Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 20:05:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199416 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 25, 2008, 14:21:51 »

Момичета от Варна помагайте моля ви!
Гледах сватбата на моя приятелка и тя за гражданския ритуал си беше поръчала народния.
И когато влизат вече в самата ритуална след като е минал ритуала от вън с обръсването и забулването им пускат една много тъжна песен на която аз се разплаках  cray cray cray
Не е " Ела се вие" а друга, която искам да намеря и да я вмъкна и в нашият ритуал във Враца.Текста е следния : " Стъпвай престъпвай булчице млада,
                 стъпвай престъпвай назад на гледай.
                 Да не разплачеш булчице млада
                 баща и майка, братя и сестри......"
Моля ви помагайте да я намеря тази песен
тази песен я свирят в ритуалния дом в Димитровград но и аз не я знам как се казва.
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 25, 2008, 14:38:04 »

В Димитров град ли? Аз незнаех  Oh my ...
Благодаря ти! Ще продъжавам да търся.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 25, 2008, 17:04:57 »

ами да там съм я слушала като бяхме кумове.много е готина песетна и е 100 пъти по хубава от Ела се вие.успех.ако намеря нещо отнякъде ще ти пиша
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #33 -: февруари 26, 2008, 17:26:14 »

Прочетох че говорите за салони интересува ме някой да е чувал за ейнджъл фейс или нещо подобно във варна
Активен
knadia
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: март 15, 2008, 12:43:17 »

планираме сватба за юли 2008-започнахме от ресторанта-ама се оказа трудна задача-за сега р-т корал на свлконстантин и елена ни хареса най-много-имате ли мнениеиБили други предложения
Активен
knadia
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 18, 2008, 14:01:22 »

здравейте на всички минали по този път и на тези на които им предстои-търся помощ за видео заснемане и фото във варна-както и за фризьор и грим...
мерси момичета!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 20, 2008, 11:42:19 »

knadia
добре дошла и приятни приготовления
ние лично се доверихме за нашата сватба на Фотев видео
фризьорката ми е позната казва се Али мога да ти дам тел ако ти допада моята прическа
грим Кристияна  (ако не се лъжа) професионален гримьор е но няма салон където да отидеш работи само с манекенки,булки и абитюрентки, аз лично не съм правила пробен грим при нея доверих и се на самия ден и резултатът за мен беше 100% удивителен
фотев видео имат сайт можеш да погледнеш там техни произведения и и тук във форума има тема за тях
успех
Активен
bunny
Любопитен
*
Публикации: 49

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 07, 2008, 17:06:52 »

Здравейте  Girl_hide
Ще се радвам да разбера дали има булки от Варна на които им предстои сватба  Сватбаааа... или вече са били булки  weddingday
Предполагам,че ще имам доста въпроси и нужда от съвети и помощ, защото живеем в София, а сватбата ни ще е във Варна. За сега само сме записали дата и час в ритуалната зала и в църквата , но остават още доста неща за самата организация .... предпочитам всичко по-организацията аз да си движа ( разбира се свекито и кумата ще помагат ,но все пак...)... имам много идеи ,а и от форума научавам още  много полезни неща good
Сега когато си ходим за Великденските празници ще избираме ресторант ... аз си мисля за ресторанта на хотел Одесос ... май се казваше "Варна "pardon.Преди 2 години съм била там на сватба и останах с доста добри впечатления  .

А сега ...кои са бъдещите булки на Варна  Xixixi blum
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #38 -: април 11, 2008, 12:43:35 »

Здравейте  Girl_hide
Ще се радвам да разбера дали има булки от Варна на които им предстои сватба  Сватбаааа... или вече са били булки  weddingday
Предполагам,че ще имам доста въпроси и нужда от съвети и помощ, защото живеем в София, а сватбата ни ще е във Варна. За сега само сме записали дата и час в ритуалната зала и в църквата , но остават още доста неща за самата организация .... предпочитам всичко по-организацията аз да си движа ( разбира се свекито и кумата ще помагат ,но все пак...)... имам много идеи ,а и от форума научавам още  много полезни неща good
Сега когато си ходим за Великденските празници ще избираме ресторант ... аз си мисля за ресторанта на хотел Одесос ... май се казваше "Варна "pardon.Преди 2 години съм била там на сватба и останах с доста добри впечатления  .

