Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:01:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199486 пъти)
snezhito
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #90 -:
юни 26, 2008, 13:28:08 »
Чудя се, къде във Варна мога да си намеря ето такива високи вази:
Искам да са доста високи - като тук
за да се вижда украсата. Всички прекрасни свещи и други неща, според мен, се губят сред колите, минералните води и шопските салати, които от ресторанта задължително нареждат...
«
Последна редакция: юни 26, 2008, 20:52:39 от snezhito
»
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #91 -:
юни 26, 2008, 19:29:23 »
tiholina,по -скоро цените на букетите,бутонерите,гривните за раце тези неща.аз рокля вече съм си порачала.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #92 -:
юни 26, 2008, 22:04:02 »
Някой да ми препоръча фризьор за Варна, евентуално да прави и удължаване на коса.
snezhito такива вази в една от агенциите ми казаха, че могат да осигурят. Ти питала ли си твоята агентка?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
юни 27, 2008, 09:33:50 »
Цитат на: dorina79 в юни 26, 2008, 22:04:02
Някой да ми препоръча фризьор за Варна, евентуално да прави и удължаване на коса.
snezhito такива вази в една от агенциите ми казаха, че могат да осигурят. Ти питала ли си твоята агентка?
С фризьорите във Варна съм много зле... Дори не знам името на моята, разчитам на майка ми.
Обаче
всемирният източник на информация - форумът на БГ мама - има 4 теми от по около 35 страници за удължаване на косата. Ето тук
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=91608.80
се говори за някакъв салон Цветка във Бизнес хотел Варна (което идея си нямам къде е). Ако си вземеш 2 дни отпуска и изчетеш останалите 139 страници, 100% ще откриеш.
За моите високи вази ще питам агентката, дано имат, защото и аз като се замислих 20 вази да купя ще ми дойде много, пък и после какво ще ги правя...
«
Последна редакция: юни 27, 2008, 09:55:45 от snezhito
»
Активен
snowdream
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #94 -:
юни 27, 2008, 10:22:43 »
Цитат на: tonitta в юни 14, 2008, 10:01:57
.........нашата сватба беше септември месец в Ботаническата градина тук във Варна и мога да кажа,че стна по-хубаво от колкото съм очаквала...
а къде е ботаническата градина
??? много ме заинтригувахте и сега искам да отида да я видя!!!! аз си търся място за изнесен ритуал, понеже в хотела няма как да стане ... няма условия! но сватбата е декември и ако градината е изцяло открита .... ще ми трябва луд късмет за топло временце
....
ако имате и друга идея за място за изнесен ритуал
....... аз вече съм обмисляла за спотрна зала, ФК, дори и за мола (узунов) се базикахме с милото
.......
имам и още един въпрос ... какво ще ми кажете за ESTA VISION? някой работил ли е с тях? гледах малко техни неща в нета и ми допадат, но ми се иска да чуя и мнение от "първа ръка"
!
Активен
Princesa
Ентусиаст
г-жа Трифонова
«
Отговор #95 -:
юни 27, 2008, 12:41:50 »
Цитат на: Soraya в юни 11, 2008, 21:22:46
Здравейте бъдещи булки ,
на мен ми предстои сватбена церемония догодина,но тъй като не живея в БГ исках да се посъветвам със някои от вас,които вече са били булки или ще бъдат.Ние сключихме бракк с моя мъж в Германия но само се подписахме ,нямахме церемония.....и тъй като двамата сме от различни религии и народност решихме церемонията да е в БГ.Знае ли някоя от вас ,къде е най-подходящото място за сватба във Варна или около Варна?Ние искаме задължително да има градина и някъде около 70 човека .........Трябва ли да си наемам Сватбен агент или може сама да я организирам... ??
Ще се радвам на вашите отговори....
Задължително пишете на кирилица!
Солая, ние също живеем в Германия, а сватбата ни беше във Варна. Организирахме си всичко сами, даже без кой знае каква помощ от роднини. Мисля, че се получи много добре
Най-подходящото място е индивидуално, според вкуса и критериите. Ние избрахме р-т Хоризонт, но сватбата ни беше по-голяма. Успех
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
юни 27, 2008, 14:42:55 »
Цитат на: snowdream в юни 27, 2008, 10:22:43
а къде е ботаническата градина
??? много ме заинтригувахте и сега искам да отида да я видя!!!! аз си търся място за изнесен ритуал, понеже в хотела няма как да стане ... няма условия! но сватбата е декември и ако градината е изцяло открита .... ще ми трябва луд късмет за топло временце
....
ако имате и друга идея за място за изнесен ритуал
....... аз вече съм обмисляла за спотрна зала, ФК, дори и за мола (узунов) се базикахме с милото
.......
имам и още един въпрос ... какво ще ми кажете за ESTA VISION? някой работил ли е с тях? гледах малко техни неща в нета и ми допадат, но ми се иска да чуя и мнение от "първа ръка"
!
Ботаническата градина е по пътя за Златните. Тя е към Софийския университет, ето сайта им
http://forum.uni-sofia.bg/ubg/varna_galeria.html
През декември обаче, не ми се струва, че ще е добре там за изнесена церемония... Изцяло е открита. Като че ли ако заложиш на някой от хотелите по курортите... Палас на Св. Константин има голяма тераса - ако е хубаво времето да сте навън на терасата, ако не във фоайето - и то е красиво. Друг е въпросът, че Палас е скъп.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
юни 27, 2008, 22:39:15 »
Момичета,къде ще или вече порачахте сватбената торта?Моля споделете:)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #98 -:
юни 28, 2008, 10:38:24 »
Цитат на: Miravarna в юни 27, 2008, 22:39:15
Момичета,къде ще или вече порачахте сватбената торта?Моля споделете:)
Амбелино и Краси Бекярова засега съм си записала да проверя.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #99 -:
юни 28, 2008, 15:02:32 »
Аз бих Ви препоръчала Юлинел.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #100 -:
юни 28, 2008, 15:13:27 »
аз като цяло бях много разочарована от варненските сладкарници
"краси бекярова" става ако искте стандартна сватбен аторта,иначе жената не възприема различни идеи
"неделя" те пък горките толкова ограничен избор и само повтарят" о това не може онова не може"
в "юлинел" чакахме 30минути каталог и накрая се оказа че нямали а бил в някакъв цех който те не знаели мкъде е
"крамер" правят хубави торти,на нас първо ни казаха че няма проблеми за тортата по снимка може да я направят ,после като дойде момента за правенето се оказа че не може ли
,иначе са им вкусни тортите
ние с милото сме много доволни от "анджелика" отнесоха се супер професионално,дадоха ни за вкъщи мострички да си решим за вкуса,направиха ни специална стойка за тортата и се съгласиха да я украсят с живи цветя.а и персонала е супер учтив
Активен
snowdream
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #101 -:
юни 28, 2008, 16:45:07 »
Цитат на: snezhito в юни 27, 2008, 14:42:55
Ботаническата градина е по пътя за Златните. Тя е към Софийския университет, ето сайта им
http://forum.uni-sofia.bg/ubg/varna_galeria.html
През декември обаче, не ми се струва, че ще е добре там за изнесена церемония... Изцяло е открита. Като че ли ако заложиш на някой от хотелите по курортите... Палас на Св. Константин има голяма тераса - ако е хубаво времето да сте навън на терасата, ако не във фоайето - и то е красиво. Друг е въпросът, че Палас е скъп.
ама това е еко парка!!! е там не става! аз мислех че има някъде в града такова нещо...... ресторанта ми е в града и не върви да отида до златните (и всички гости с мен) само за един ритуал!ще трябва да проверя някой други места тогава......
snezhito, и нашия ресторант има хубава тераса, но никой не може да ми гарантира че времето ще е хубаво!!! предпочитам да се подсигуря с закрито местенце а ако е слънчево поне... организацията се променя лесно и в самия ден!
за сладкарниците знам че ГЕС правят по снимка. и се справят чудесно! и за Краев съм чувала добри неща....
Цитат на: maslinka в юни 28, 2008, 15:13:27
ние с милото сме много доволни от "анджелика" отнесоха се супер професионално,дадоха ни за вкъщи мострички да си решим за вкуса,направиха ни специална стойка за тортата и се съгласиха да я украсят с живи цветя.а и персонала е супер учтив
а тази къде се намира?
«
Последна редакция: юни 28, 2008, 16:47:04 от snowdream
»
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #102 -:
юни 28, 2008, 18:39:10 »
Казаха ми и за сладкарница "Никол" много добри отзиви. Намира се в уличките под окръжна болница. Като проверя ще пиша точен адрес!
Също за сладкарница "Синчец" чух у четох добри неща!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #103 -:
юни 28, 2008, 19:58:40 »
snowdream
сладкарница анджелика се намира в една от пресечките по владислав срещу пощата
и нашият ритуал беше в ботаническата и после в катедралата и ресторанта ни беше на центъра.според мен си заслужава разкарването до там
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #104 -:
юни 28, 2008, 20:24:40 »
за това ли става дума:
Адресът е "Ген. Колев" 5. Улицата е пресечна на бул. "Варненчик" срещу Централна поща, веднага след аптека "Санита". Пада се малко след Прокредит Банк.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...