Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:33:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
172
173
[
174
]
175
176
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1670080 пъти)
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #2595 -:
юни 23, 2007, 19:44:33 »
За съжаление не бях подготвена за снимки. а и да бях взела апарата със сигурност щях да забравя да снимам, бях много развълнувана. По принцип пробата беше на основата на роклята. Дантелата не беше сложена. видях се с нея като я наложих. абе много сложно.
Май снимки ще има на следващия ден след сватбата.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #2596 -:
юни 23, 2007, 19:46:05 »
Цитат на: Юлия в юни 23, 2007, 19:44:33
Май снимки ще има на следващия ден след сватбата.
Ще изчакаме, то и без друго не остана време вече!!!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #2597 -:
юни 23, 2007, 20:06:41 »
Росче, много се радвам за теб!
Ели, всичко си показвала до сега, хайде не ни мъчи, покажи и роклятааа!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #2598 -:
юни 23, 2007, 20:07:29 »
Ех, че ме е яд, пак изтървах роклята на
kami
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #2599 -:
юни 23, 2007, 20:52:14 »
и мен много ме е яд изпуснах роклите и на ками и на ели
юле много се радвам за теб и е било наистин чудничко че сте се засекли а ани и петкова..сега се сещам кк ли минва сватбта н смърфиетка
тя нали е днес..сигурно е много щастлива това ни чак и нас
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262
«
Отговор #2600 -:
юни 23, 2007, 20:53:52 »
Честито на всички и от мен! :girl_in_love:Който е запазил снимки на роклите нека да ми прати на лични.Ели,радвам се много за теб,незнам защо,но те чувствам някак по-близка въпреки ,че не се познаваме нито пък сме от един град.Момичета,пожелавам в деня на сватбата ви да сте поне 100 пъти по-щастливи от момента на взимане на роклята.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2601 -:
юни 23, 2007, 22:31:53 »
Цитат на: Юлия в юни 23, 2007, 18:49:51
Да ви се похваля и аз.
Днес бях на първа проба, роклята ще стане съваршенна. Разтреперах се когато се видях
Ходихме с Ани заедно. Там се засякохме и с Петкова, аз тъкмо се качвах по стълбичките с роклята-на полувина и се разминахме. Тя ме позна разбира се от снимките на срещата. И така три от нас бяха днес съвсем случайно на едно място. Ани ще ви разкаже за нейната рокя ако реши.
Аз съм много щастлива
Аз мога да потвърдя, че роклята ще е страхотна! Наистина е мнооого красива и много й отива!
Колкото до моята рокля- тя все още е в процес на измисляне и когато реша окончателно как ще изглежда, обещавам да споделя!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #2602 -:
юни 24, 2007, 15:10:41 »
вече имам време да ви разкажа какво се случи с моята рокля !!!! отиваме ние в Асеновград в "Милена", първо се оказа че трябвало да отидем в ателието , а не в магазина !!! отиваме ние там и дизайнерката ни чака с готовото бюстие и една пола която приличаше на парцал !!! облякох ги аз !! и какво да ви кажа бюстието - супер , но полата прозираше първо една платка и второ изобщо не беше това което исках - беше много на рядко прихваната и почвам аз да обяснявам на жената как да я направи и свекито и показва снимката от телефона си какво съм мерила от техните рокли и как сме се рзбрали каква искам да е !! и тя "олееее ми тя е полата е три метра а на мен ми трябват 6 метра" и аз като се разплаках !!!!! свекито като викна и каза че си даваме пари искаме резултати и че с този парцал няма да си тръгнем, ама доста си повика !!! оказа се че жената която ми е взимала мерките изобщо не е обяснила на дизайнерката какво искам !!! след което и теглиха едно конско и ме увериха че аз ще си тръгна с рокля още днес да не се притеснвам !!! и така после ми донесаха оригиналната пола на моето бюстие и като го сложих много се харесах и казах че ще е това само трябваше да се коригира в талията и розовия акцент отиде на бюстието защиха ми много розови перлички които на снимката за съжаление не се виждат !!! вече съм щастлива и е на съхранение в комшийката за да не я види милото !!!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #2603 -:
юни 24, 2007, 15:22:35 »
Е, определено си имала емоционален ден вчера, Ели! Важното е, че в крайна сметка имаш роклята, която си искала и тя ти стои чудесно
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
щастлива мама на двама
«
Отговор #2604 -:
юни 24, 2007, 15:51:44 »
Eли, радвам се че всичко е завършило добре и имаш вече мечтаната рокля и
на свекито - дай Боже на всеки такава свекърва. Дано това са единствените проблеми, около сватбата и денят ви да е перфектен
. Аз пропуснах да видя снимката, ако можеш прати ми я на лични, а ако не ... ще чакам да те видя в цялата ти прелест на снимките от сватбата - то и без това вече не остана ....
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #2605 -:
юни 24, 2007, 16:18:15 »
Ели
, и аз се присъединявам към
seny
и пожелавам това да са единствените ядове около сватбата
Много си красива в роклята, като истинска принцеса!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #2606 -:
юни 24, 2007, 16:43:17 »
Ели мила за съжаление и аз пропуснах да те видя в роклята но вярвам че е наистина прелестна :)искренно ти пожелавам повече за нищо да не се ядосваш и всичко да мине като една красива приказка
и ти като мен си много емоционална и за това така си реагирала.евалата правя на твоето свеки
и на мен скоро ми предстои да ходя с моята до Асеновград.дано да ме защитава ако се налага като твоята че като я знам каква е по тиха от водата(само към мен не е така хехех)както и да е радвам се че вече си щастлива и спокойна.пожелавам си същото щастие с твое позволение
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #2607 -:
юни 24, 2007, 18:52:06 »
И аз не успях да те видя Елинка, но съм сигурна, че си била както казва Дидка като истинска принцеска.Радвам се,че в крайна сметка нещата са се оправили и пожелавам на всички такива свекита като твоето
Активен
mary
Ентусиаст
a woman in love...
«
Отговор #2608 -:
юни 25, 2007, 08:29:25 »
Rossistela, честито!
И аз чакам в най-скоро време да ме извикат на първа проба. Мене малко ме попрецакаха тези от Романтика, защото ме питаха за датата на сватбата и аз има казах, че е 04.08. И те съответно са ме вкарали в график да я шият юли месец, а съм я поръчала на 14.04!!! Аз обаче ходих да им дам малко зор и казах, че искам да си взема роклята не по-късно от 15.07. Те ми казаха, че най-късно на 18.07 ще е готова. Не искам да се обезсърчавам, но честно казано не постъпиха професионално в това отношение. Момичетата прехвърлят топката на шивачките, аз съответно нямам директна връзка с тях и така. Типично по български, но се надявам поне да ми я ушият както трябва за да си заслужава чакането.
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #2609 -:
юни 25, 2007, 08:36:18 »
здравейте момичета
е времее и аз да се похваля
в събота ходих за първи ден по магазините във Варна и от общо 11 магазина който обиколих пробвах рокли само в два
чесно казоно се бях разочаровала, нооооо успях да намеря моята рокля в салон Алба до ритуална зала
на първа проба въм на 14 и до 08.08 най-късно ще е готова така обещаха и се надявам да няма изненади
бях решила роклята да е бяла, но не
облякох в бяло след което същият модел в шампанско и имаше огромна разлика
роклята ще бъде в шампанско
другият магазин в който пробвах беше в Холодей сона
там найстина намерих моята рокля но за съжаление цената не ми хареса
и така вече и аз имам рокля
Активен
Страници:
1
...
172
173