Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 18:37:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
230
231
[
232
]
233
234
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674069 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3465 -:
септември 10, 2007, 10:46:49 »
да не чета повече за такива притеснения кой е перфектен ми кажи????няма такъв човек никоя не е анджелина джоли или клаудия шифър спокойно в очите на мъжлетата ще сме най-прекрасните и красиви булки
важното е да се чувстваме добре и със самочуствие да вървим по пътеката редом до мъжета си
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #3466 -:
септември 10, 2007, 10:55:33 »
Миличка изобщо не се притеснявай наистина най- важното е ти да се чувстваш прекрасно в твоята рокля, а кой какво казва изобщо не трябва да те интересува
Като видиш усмивката и безкрайната обич в очите на твоя любим, когато те види в роклята в деня на сватбата ще забравиш всичко и ще се отдадеш на пълното щастие което те завладява в този момент
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3467 -:
септември 10, 2007, 10:59:15 »
Ей направо ме издигнахте в облаците. Смело тръгвам по магазините
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #3468 -:
септември 10, 2007, 11:56:05 »
Вероника
, тръгвай и после да показвашшшш
А иначе за килограмите- на мен пък лично ми харесват по-закръгленки булки, грозно ми е да стърчат кокалести рамене. Аз затова се радвам, че сватбата ми е през март, а тогава обикновено съм с повече месце, че сега съм изкльощавяла и хич не се харесвам /за разлика от любимия, който е във възторг
/.
Tonitta
, много ме развесели, да знайш!
«
Последна редакция: септември 10, 2007, 11:57:59 от avva_stz
»
Активен
tonitta
«
Отговор #3469 -:
септември 10, 2007, 12:15:33 »
И аз така,а много отслабнах и преправиха бая роклята...и майка през цялото време на сватбата "яде ли/колко?какво?я да видя!ще припаднеш..."
и вчера мъжа ми каза,че преди по-съм му харесвала и сега съм му убивала при някои специфични движения
:laugh:извинете за ранния час!
Така че май по-добре да си имате от всичко!
avva_stz
наистина си й двойничка!нещо съмнително има тук.....
Активен
Вероника
«
Отговор #3470 -:
септември 10, 2007, 12:20:00 »
Вижте какво харесвам, пък после ще сравним какво ще си взема
Имам чувството, че няма да е това, което си мисля като пробвам това онова. Пък и тази рокля на това тяло стои добре, а на мен не се знае
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #3471 -:
септември 10, 2007, 12:27:52 »
Здравей Вероника, не се сдържах да пиша и да ти кажа, че според мен имаш чудесен вкус, тъй като това са любимите ми рокли, а по първия модел е ушита и моята сватбена рокля
Дори днес съм на втора проба и е почти готовааа
С малки промени поръчани от мен мисля, че се получи добре и близко до желания модел. Затова съм за с две ръце за твоя избор и дано се получи така, както си я мечтала
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #3472 -:
септември 10, 2007, 12:40:37 »
Ей Тони, каква си ми миличка, благодаря ти, радвам се много, че одобряваш избора ми
Ами може би не съм я описала добре като ти разказвах, но е шита по този модел. Дантелата по бюстието е различна, а горе е изцяло без презрамки, няма го това, което диагонално отива през рамото на модела.....пфуу дано ме разбра, че пак така го обясних
Надявам се да ви хареса как се получи в краен вариант, но това ще стане ясно на 6 октомври
Не смея да се снимам и да пускам снимки тук, че милото има навик да попреглежда форума и може да попадне на снимката и тогава става лошооо
А иначе разгледах поканите на Вероника и като гледам дори ми е адашка, че нали и аз съм Вяра
Така че поздравления за избора адашке
Активен
tonitta
«
Отговор #3473 -:
септември 10, 2007, 12:45:47 »
Да,разбрах те този път и роклята ще стане супер,а и си я представям вече на теб!Ще бъдеш страхотна!И не я пускай от сега и аз съм против-тя роклята трябва да се види вече накрая с всички допълнения,а и на самата дама,за да добием пълна представа!Виж моята една изглеждаше на манекена,а на мен в самия ден съвсем друга
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #3474 -:
септември 10, 2007, 13:01:08 »
Съвсем си права миличка, най-добре в краен вариант и на самата булка да се види роклята.
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3475 -:
септември 10, 2007, 13:08:03 »
моята рокля е същата като тази на 2рата снимка само че с презрамки и дантелата е до кръста не продължава надолу :girl_in_love:аз мислех да имам ивица плат да не ми е съвсем голо крачето но още не съм го решила
Активен
tonitta
«
Отговор #3476 -:
септември 10, 2007, 13:30:47 »
kleo_20
мила идеята ти ми харесва и мисля,че и ти май така ще се чувстваш по-удобно...Но само като си ви представя с тия прелестни рокли... :girl_in_love:Нямам търпение вече да ви видя!И вижте колко сходен вкус имате всички!Момичета ще бъдете прелестни...
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235
«
Отговор #3477 -:
септември 10, 2007, 13:38:07 »
искам да изкажа възмущението си от направата на моята рокля, не беше доизпипана до края, в четвъртък преди сватбата до последно имаше да се правят корекции, дори не знаех как е направена, облякох я директно на сватбата...добре че поне ставаше за носене....просто съм възмутена
Активен
Jungle
Сватбар
What goes around, comes around...
«
Отговор #3478 -:
септември 10, 2007, 13:41:44 »
Здравейте момичета...Не издържах да се включа и аз за роклите- Първата рокля ми е и на мен любима.Обожавам рокли с ниска талия. Тази първата на Романтика я пробвах и наистина е страхотна, но за съжаление не беше по джоба ми. Така или иначе харесах друг модел от колекцията на GIO ARMANI и се получи страхотно
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3479 -:
септември 10, 2007, 13:44:00 »
шия си роклята в салон Марция на Евлоги Георгиев се намира @}->--с нетурпение очаквам утре да ме извикат на първа проба :DANCE:аз си я бях харесала още юли месец началото но доста се забавих с поръчката и я направих края на август
надявам се всичко да е наред и да запиша салона в белия списък и роклята да се получи както си я мечтая защото ще има някой промени от оригинала и дано стане ;)а като казаха че нямало по големи чашки
щях да падна но тя ми беше и малко малка тази дето мерих и като ми я направят с моите си мерки казаха че и чашките ще ми станат и отгоре ще завършват с дантелата
:girl_in_love:нямам търпение вече.много ти благодаря за думите Тони много мила и сладка моя
Активен
Страници:
1
...
230
231
[
232
]
233
234
...