⚠️ Този форум е архив (само за четене).

Булчински рокли

Здравейте! Сега намирам този форум и се надявам заедно да си помогнем в търсене на необходимите неща за сватбата.
Здравейте и от мен. ;) На мен ми предстои това велико събитие през май и сега съм в търсене точно на булченската рокля. Ще се радвам да обменим идеи.
Хай, jeni, нашето събитие е юни, така че заедно ще изкараме всичките вълнения :-* От къде си? Къде мислиш да търсиш роклите - из интернет или по магазините?
Здравейте момичета и от мен! Аз предпочитам на живо по магазините да обикалям и да гледам роклите, а от интернет - събирам само идеи ;)
Здрасти mishle! ;) Аз съм от Търговище и тук имаме само два магазина :(. Може би ще обиколя близките по-големи градове - Шумен и Варна, защото тук нищо не мога да си харесам. За Интернет -ако някой знае страници с хубави рокли, нека да сподели;)
Рокли рокли рокли .... помислете отново дами рокля ли искате или нещо друго, костюмче например ;)
peshom, за костюмче не се бях замисляла, но съм виждала симпатични по-къси рокли, които след това могат спокойно да се носят през лятото, та май ще взема да съчетая нещо такова...
Hi cveti. Да, така съм съгласен. Нещо семпло би било супер за мен! Е, сигурно зависи и каква ще е сватбата - малка, голяма и т.н. Но все пак - аз само предлагам - да се разчупят рамките ;)
оо, аз определено съм против натруфените рокли, с много цветенца и не знам си какво по тях...нещо семпло, оригинално, ама май по-добре да реша какво точно искам и тогава ;D
Като ви чета и идеята за нещо практично и официално почва да ми се загнездва в главата, но не знам как ще се преборя с родителите...те искат да видят дъщеря си като принцеса...знам какво ще кажете- че аз съм булката и аз си решавам, че е наша сватбата...ох, много е сложно >:(
определено ще има за какво май да се "борим" с родителското тяло, дано да спечелим накрая и войната, но идеята за практичен костм е добра...макар че винаги като чуя думата "булка" и в съзнанието ми се появява момиче с грамадна рокля, но може би така ни е заседнало в главите... :-\
Цитат на: jeni в 19.03.2006 21:25

Като ви чета и идеята за нещо практично и официално почва да ми се загнездва в главата, но не знам как ще се преборя с родителите...те искат да видят дъщеря си като принцеса...знам какво ще кажете- че аз съм булката и аз си решавам, че е наша сватбата...ох, много е сложно >:(

jeni, напълно те разбирам, за съжаление все още родителите се месят във всичко, искат и те да са част от събитието явно...но аз няма да позволя на нашите да ми се пречкат във вземането на такива решения
Мога само да ги питам дали им харесва нещо, но дори и да кажат "не", важното е на мен да ми харесва ;D
Хайде и аз да се включа тук, аз бях даже с панталон, не съм срещнала съпротива от никого, но самият костюм си беше много елегантен, от лека материя, дълъг бял разклонен панталон и отгоре едно горно, което е нещо тако блузка, но с цепка от бюста надолу....аз не харесвам роклите ;D
Yes, mariya! Напълно подкрепям това, което си написала. Както вече знаете, аз съм за по-разчупени тоалети - костюмче или семпла рокличка:)
здравейте всички и на мен ми предстои сватба през май, за роклите аз лично много харесвам роклите тип принцеси но ми се струват страшно неудобни с всичките там обръчи, аз също търся рокля и честно казано мисля да се спра на тези рокли които са по изчистени, на които полата е права и се разширява надолу - тип камбанка или русалка, стоят много елегантно ... на мен поне ми харесват
долу горе такава ли имаш предвид ani4ka?
kambanka.jpg