Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 19:43:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199390 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #30 -:
февруари 25, 2008, 14:21:51 »
Цитат на: diavalo в февруари 25, 2008, 14:04:25
Момичета от Варна помагайте моля ви!
Гледах сватбата на моя приятелка и тя за гражданския ритуал си беше поръчала народния.
И когато влизат вече в самата ритуална след като е минал ритуала от вън с обръсването и забулването им пускат една много тъжна песен на която аз се разплаках
Не е " Ела се вие" а друга, която искам да намеря и да я вмъкна и в нашият ритуал във Враца.Текста е следния : " Стъпвай престъпвай булчице млада,
стъпвай престъпвай назад на гледай.
Да не разплачеш булчице млада
баща и майка, братя и сестри......"
Моля ви помагайте да я намеря тази песен
тази песен я свирят в ритуалния дом в Димитровград но и аз не я знам как се казва.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #31 -:
февруари 25, 2008, 14:38:04 »
В Димитров град ли? Аз незнаех
Благодаря ти! Ще продъжавам да търся.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #32 -:
февруари 25, 2008, 17:04:57 »
ами да там съм я слушала като бяхме кумове.много е готина песетна и е 100 пъти по хубава от Ела се вие.успех.ако намеря нещо отнякъде ще ти пиша
Активен
tiholina
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #33 -:
февруари 26, 2008, 17:26:14 »
Прочетох че говорите за салони интересува ме някой да е чувал за ейнджъл фейс или нещо подобно във варна
Активен
knadia
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #34 -:
март 15, 2008, 12:43:17 »
планираме сватба за юли 2008-започнахме от ресторанта-ама се оказа трудна задача-за сега р-т корал на свлконстантин и елена ни хареса най-много-имате ли мнениеиБили други предложения
Активен
knadia
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #35 -:
март 18, 2008, 14:01:22 »
здравейте на всички минали по този път и на тези на които им предстои-търся помощ за видео заснемане и фото във варна-както и за фризьор и грим...
мерси момичета!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #36 -:
март 20, 2008, 11:42:19 »
knadia
добре дошла и приятни приготовления
ние лично се доверихме за нашата сватба на Фотев видео
фризьорката ми е позната казва се Али мога да ти дам тел ако ти допада моята прическа
грим Кристияна (ако не се лъжа) професионален гримьор е но няма салон където да отидеш работи само с манекенки,булки и абитюрентки, аз лично не съм правила пробен грим при нея доверих и се на самия ден и резултатът за мен беше 100% удивителен
фотев видео имат сайт можеш да погледнеш там техни произведения и и тук във форума има тема за тях
успех
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #37 -:
април 07, 2008, 17:06:52 »
Здравейте
Ще се радвам да разбера дали има булки от Варна на които им предстои сватба
... или вече са били булки
Предполагам,че ще имам доста въпроси и нужда от съвети и помощ, защото живеем в София, а сватбата ни ще е във Варна. За сега само сме записали дата и час в ритуалната зала и в църквата , но остават още доста неща за самата организация .... предпочитам всичко по-организацията аз да си движа ( разбира се свекито и кумата ще помагат ,но все пак...)... имам много идеи ,а и от форума научавам още много полезни неща
Сега когато си ходим за Великденските празници ще избираме ресторант ... аз си мисля за ресторанта на хотел Одесос ... май се казваше "Варна "
.Преди 2 години съм била там на сватба и останах с доста добри впечатления .
А сега ...кои са бъдещите булки на Варна
Активен
tiholina
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #38 -:
април 11, 2008, 12:43:35 »
Цитат на: bunny в април 07, 2008, 17:06:52
Здравейте
Ще се радвам да разбера дали има булки от Варна на които им предстои сватба
... или вече са били булки
Предполагам,че ще имам доста въпроси и нужда от съвети и помощ, защото живеем в София, а сватбата ни ще е във Варна. За сега само сме записали дата и час в ритуалната зала и в църквата , но остават още доста неща за самата организация .... предпочитам всичко по-организацията аз да си движа ( разбира се свекито и кумата ще помагат ,но все пак...)... имам много идеи ,а и от форума научавам още много полезни неща
Сега когато си ходим за Великденските празници ще избираме ресторант ... аз си мисля за ресторанта на хотел Одесос ... май се казваше "Варна "
.Преди 2 години съм била там на сватба и останах с доста добри впечатления .
А сега ...кои са бъдещите булки на Варна
Ресторанта е хубав сега се смени собственика и мисля че ще още по-хубав.Не е лошо като си дойдеш във Варна да се свържеш с някой сватбен консултант за да ти помогне ако се интересуваш ще ти дам координатите на моя от който съм много доволна.
Активен
Eva_2008
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #39 -:
април 13, 2008, 15:06:42 »
Момичета от Варна, здравейте!!!
Ами тук има всичко за сватбата и като седнеш и отделиш малко време ще свършиш всичко сама... Един сватбен агент или консултант ще ви вземе огромна сума и ще ви препоръча не качествени хора, а хора които му дават яки проценти. Също трябва да му платите тези услуги, а и за присъствието на сватбата. Много съм възмутена, всичко гледа да ти вземе парите и са малко хората, които предлагат нещо качествено на добра цена.
Активен
kati_sv
Регистриран
«
Отговор #40 -:
април 19, 2008, 20:06:18 »
bunny,и моята сватба ще е в същия ресторант.очарована сам от обстановката.много уютно и задушевно.мисля че и гостите ни ще се почувстват добре там и ще падне голяма веселба.не знам кога е твоята сватба,но те съветвам по навреме да определиш ресторанта,за да не се окаже че твоята дата е вече заета.не че иначе няма да намериш нещо ,но е хубаво да можеш да избираш.когато аз ,към края на февруари ,търсих ресторант имаше и такива които нямаха свободни съботи до края на септември
.успех!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
април 28, 2008, 18:39:33 »
Наистина хубаво е колкото може по-рано да дойдеш във Варна и да си запазиш ресторант, особено ако искаш ресторанта да е в града!
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #42 -:
май 09, 2008, 14:21:22 »
Здравейте на всички, бих искала да попитам тези които имат наблюдение над следните ресторанти във Варна - по скоро Златни пясъци дали скоро са били там и с какви впечатления са останали от обслужването на тези места и обстановката като цяло дали е подходяща за сватба
,става въпрос за р-нтите на хотели Астера,Кемпински,Адмирал и Азалия на Дружба.
Активен
renka_87
Професор
Най-чакания месец Април
«
Отговор #43 -:
май 10, 2008, 07:37:36 »
За Кемпински-ресторанта е доста голям,за повечко хора,не знам за колко човека,но е бая.Има голям дансинг и когато е украсен е направо невероятен.Моята абитуриентска беше там преди две години
Може би и моята сватба щеше да е там,ако мама и тати имаха мноооооооого пари
Но внимавай само с тези ресторанти на хотелите,че май лятото баш не правят сватби,а по-към края на сезона.Все пак питай.Успех
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #44 -:
май 10, 2008, 13:54:06 »
Цитат на: kikolina в май 09, 2008, 14:21:22
Здравейте на всички, бих искала да попитам тези които имат наблюдение над следните ресторанти във Варна - по скоро Златни пясъци дали скоро са били там и с какви впечатления са останали от обслужването на тези места и обстановката като цяло дали е подходяща за сватба
,става въпрос за р-нтите на хотели Астера,Кемпински,Адмирал и Азалия на Дружба.
Здравей ! Поради стеклите се обстоятелства моята сватба ще бъде в градината на хотел Естрея к-с Константин и Елена ( Дружба ). Мога да кажа само,че съм възхитена
Разгледах и снимки от правени там сватби ...е наистина е много красиво. За другите ресторанти нямам наблюдения .
Един съвет... побързайте с избора на ресторант, че ние не успяхме да намерим във Варна за нашата дата 23.08.2008 .... бяхме намерили ,но след 4 дни ни се обадиха да ни кажат,че нямало да правят повече там сватби :ANGRY:Толкова се ядосахме.... и това стана точно преди да си тръгнем за София, развалиха ни всички планове ... почнахме да обикаляме и всичко в града заето ( поне за 100 души ) ... ужас беше... но поне всичко свърши добре.
Някой знае ли случайно дали има момичета от форума на които сватбата им е била там... ?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре