Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 10:42:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да включим и чантата  (Прочетена 147333 пъти)

Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #210 -: август 27, 2007, 10:49:06 »

и аз много се притеснявах че майка ще иска да имам чанта,но като и казах и тя:"естествено че няма да имаш"направо останах Oh my ...

laugh и при нас се получи така...и аз твърдо съм решила за себе си да не бъда в торбичка...а и за моята рокля е по-подходяло чантичка тип портмоне..което е адски неудобно за случая pardon..иначе стои много стилно Girl_sing
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 27, 2007, 10:50:14 »

я така да въздействате и на моето маме yahoo че та я упорита като магаре laugh laugh :laugh:като се заинати с тая чанта и ни се кара ни се води
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: август 27, 2007, 11:36:35 »

най добре ако ме питте мене е да сте без чанта.За мен тя е абсолютно излишна.Все пак едната ви ръка ще е заета с букета хубаво е другата да е свободна.А нещата които Ви трябват могат да бъдат в една чанта в колата.Хем не ви пречи хем е по удобно.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 27, 2007, 11:39:14 »

А нещата които Ви трябват могат да бъдат в една чанта в колата.Хем не ви пречи хем е по удобно.
дааааааааа това  емного умно решние good
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 28, 2007, 06:04:49 »

при мен беше така  good имах чанта при малката ми сестра - в нея бяха всички необходими неща - лична карта, телефон и т.н. Тя имаше задачата да я "пази"  laugh laugh laugh Така имах къде да си сложа нещата, а същевременно бях без чанта  DANCE
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 29, 2007, 12:55:50 »

Имам малка молба за тези, които са виждали роклята ми, защото могат да преценят по-добре, коя чантичка ще отива повече- каква да е чантичката -портмоне или като тези другите три-те са един модел, в различни цветове,но така ще придобиете по-добре представа  Wink blum

Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: август 29, 2007, 13:10:20 »

BaBy нищо не виждам на снимките:(според мен,портмонетата чантички отиват на дълги елегантни рокли,торбичките на типичните буллченски рокли(обемните),твоята е много сладка,бонбонеста,по скоро нещо като портмоне с малак дръжчица или синджерче късичко.
най-добре като ти е готова роклята,да пробваш на място,ако имат там различни чантички,така много лесно ще прецениш коя и отива най-много Wink
« Последна редакция: август 29, 2007, 13:12:25 от maslinka » Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 29, 2007, 13:19:23 »

бейби, доколкото виждам без помощта на лупа ми харесва 3-тата чантичка!!!!!!  blum но маслинка е права, че най-добре ще разбереш на място като пробваш роклята с различни видове чантички!!!!!
Активен
deridere
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #218 -: август 29, 2007, 13:27:54 »

Момичета всички ли сте имали / ще имате чантички? Че аз си мисля, че това само ще ми пречи и реших да няма  pardon
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: август 29, 2007, 13:30:27 »

според мен е по-добре да е тип "торбичка" тъй като ще ти е по-лесна за държане от колкото тип "портмоне", освен ако не е с дълга дръжка !!!!! smile но на мен ми харесват тези три вида  торбета тъй като се връзват с панделката по роклята ти smile
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 29, 2007, 13:32:03 »

А на мен втората ми харесва най-много за твоята рокля!И аз ще съм с чантичка мила,така че не се тревожи! laugh
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 29, 2007, 13:44:42 »

Момичета всички ли сте имали / ще имате чантички? Че аз си мисля, че това само ще ми пречи и реших да няма  pardon
Има и такива, които не са имали или няма да имат  good
Аз имах, но ако сега трябваше да реша, сигурно щях да съм без нея, защото не ми послужи за нищо, но не ми и пречеше  good

BaBy, какви са тези малки снимки, бе мила - наистина ми трябва лупа да ги видя  look laugh laugh laugh
Аз също мисля, че е по-добре на пробата да решиш, но определено, ще е по-удобно с дръжка, а и ако има панделка чудесно ще се съчетае с роклята ти  good
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: август 29, 2007, 13:51:14 »

А на мен втората ми харесва най-много за твоята рокля!И аз ще съм с чантичка мила,така че не се тревожи! laugh
И на мен втората, на верно пробвай с роклята различните варианти.

И аз имах чанта, която държах само на извеждането от къщи, после беше в приятелка, в кръстница и т.н.
Момичета съвета ми е без, не е необходима чак толкова, а разни принадлежности и телефон може да стоят в чантата на някой близък /майка, сестра, приятелка/. 
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 29, 2007, 15:02:46 »

Аз мисля, че чантата е задължителен аксесоар на булката. Така, че на мен ми ушиха торбе от същият плат, като роклята и ми сложиха същото цвете, което ще имам в косата и на бюстието на роклята. Ето я ... smile

* Torbi4ka_01.jpg (24.84 KB, 640x480 - видяно 300 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 29, 2007, 15:35:48 »

mehandjijska мноог красива чантичка харесва ми  Bravo и моята ще е подобна yahoo дано само да ми стане хубавка нямам търпение и хайдее да ме викат на пробаааа
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: