мен, е най-свестен-просто се опитва да разнообрази церемониите с разни лафове, заради което някои хора го смятат за пиян...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: септември 11, 2008, 12:30:31 »

За какво говориш. Какви пари каква комерсиализация. тОЗИ ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ЕРОДИРАН И ВСИЧКО ТИ КАЗВА КАК ЩЕ Е. Не разбирам аз досега всички които ги е венчал тои са много доволни и ие сме доволни. При вас какво се получиче си с това мнение
Активен
Bubu
Новак
*

« Отговор #311 -: септември 11, 2008, 12:39:47 »

аз сватба чак догодина ще правя,живот и здраве. преди няколко седмици присъствах на сватба и на кръщене, наложи се да изляза, тоя човек ме ужасява като излъчване. не съм религиозна, но сравнение с тоя човек...това все пак си е мое лично мнение,съжалявам изобщо,че постнах ...
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: септември 11, 2008, 12:43:01 »

аз сватба чак догодина ще правя,живот и здраве. преди няколко седмици присъствах на сватба и на кръщене, наложи се да изляза, тоя човек ме ужасява като излъчване. не съм религиозна, но сравнение с тоя човек...това все пак си е мое лично мнение,съжалявам изобщо,че постнах ...

Ами аз нямам предпочитания кой точно да е, но поне да е трезв. Това за напиването ми го казаха бивши булки, може и да е вярно, може и да не е. Не знам тогава, какъвто се падне, такъв. Какво точно те притеснява в Дончо?
Активен
Bubu
Новак
*

« Отговор #313 -: септември 11, 2008, 12:49:40 »

притеснява ме гадното му излъчване ,но това всъщност няма значнение, не мисля,че младоженците изобщо обръщат внимание на тези неща поркай цялата суматоха :-)
просто забрави ,че съм казвала каквото и да е,отиди и се срещни с хората, всичко опира до лична преценка.
п.с роди ,ти да не си щерката на красимир цветков случайно ? Wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: септември 11, 2008, 13:57:08 »

ДА защо
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай