Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 21:30:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199443 пъти)

Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #285 -: септември 07, 2008, 08:59:09 »

Помоли ресторанта да ти събират бутилки и сами да си го преботилирате иначе фирмата с бутилки е 0888332136 /052333530
намира се в Чайка до колкото си спомням
Активен
mariyanage
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #286 -: септември 07, 2008, 09:34:25 »

да, видях я фирмата за бутилки - Екопринт.
а дали може сами да ги пребутилираме? не се ли изисква някаква технология?
още вчера попитахме в една изба дали могат да извършат тази услуга и ни обясниха, че в момента бутилиращата им линия била разглобена, тъй като били приключили миналата седмица с бутилирането на производството си.
Активен
pishmanie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #287 -: септември 07, 2008, 14:26:50 »

Ако някой си търси обувки в магазина на Giorgio Modeli видях страхотни бели обувки само за 62 лева, тъй като в момента имат разпродажба и всичките им цени са на 50%. За съжаление аз имам вече обувки и успях да не се поддам на изкушението да си ги купя  smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: септември 07, 2008, 14:31:01 »

да, видях я фирмата за бутилки - Екопринт.
а дали може сами да ги пребутилираме? не се ли изисква някаква технология?
още вчера попитахме в една изба дали могат да извършат тази услуга и ни обясниха, че в момента бутилиращата им линия била разглобена, тъй като били приключили миналата седмица с бутилирането на производството си.

Трябва ви фуния и машинка за затапване... ИНаче не знам как да натъпчете тапите.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: септември 08, 2008, 17:22:23 »

Момичета аз си взех бутилки от "фирмата в Чайка" но не  точно от там всъщност,ходихме до осеново до склада им и бутилката е левче ,но за 0.5 литра имайте и това в предвид,иначе са мн сладки,скоро ще кача снимки с направените от мен вече и етикети в/у бутилките  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: септември 08, 2008, 21:38:24 »

Имам проблем. Днес ходихме в ресторанта, за да уточним менюто.
Взехме виното от избата в Бяла, но виното ни е бутилирано в туби, като тези за минералната вода - по 5 литра. Оказа се, че не можем да го внесем в ресторанта, трябвало да бъде на бутилки.Имало такова разпореждане от .... (някъде си). Дайте съвет! Къде да пребутилираме?
Ние помолихме ресторанта да го разсипят в кани от по половин литъри по малки за ракията и се получи много удобно за наливане.
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #291 -: септември 09, 2008, 06:16:09 »

проблема е, че от ресторанта го искат в стъклени бутилки Wink
вчера се свързахме с екопринт: бутилката+тапата е 1 лв. освен това тапата е корк и пластмаса, а това прави бутилирането по-лесно. днес трябва даа отидем до "обекта" да си изберем.
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #292 -: септември 09, 2008, 06:19:27 »

нещо друго - вчера бяхме в ритуалната зала - попълнихме декларациите. Медицинските ни не бяха от "Надежда", но нямахме абсолютно никакъв проблем. Проблемът беше, че не можахме да платим с кредитна карта - ПОС устройството им не работело:( Имайте го предвид, за да не се разкарвате като нас - 2 дни:).
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: септември 09, 2008, 09:04:01 »

нещо друго - вчера бяхме в ритуалната зала - попълнихме декларациите. Медицинските ни не бяха от "Надежда", но нямахме абсолютно никакъв проблем. Проблемът беше, че не можахме да платим с кредитна карта - ПОС устройството им не работело:( Имайте го предвид, за да не се разкарвате като нас - 2 дни:).

О, да! Как забравих да кажа! Това е поредната им простотия на тези. На листчето, което ти дават пише, че може да платиш с Виза, Мастър Кард и тем подобни. Реално - може само в кеш. Защо ли не се учудвам.

Също като ги попитахме отвън на двора каква сценка се разиграва с фотографите - ааа, не знаем! Те са друга фирма! Не знаели, дрън-дрън!

Тази, на която плащахме ни твърдеше, че никога не е можело да се плаща от ПОС! И чак след подробно разпитване стана ясно, че нашия фотограф можело да снима само зад загражденията, а ТЕХНИЯ от всеки ъгъл на залата. Поне да правеше сносни снимки!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: септември 09, 2008, 10:20:06 »

Момичета, един бърз консулт искам. Някой ми беше казал, че в Св. Атанасий срещу май 20 лв. отгоре може да си с двама свещенника за ритуала. Правилно ли си спомням или се лъжа?
« Последна редакция: септември 09, 2008, 10:29:56 от snezhito » Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: септември 09, 2008, 15:30:15 »

звънни им ги питай по телефона,ако го нямаш утре ще ти го дам че сега съм на работа,но Да мисля че беше нещо подобно-мисля че ще ти удължат бая ритуала ако са двама,аз не исках дълга церемония и не ги слушах много много за 2-ри свещенник.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: септември 10, 2008, 23:38:24 »

звънни им ги питай по телефона,ако го нямаш утре ще ти го дам че сега съм на работа,но Да мисля че беше нещо подобно-мисля че ще ти удължат бая ритуала ако са двама,аз не исках дълга церемония и не ги слушах много много за 2-ри свещенник.

Абе Тонита каза на срещата, че старият свещенник се напивал и говорел глупости! Затова питам. Ако единият е почерпен, поне другият да е адекватен. nea
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #297 -: септември 11, 2008, 03:37:22 »

момичета, да се похваля сега се връщам от моминско парти! беше супер!!! приятелките ми го организираха. много ме изненадаха  заведоха ме на Максимус, освен това бяха платили, за да ме изкарат на сцената и да танцувам с тях. Супер притеснително ми беше...., но пък наистина незабравимо!страхотни приятелки имам! бяха купили и 5 кутии шоколадови бонбони, но за съжаление охраната ги задържа и ни ги върнаха едва на тръгване. изкарах си супер! пожелавам го на всички вас!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: септември 11, 2008, 08:13:41 »

mariyanage браво на приятелките ти! Явно са наистина супер приятелки, за да ти организират такова парти!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: септември 11, 2008, 11:38:44 »

snezhito  мила о добре с един свещенник , но ако имате възможност гледайте да е отец Дончо . На нас ни беше тои и да ти кажа ритуала мина много добре просто всичко ти казва кое след кое е какво точно да правите , разбира му се какво коговори, че има някои дето хич не им се разбира. Ващата сватба в Корал ли ще е , там е много хубаво моята кма работи там на рецепция и винаги казва че правят страхотни сватби. А за отеца още веднъж ти казвам че съм за отец Дончо ако можеш уговори го да е тои
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: