Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:41:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199530 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 28, 2008, 21:16:43 »

ама това е еко парка!!! е там не става! аз мислех че има някъде в града такова нещо...... ресторанта ми е в града и не върви да отида до златните (и всички гости с мен) само за един ритуал!ще трябва да проверя някой други места тогава......

Е, друга ботаническа няма. На нас ресторанта ни е на Св. Константин, ботаническата е по-наблизо. Не е нищо особено, 10 мин с превозно средство, но за декемри просто не става. Изнесени ритуали правят в една галерия, но лично на мен не ми харесва. В художествената галерия също май съм гледала, но много отдавна. Там много кънти, иначе е ок. Другите да кажат, аз не съм търсила места за изнесен ритуал. Ние живеем в София и самата сватба във Варна ми е достатъчно "изнесена". smile

Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 28, 2008, 23:26:16 »

Абе като си седях и мислех, се сетих за проблема с оня чичка, коъто не давал да се снима в двора на ритуалната зала. Кажете как да се справя с него? Ако му дам 50 лв и му кажа да не ме занимава със снимките си, дали ще се махне и ще остави моя фотограф да снима?

Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 29, 2008, 08:16:03 »

Абе като си седях и мислех, се сетих за проблема с оня чичка, коъто не давал да се снима в двора на ритуалната зала. Кажете как да се справя с него? Ако му дам 50 лв и му кажа да не ме занимава със снимките си, дали ще се махне и ще остави моя фотограф да снима?

еми май няма да се разминеш с 50лв,но виж са по голяма сума може и да се договорите.този чичка беше една от малкото причини поради които аз не исках да имам ритуал в тази зала
« Последна редакция: юни 29, 2008, 09:20:02 от maslinka » Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 29, 2008, 19:06:48 »

Нашата торта беше от "Никол" и искам да ви кажа,че сме супер доволни поради няколко причини,които за мен бяха супер важни.Първо-тортата беше адски вкусна,а аз държах на това,защото рядко съм яла вкусна сватбена торта.Беше красива и точно каквато си я поръчахме(е за снимки се оказа,че не е добра идея да е толкова бяла,но карай) и другото е,че беше твърда отвътре така,че да не слегне от тежестта си,защото си беше на 5 етажа сляти,а не всеки на отделна стойка...Абе много хубава си беше и със страхотни продукти.И на нас ни дадоха да опитаме,ама аз си я бях заплюла тая сладкарница от сватбата на кумците още.
Иначе и за "Анжеликата" съм чувала много добри неща.
За Ботаническата наистина си заслужава "разходката",то не е чак на Златните,но друг е въпросът,че за Декември май наистина няма смисъл-само боровете и иглолистни дървета,а и ако е студено ще се получи неприятно.По-добре се подсигури с някое нестандартно място на закрито.Знам,че една позната агентка направи сватба в Планетариума например,но там май вече не дават.Но идеи има много girl_wink
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 30, 2008, 13:19:45 »

С фризьорите във Варна съм много зле...
 Ето тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=91608.80 се говори за някакъв салон Цветка във Бизнес хотел Варна (което идея си нямам къде е)
Момичета неправете грешката да се доверите на Цветка,опропасти косата на моя приятелка и изобщо не  я интересува мацката че изглеждаш не както искаш,на черното буквално казва бяло!!!!! а иначе това е Golden tulip -bizneshotela до началото на аспарухов мост в ляво на 3-ти 4-ти етаж е салона веднъж съм ходила и за последно,но ако все пак някоя се реши да опита там за пробна прическа внимавайте да не стане...... Плачещо момиче ако и се доверите да реже,особенно да ви докарва цвят  NO

Аз имам и едно питане относно украса  за църква-видях украсена църквата в която ще се венчаем иииии така ми хареса,не срещнах до сега да се обсъжда именно това(или не съм гледала поне на всякъде в форума).На влизане в църквата точно на входа имаше много органза на стойки не по високи от 1м. с цветя,високи свещи и звънчета (което явно е било мотив) изглеждаше толкова красива  priest
...
На кой да си поръчам нещо подобно,дали на агентката която ще наемаме за украсата на ресторанта или на някой друг,то като се замисля и аз мога да го направя,но тези стойчици и големите свещници?хм...
« Последна редакция: юни 30, 2008, 14:24:01 от kikolina » Активен
snowdream
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #110 -: юни 30, 2008, 15:15:01 »

ако питаш за църквичката на Римски терми украсата е от тях!

иначе в Бижу на пазара дават такива стойки под наем! Сега се замислих дали наистина там беше или някъде другаде съм ги гледала....... sad много такива местенца обиколих и вече се обърках crazy
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 30, 2008, 15:34:04 »

snowdream  Да за там питах smile а платена ли е тази украса или я изкарват като има сватба?
Активен
snowdream
Новак
*

« Отговор #112 -: юни 30, 2008, 15:38:09 »

за всяка сватба си е, мисля че не се плаща наем.... няма логика да се плаща! но ако искаш да промениш или допълниш нещо, не вярвам да те спрат! и ние за сега сме се насочили към тази църква, но не съм ходила още да разпитвам......
Активен
kikolina
Професор

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 01, 2008, 10:23:35 »

Бих Те посъветвала да прецените къде ще бъде по бързо и да си запазиш дата и час,тъй като аз преди месец си запазвах за след 5 месеца имено в тази църква  и имаше само един незает час за моя ден,което сега ми се отрази на времето м/у двата ритуала(ще има около час и половина),ама ще видим как ще се справяме smile.Иначе за там ти трябват 30-40 лева за капарото Wink
Активен
snowdream
Новак
*

« Отговор #114 -: юли 01, 2008, 12:30:49 »

Бих Те посъветвала да прецените къде ще бъде по бързо и да си запазиш дата и час,тъй като аз преди месец си запазвах за след 5 месеца имено в тази църква  и имаше само един незает час за моя ден,което сега ми се отрази на времето м/у двата ритуала(ще има около час и половина),ама ще видим как ще се справяме smile.Иначе за там ти трябват 30-40 лева за капарото Wink

сериозно shok!!! аз си мислех че няма да е проблем за ноември или декември!!!! трябва да се задействам значи!!! другия понеделник ще отида непременно! тогава ще сме решили точно кога ще е църковния ритуал..... мерси заинфото!
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #115 -: юли 04, 2008, 14:39:19 »

Здравейте smile
И на мен ми предстои сватба във Варна .Имаме достатъчно време,но си мисля,че няма да е лошо да започнем по малко с подготовката.С търсенето на ресторант ли да започна,или с час в ритуалната зала?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 04, 2008, 15:00:44 »

Здравейте smile
И на мен ми предстои сватба във Варна .Имаме достатъчно време,но си мисля,че няма да е лошо да започнем по малко с подготовката.С търсенето на ресторант ли да започна,или с час в ритуалната зала?

За кой месец става дума?
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**

« Отговор #117 -: юли 04, 2008, 15:03:35 »

Април.И всички ми казват,че е много рано за подготовка sad
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 04, 2008, 15:11:00 »

Април.И всички ми казват,че е много рано за подготовка sad

И нас декември 2007 ни гледаха като изкопаеми като казвахме, че сме за септември догодина. Но ако резервираш нещата от рано, ще хванеш по-ниски цени - говоря за видео, фото и сие. В Ритуалната даже не искаха да ни запишат час. Обаче тропнахме с крак и ни записаха все пак. Имахме няколко месеца дупка между записването на часове и започването на активната подготовка, но пък ти е по-спокойно. Макар че ела ме виж колко съм "спокойна" сега.  smile
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**

« Отговор #119 -: юли 04, 2008, 15:21:07 »

Много ме успокои Wink Ти до къде си с подготовката? Предполагам,че вече си на финалната права.Рокля?Ходих преди 2 дни да се ориентирам,но със сигурност ще изчакам малко.Къде ще е купона?Ние мислим да проверим хотел "Аква",като начало,прочетох много добри отзиви за там,но приемам и други идеи.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: