Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:34:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199382 пъти)

kali_jj
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 02, 2008, 15:17:04 »

Kiki, в кой ресторант ви беше сватбата? Много оригинална идея за червения чадър  Bravo

Бяхме в Бриз 2 и съм много доволна от всичко там.

А чедъра.... ами той си трябваше... и дъжд и сняг имаше на сватбата! Точно както си бяхме поръчали! Просто още с избора на дата знаехме че 90% ще не е необходим и този аксесоар.... а когато намерих и картинката... всичко се подреди!
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #391 -: декември 04, 2008, 10:49:34 »

Някой знае ли кога ще отвори магазина на "Грънчаров и син"? Вчера го видях, вече имат и рокли, но пише, че предстои откриване, обаче няма дата sad А си харесах една тяхна рокля от последния брой на "Булка"... girl_wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 06, 2008, 18:24:24 »

Ще има Среща на форума във Варна..Хайде заповядайте да се видим да си поприказваме.Който има желание може да ми прати телефон на лични и аз да му пусна моя.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: декември 07, 2008, 11:23:06 »

Относно бонбонките детска радост ги има на Чаталдйа по сергиите , а също така и магазин Кулинар на ул.Шипка. Наши приятели ще правят сватба май месец и ни канят за кумове и мен пак ме тресе предсватбена треска. Давайте идей да бъдем неотразими кумове
Активен
galito
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #394 -: декември 07, 2008, 19:45:10 »

Зравейте,

Много сам щастлива,снощи  приятеля ми, ми предложи да се оженим yahoo.Аз винаги сам си мечтала за лятна саватба и тай като двамата сме от Варна искам да е на навън и да се вижда морето.
Още сам под еуфория от снощи и реших да се разровя в интернет.Моля ви помогнете ми, кажете от каде да започна има толкова много информация в нета чес се обърках.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 08, 2008, 16:52:41 »

galito  Bravo честито!!!
Наслади се на еуфорията покрай предложението,успокой се сядай и чети  good в форума има от пиле мляко,за по конкретни въпроси ако изскочи нещо сме насреща.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 08, 2008, 18:45:22 »

Еее, все такива новини да се чуват...
ЧЕСТИТО  Bravo Bravo Bravo
Е, започвай тогава да четеш усърдно, от тук можеш да се ориентираш и да си организираш най-емоционалната и перфектна сватба smile
Пък и ние ще помагаме, както казва kikolina blum Wink (ей сладур, къде се изгуби blum)
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: декември 22, 2008, 15:15:16 »

Мили момиченца-кокиченца от Варна, моля помогнете с идейка за ресторант за 150 човека, по възможност по-близко към града, а не към Златните  help help help
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #398 -: декември 22, 2008, 18:05:46 »

Бубка,
във Варна единствените ресторанти за 150 човека това са "Хоризонт" и "Голдън Тулип" (Бизнес Хотела), преди време можеше да се празнува в "Димят" и "Морска сирена", но те вече не съществуват. На Златните има много ресторанти, но виждам, че не желаете да празнувате там... Иначе подходящи са "Интернационал", "Адмирал" и "Астера". Проверете в "Бриз 1" дали могат да ви поберат. Успех!
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: декември 22, 2008, 18:08:56 »

Ами, тя сватбата няма да е моята, а на едни приятели, но нищо. Те май Хоризонт не искат, но ако не се намери близко до града, може и към курортите да отидем...
Мерси за инфото иначе. А Бриз 2 май събира мах 120, незнам Бриз 1 дали е същия капацитет  huhhuh.gif
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #400 -: декември 22, 2008, 22:54:43 »

Бриз2 е малък за 150 човека. В него се побират 80-100 човека максимум.
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: декември 22, 2008, 23:13:29 »

На моята сватба бяхме 130 човека и бяхме в Борисовата воденица и имаше място за още около 15 човека. Може да проверите и там
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: декември 23, 2008, 09:21:34 »

Слънце, и ние като бяхме това лято там кумове в Бриз2, бяхме към 80 човека и точно се събрахме горе на повдигнатата част, а долу остана за дансинг - т.е. наистина повече от 80, мах 100 - ще стане много тъпкано или няма да има място за дансинг никакво.
Таня, аз мисля, че видях къде се намира вашия ресторант, но можеш ли да ми кажеш имаше ли достатъчно място за танци или ще има ли ако се сложат още 20 човека. То предполагам не е сигурно, че всички 150 предвидени ще отидат, но все пак.
« Последна редакция: декември 23, 2008, 09:30:34 от bubka » Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: декември 23, 2008, 15:55:08 »

ами чесно да ти кажа при нас така бяха направили масите че имаше, като се има на предвит и това че при нас много малко хора не играха. Лошото на ресторанта е че е на нива
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #404 -: декември 24, 2008, 17:50:27 »

Проверете и ресторант "Варна" към хотел "Одеса", а също и ресторанта на Община Варна. Мисля, че ще могат да поберат 150 човека. И да побързат твоите приятели, защото може да са заети ресторантите.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: