Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 06:47:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да включим и чантата
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да включим и чантата (Прочетена 147236 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Да включим и чантата
«
Отговор #270 -:
февруари 01, 2008, 18:33:09 »
Цитат на: Arlina в февруари 01, 2008, 18:30:05
Разгледах я цялата, но само тумбестите чантички харесах
Чудя се, ако нямам чанта (така и така ще нося букет, защо ми е да ми се пречка още нещо), кой ще ми носи гримовете, документите, телефона...?
Аз пък като имах чанта да не мислиш, че не ми ги носиха - телефон по време на официалната част не ти трябва само да ти звънка. В майка ти даваш всичко и това е, моята не беше бонбон защото преди това бях ходила на 5 сватби и все бонбони - харесах си една ръбеста чанта -много си ме кефи.
Та може и без чанта -ама аз со обичам чанти смятам че са завършек.
Дваш всичко в някой който ще щъка покрай теб и така.
Успех!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #271 -:
февруари 01, 2008, 18:43:45 »
Благодаря за съвета. Освен на майка ми, си мисля, че може и на кумата, защото ще е на нашата маса.. Но има време де. Още 6 месеца, все ще измисля нещо
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #272 -:
февруари 11, 2008, 14:59:12 »
моята чанта ще е тип портмоне-без дръжки!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
февруари 15, 2008, 23:55:33 »
Имам едно въпросче свързано с чантата. Аз се чудя дали да имам чантичка тип бомбичка или не. Искам букета ми да е топка от рози с панделка за връзка и не знам дали ако имам и чантичка няма да стане натрупано. Незнам дали ме разбрахте
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #274 -:
февруари 16, 2008, 00:13:49 »
Цитат на: aniiii8 в февруари 15, 2008, 23:55:33
Имам едно въпросче свързано с чантата. Аз се чудя дали да имам чантичка тип бомбичка или не. Искам букета ми да е топка от рози с панделка за връзка и не знам дали ако имам и чантичка няма да стане натрупано. Незнам дали ме разбрахте
Аз си мисля че ако и букета и чантата ти са кръгли(като топка) няма да изглежда много добре, по-добре чантата да е тип портмоне, без дръжки.
Maslinka
беше с такъв кръгъл букет, но не мога да си спомня тя имаше ли чанта и каква е била ако е имала. Разгледай нейните снимки, нейната сватба е направена с много вкус и съм сигурна че ако е имала чанта тя е била добре съчетана с другите неща.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #275 -:
февруари 16, 2008, 11:35:42 »
aniiii8 според мен ако си с такъв букет тип топка........спокойно можеш да си без чанта ...........ще е много по нежно иначе ще е много натруфено..........лично мнение
Активен
a
Професор
вече съм мама на принцеса голяма
«
Отговор #276 -:
февруари 17, 2008, 17:27:36 »
ако букета ти е топка от рози с панделка която имитира дръжка няма смисъл от чанта и без това в този ден в чантичката не се слага нищо важно( всичко ти го носи някой близък)
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #277 -:
февруари 17, 2008, 18:10:05 »
Благодаря зя мненията и аз мисля така, но съм си измислила модел на чантичка и незнам дали искам да се откажа от нея.
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #278 -:
март 15, 2008, 16:33:14 »
Според мен чантичката е главно инструмент, за да не се чудиш какво да правиш с ръцете си по време на снимки. Наистина може да събереш някои неща,но със сигурност не всичкоп необходимо.
Аз ще търся друго решение-определено ще разпределя по-важните неща сред по-близките ми хора...
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #279 -:
март 16, 2008, 15:01:54 »
аз мисля да съм без чантичка, защото ми се струва, че не е толкова необходима. И без това все ще я даваш на някой да ти я носи, държи за малко и т.н...
в дясната ръка слагаш букета, в лявата младоженеца и то ръка за чантичка не остана
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #280 -:
март 16, 2008, 16:20:11 »
На мен до сега нито една чанта не ми е харесала достатъчно. Но не мога да си представя да съм без чанта. Не защото ще се чудя какво да си правя ръцете, напротив, аз мисля да помоля друг да ми я носи, но искам да имам къде да си сложа гримовете, документите и другите неща, и като отивам да си оправя грима да нося чанта, а несисер за грим примерно.
Активен
tonitta
«
Отговор #281 -:
март 16, 2008, 20:02:06 »
Сигурно ще се повторя,но отдавна не съм се включвала по темата,а гледам,че пак питанките са си същите(то е естествено да е така де
).Та дали ще имаш чантичка или не зависи от стила,от желанието,от навика,от необходимостта....
Аз лично нито за миг не съм се колебаела дали да имам или не чантичка-то за мен си е като закон и винаги съм имала независимо дали съм била спортно облечена или официално,естествено ги съчетавам с облеклото!Ако нямам чанта се чувствам гола...И затова имах и искам да ви кажа,че нито за миг не ми е пречила нито съм я давала на някой да ми я носи.Имах по-голяма чанта "за спешни случаи",която връчих на шаферката и тя се грижеше за нея...В моята имах телефон,кърпичка,документи,безопасна,гланц за устни,огледалце и руж(особено необходими по време на снимките
).
Аз лично много харесвам чантите тип портмоне,а не бонбон,но и това си е въпрос на вкус и избор!
Така че с чанта или без надали е толкова фатално!Просто въпрос на избор!
Успех момичета!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #282 -:
март 16, 2008, 22:14:47 »
аз също имах чантичка и нито за миг не ми е пречела ;)да си кажа честно даже не усещах че я нося!моята беше тип бонбон сложих я на китката и там си и остана без даже да напомня за себе си!имах възможност да си държа букета и мъжа едновременно,да получавам цветя от гостите,да приемам и поздравления!!изобщо не се сетих да я ползвам!в нея държах телефона си (който не ползвах
)огледалце гланц за устни,жартиера ностни кърпички..това беше даже интимните ми принадлежности
стояха в мама *THUMBS*за мен с чантичка винаги е изглеждало по-завършено и за това имах!не харесвам чанти тип протмоне защото само да ги подмятам под мишница и да нямам никаква сигурност,да я мисля дали няма да изпадне да я намествам не е зе мен и би ми създало неудобство за това постъпих както на бала-закачих я на ръката и я забравих докато отидохме в ресторанта ;)разбирасе както е казала Тони всеки може сам да си прецени със или без и каква би му била от полза и най-вече удобна
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #283 -:
март 16, 2008, 22:43:44 »
аз пък се отказах от чанта, която да е в мен.. преброих нещата за носене - не мога да побера всичко. ще имам не-сватбена чанта в кумата
Активен
tonitta
«
Отговор #284 -:
март 16, 2008, 22:55:50 »
zvezdiche
аз като бивша кума бих ти препоръчала да не товариш кумата и с твоите неща,макар тя да стои най-близо до теб,тъй като кумовете все пак са вторите главнодействащи лица на сватбата и притесненията и ангажиментите им и без това не са малко...Аз например имах почетна шаферка,която ми помогна с доста неща като настаняване на гостите,почерпка след ритуала,включително и да отговаря за "спешната чанта" и дори имаше сценарий...много ми помогна
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...