Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 23:28:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199573 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юли 08, 2008, 12:20:38 »

Съжелявам, че май съм малко  Offtopic но искам да кажа на киколина, че и аз съм на нейното мнение за изнесения ритуал. Не виждам смисъл. Просто театър за гостите. Ритуалните зали се справят доста добре, а и е някакси по-тържествено там, от колкото в ресторанта. Лично мнение и не искам да го натрапвам на никой.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юли 08, 2008, 15:22:30 »

Относно ритуалната си права - ОБАЧЕ никой до сега ни ми каза какво правим с въпросния "фотограф", който се пльосва в двора и не дава на твоя фотограф да снима! Ритуална зала, добре, ама с тоя чичка отпред как ще се оправяте?
Аз мисля с лошо да се справям- ако иска да не му зачезне фотоапарата примерно нека да се опъне на някои от (по така) от гостите ми  Wink друг начин май няма sad
Някои има ли наблюдения за Реджи видео,мисля тях да наемам за сега.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юли 08, 2008, 15:41:12 »

Аз мисля с лошо да се справям- ако иска да не му зачезне фотоапарата примерно нека да се опъне на някои от (по така) от гостите ми  Wink друг начин май няма sad
Някои има ли наблюдения за Реджи видео,мисля тях да наемам за сега.
Да, ние го наехме за оператор. Доволна съм, много подробно обяснява, показва, хубави филми има - гледахме доста като се срещнахме с него. Аз се бях запътила към други, но по случайност гледах сватба, снимана от тях и се отказах. Сватбата ни е на 21 септември, така че още не мога да дам отзиви за нашето филмче. Дано да стане много хубаво! Това мога да кажа засега.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юли 08, 2008, 16:37:10 »

snezhito а колко парички Ви иска общо,и колко като капаро? Извинявай ако е много нахален въпроса.Аз за сега съм наела фотограф,над 1000 кадъра 400 лева от 14-24.00часът-заснимане + диск
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юли 08, 2008, 22:21:32 »

snezhito, разгледах галерията ти и много харесах ритуалната чаша за църквата.Може ли да ми кажеш от къде я купи? Нащия ритуал ще е в храм Св. Атанасий, там май не изискват такава чаша,ама да се подготвя за всеки случай:)Поздравления за избора на оператор и ние наехме него,но за 06.09.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 08, 2008, 22:33:08 »

snezhito, разгледах галерията ти и много харесах ритуалната чаша за църквата.Може ли да ми кажеш от къде я купи? Нащия ритуал ще е в храм Св. Атанасий, там май не изискват такава чаша,ама да се подготвя за всеки случай:)Поздравления за избора на оператор и ние наехме него,но за 06.09.
И ние сме в Св. Атанасий. Чашата е от София взимана, от Сити Център - тоя мол до Хемус, партерния етаж, Santa Marina се казва щанда. Много вероятно да има подобен и в новия мол във Варна, още не съм го видяла аз туй чудо. smile

ПС Има естествено, видях им сайта, и във Варна има Санта Марина. good
« Последна редакция: юли 08, 2008, 22:36:02 от snezhito » Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 08, 2008, 22:47:42 »

snezhito,благодаря ти за барзия отговор:) Да те попитам на вас изискваха ли ви чашата от самата църква или ти сама реши да им я занесеш?Това,че имат магазин вав Варна е чудесно,че аз като се прибера няма да имам голям престой в София и да мога да обикалям.Още едно вапрошче ако може...Да знаеш какви са цените на захаросаните бадемови бонбонки и каде ги продават във Варна?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 08, 2008, 23:02:14 »

snezhito,благодаря ти за барзия отговор:) Да те попитам на вас изискваха ли ви чашата от самата църква или ти сама реши да им я занесеш?Това,че имат магазин вав Варна е чудесно,че аз като се прибера няма да имам голям престой в София и да мога да обикалям.Още едно вапрошче ако може...Да знаеш какви са цените на захаросаните бадемови бонбонки и каде ги продават във Варна?

Даже не съм питала в църквата, грабнах я, защото ми хареса много. Ние живеем в София, за мое съжаление така се наложи, и тук са по около 20 лв килограма, пак в мола. Тук са на щанд за сладки неща пред магазина на Овиезе:) На бас се хващам, че и във Варна има същите магазини и сътоветно на същите цени в тамошния мол. В Пикадили има захаросани бонбонки - е не са с бадем, но са май по-евтини и не по-лоши.
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #143 -: юли 09, 2008, 08:58:29 »

Miravarna,захаросани бадеми видях в Бутик "Емоция" до ритуалната зала,но не питах за цена sad Все пак,ако имаш време,разходи се и виж Wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юли 09, 2008, 16:32:32 »

Някой да знае от къде във Варна мога да наема фолклорен ансамбъл (т.е. около 4 танцьори) за ресторанта? И колко би струвало?
« Последна редакция: юли 09, 2008, 17:05:27 от snezhito » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 09, 2008, 20:55:09 »

Не мога да ти кажа колко би ти струвало но според мен може да питаш в разните клубове по танци които предлагат уроци.Те имат танцьори които освен с уроци се занимават и с танци.Сега се сещам за Клуб Маламбо където аз ходих да танцувам по едно време.Има и едн на Цар Симеон утре ще ти потърся телефони и ще ти дам име и адрес.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юли 09, 2008, 21:15:08 »

vasilisa, мерси за насоката,ще проверя:)

snezhito,аз се интересувах за танциори преди около 2 седмици.Казаха ми,че за 2 двойки от 30 мин. програма цената е 200.Даже ми дадоха и телефон на една агентка,която ги осигурява.Ако те интересува ще ти пратя кординатите.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 09, 2008, 21:20:47 »

vasilisa, мерси за насоката,ще проверя:)

snezhito,аз се интересувах за танциори преди около 2 седмици.Казаха ми,че за 2 двойки от 30 мин. програма цената е 200.Даже ми дадоха и телефон на една агентка,която ги осигурява.Ако те интересува ще ти пратя кординатите.

Да, дай ми, но много ми се вижда това. В Пловдив момичетата говориха за 80-90 лв.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 09, 2008, 21:22:42 »

знам и на мен ми се видя скъпо и се отказах май...
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юли 10, 2008, 19:09:14 »

Можете ли да ме ориентирате колко излиза булчинска прическа във Варна? Така най-общо да придобия предсатава. Няма да има нито удължаване, нито подстригване, нищо - само прическата.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: