Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:20:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199499 пъти)
krem4o
Любопитен
Публикации: 45
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #255 -:
август 29, 2008, 21:29:58 »
не не е проблем че си с постовнна регистрация в Бургас.При нас младоженецът също е от Бургас и с постоянна регистрация там,а си направихме изследванивта в клиника Надежда и даже не са го коментирали.Няма никакво значение.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #256 -:
август 29, 2008, 21:55:39 »
Благодаря ти krem4o!
Надявам се и при нас да минат така нещата!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #257 -:
август 30, 2008, 16:26:40 »
Няма проблем и ние ги правихме в Надежда а нито съпруга ми нито аз сме от Варна.Така че действай.
Активен
mariyanage
Любопитен
Публикации: 33
«
Отговор #258 -:
август 30, 2008, 16:31:44 »
някой може ли да ми препоръча кетеринг? а също и какви са цените?
Активен
tsvetiiva
Ентусиаст
«
Отговор #259 -:
август 30, 2008, 17:14:16 »
Аз съм ползвала и пробвала по различни поводи кетъринг от Камелия. Последно кумовете ни поръчваха миналата година за нашата сватба и те самите, и гостите бяха много доволни. За актуалните цени нямам информация но мога да питам, а ето телефони за контакт:
http://kamelia-company.com/contacts.html
Активен
tsvetiiva
Ентусиаст
«
Отговор #260 -:
август 30, 2008, 17:19:43 »
...това е сайтът на една друга фирма във Варна. Има и цени, а снимките от партитата, които са организирали изглеждат добре:
http://vedima.free.bg/index.html
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #261 -:
август 30, 2008, 19:25:35 »
Хм, доста добре изглежда тази втората фирма "Ведима" - и цените не са лоши. Може спокойно да се вземат 2-3 цели експоната за дома на булката или младоженеца, с малко ядки, соленки, насипни сладки и ето ти страхотна маса без никакви тревоги и притеснения предишният ден. Пък и не излизат скъпо, всичко е готово, украсено.
Чак взех и аз да се замислям и май ще ги посетя някой ден да видим какво ще измислим заедно.
Мерси за сайта - наистина може да бъде от полза...
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
август 30, 2008, 20:31:00 »
Това с кетъринга много ми допада. Само се чудя само за дома на булката колко ли храна да се поръча... Хапки асорти за 25 души ми се струва ОК при 60 души сватба, какво ще кажете...
Активен
tsvetiiva
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
август 30, 2008, 23:18:08 »
Според мен всичко зависи от това кой ще идва в дома на булката. Ние бяхме казали на гостите да ни чакат направо в църквата (сватбата с партито за приятелите и близките включваше само църковен брак) и уж само най-близките роднини щяха да вземат булката. Накрая все пак имаше към 20 души или може би повече, но цялата храна, която майка ми приготвя около 2 дена
остана непокътната при положение,че първите 15-тина души дойдоха час и половина преди да тръгнем. И нашата сватба беше за 60 души, така че аз мисля,че хапки за 25 души е идеално.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #264 -:
август 31, 2008, 07:01:59 »
Цитат на: gucci в август 30, 2008, 16:26:40
Няма проблем и ние ги правихме в Надежда а нито съпруга ми нито аз сме от Варна.Така че действай.
Благодаря и на теб gucci!
Активен
mariyanage
Любопитен
«
Отговор #265 -:
август 31, 2008, 07:52:12 »
аз също мисля,че количеството трябва да е нещо средно. моите гости вкъщи ще са около 15, но ще идват да ме вземат 40 души
апартамента е малък, така че няма да могат всички да се съберат ще има влизащи, излизащи, други, които ще останат пред блока... така че няма да се изсилвам с храна. за алкохол си мисля - 1-2 бутилки водка и 1-2 бутилки уиски. как ви се струва?
Активен
mariyanage
Любопитен
«
Отговор #266 -:
август 31, 2008, 08:05:02 »
за кетеринга ми препоръчаха една фирма, която се намира някъде до общината. в понеделник ще съм там така че после ще дам инфо.
Активен
pishmanie
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #267 -:
август 31, 2008, 09:13:31 »
mariyanage, коя е тази фирма? Моята сватба ще бъде с кетъринг (45-50 човека), а аз никога не съм ползвала тази услуга и много се притеснявам, както за това дали ще успея да избера подходящото меню и достатъчно количество. Лошото е, че повечето от фирмите не публикуват цени на сайтовете си. Някой ползвал ли е кетъринга на "За пирятели" или този на фирма "Ведима". Някой знае ли каква е разликата межда Петифура с кашкавал и Хапка с кашкавал? Всички препоръчват кетъринга на камелия, но на сайта им нищо няма публикувано. Много объркано стана, но имам много въпроси и аз самата съм много объркана.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #268 -:
август 31, 2008, 10:18:07 »
При мен имаше окол 20 човека.Бяхме поръчали готови мезета нарязани и подредени.Сложихме ядки и алкохол и безалкохолни.Вместо кетеринг може да си поръчате от пикадили.подготвят ги нарязани и подредени.Ние на работа като се събираме взимаме от там и сме доволни.подредени са добре.Само някой ще отиде да ги вземе.Смятам че кетъринга е излишен ако е само за при булката.При булката хората стоят около 10-15 минути.Бяхме ги наредили нещата на блок маса отстрани за да има място за хората и бяхме сложили допълнително столове освен дивана на който седяха.Получи се добре защото имаше място.Много малко от хората сядаха и то по възрастните.Друга идея е да се вземат такива Форнетки или от Чичо хранко.те също могат да се поръчат и само да се вземат и също са подредени в плата и са комбинирани.Моя съвет е нещата да са подходящи за вземане с ръка и да има някакви чинийки.Почти всичко от трапезата при булката остава и няма нужда да се прекалява с обилни маси.След взимането на булката в общи линие гостите които пристигат с младоженеца за около 5-10минути си казват наздраве и тръгват защото времето притиска и трябва да се предвиди предвижване и т.н.Дано да съм Ви помогнала.
Момичета имайте предвид че е много важно да си разпределите времето по часове.понякога се променят но е по добре отколкото всичко да е на бързо и да ви притиска времето и да се търчи навсякъде в последния момент.
Булката особено трябва да си остави повече време за приготвяне.По добре да и остане време отколкото да дойдат гостите а тя да не е готова.Ако мога да помагам с нещо като минала по този път съм насреща.
Активен
tonym
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #269 -:
август 31, 2008, 14:12:19 »
Здравейте,аз съм съвсем нова,но от няколко месеца чета най-редовно.Моята сватба е съвсем скоро на 20.09.2008 в ресторанта на хотел "София" на Златни пясъци.Въпрекимче няколко пъти се срещах с управителите ресторанта и хотела,бих искала някой да изкаже мнение,ако е ходил там.Гледах снимки от предишни сватби и много ми харесаха,но все пак....Ще се радвам,ако някой сподели.Хареса ми,че ресторанта е в розово и синьо
И на нас ни предоставят сватбен апартамент като подарък.Куверта ни е от 32.00лв,но имаше и по-евтин вариант.Преди нас на 13.09 ще има сватба и смятам да хвърля едно око
«
Последна редакция: август 31, 2008, 14:15:00 от tonym
»
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]