А сега ...кои са бъдещите булки на Варна  Xixixi blum
Ресторанта е хубав сега се смени собственика и мисля че ще още по-хубав.Не е лошо като си дойдеш във Варна да се свържеш с някой сватбен консултант за да ти помогне ако се интересуваш ще ти дам координатите на моя от който съм много доволна.
Активен
Eva_2008
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #39 -: април 13, 2008, 15:06:42 »

Момичета от Варна, здравейте!!!
Ами тук има всичко за сватбата и като седнеш и отделиш малко време ще свършиш всичко сама... Един сватбен агент или консултант ще ви вземе огромна сума и ще ви препоръча не качествени хора, а хора които му дават яки проценти. Също трябва да му платите тези услуги, а и за присъствието на сватбата. Много съм възмутена, всичко гледа да ти вземе парите и са малко хората, които предлагат нещо качествено на добра цена.
Активен
kati_sv
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #40 -: април 19, 2008, 20:06:18 »

bunny,и моята сватба ще е в  същия ресторант.очарована сам от обстановката.много уютно и задушевно.мисля че и гостите ни ще се почувстват добре там и ще падне голяма веселба.не знам кога  е твоята сватба,но те съветвам по навреме да определиш ресторанта,за да не се окаже че твоята дата е вече заета.не че иначе няма да намериш нещо ,но е хубаво да можеш да избираш.когато аз ,към края на февруари ,търсих ресторант имаше и такива които нямаха свободни съботи до края на септември Oh my ....успех!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 28, 2008, 18:39:33 »

Наистина хубаво е колкото може по-рано да дойдеш във Варна и да си запазиш ресторант, особено ако искаш ресторанта да е в града!
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 09, 2008, 14:21:22 »

Здравейте на всички, бих искала да попитам тези които имат наблюдение над следните ресторанти във Варна - по скоро Златни пясъци дали скоро са били там и с какви впечатления са останали от обслужването на тези места и обстановката като цяло дали е подходяща за сватба smile,става въпрос за р-нтите  на хотели  Астера,Кемпински,Адмирал и Азалия на Дружба.
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 10, 2008, 07:37:36 »

За Кемпински-ресторанта е доста голям,за повечко хора,не знам за колко човека,но е бая.Има голям дансинг и когато е украсен е направо невероятен.Моята абитуриентска беше там преди две години

Може би и моята сватба щеше да е там,ако мама и тати имаха мноооооооого пари pardon
Но внимавай само с тези ресторанти на хотелите,че май лятото баш не правят сватби,а по-към края на сезона.Все пак питай.Успех good
Активен
bunny
Любопитен
*
Публикации: 49

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 10, 2008, 13:54:06 »

Здравейте на всички, бих искала да попитам тези които имат наблюдение над следните ресторанти във Варна - по скоро Златни пясъци дали скоро са били там и с какви впечатления са останали от обслужването на тези места и обстановката като цяло дали е подходяща за сватба smile,става въпрос за р-нтите  на хотели  Астера,Кемпински,Адмирал и Азалия на Дружба.

Здравей ! Поради стеклите се обстоятелства моята сватба ще бъде в градината на хотел Естрея к-с Константин и Елена ( Дружба ). Мога да кажа само,че съм възхитена  good Разгледах и снимки от правени там сватби ...е наистина е много красиво. За другите ресторанти нямам наблюдения .
Един съвет... побързайте с избора на ресторант, че ние не успяхме да намерим във Варна за нашата дата 23.08.2008 .... бяхме намерили ,но след 4 дни ни се обадиха да ни кажат,че нямало да правят повече там сватби  :ANGRY:Толкова се ядосахме.... и това стана точно преди да си тръгнем за София, развалиха ни всички планове ... почнахме да обикаляме и всичко в града заето ( поне за 100 души ) ... ужас беше... но поне всичко свърши добре.  girl_wink

Някой знае ли случайно дали има момичета от форума на които сватбата им е била там... ? give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: