Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:13:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
126
127
[
128
]
129
130
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1678603 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #1905 -:
май 28, 2007, 08:08:33 »
а бюстието е подобно на това, но бяло
моята рокля е с твърдо бюстие и пола, която е набрана надолу !!! полата е нещо подобно на долната !!! като розовото в цялата рокля ще е пръчките /пайетите/ с който са прихванати набраните !!!
pola.JPG
(30.44 KB, 211x362 - видяно 6764 пъти.)
«
Последна редакция: май 28, 2007, 08:13:21 от Ели ......
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #1906 -:
май 28, 2007, 08:15:56 »
иха, ще бъдеш истинска принцеска, Ели!!!!!
Активен
Ели .
«
Отговор #1907 -:
май 28, 2007, 08:51:08 »
това беше първата рокля, която мерих и в която се влюбих и тя си ми остана фаворит от цялото обикаляне !!!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1908 -:
май 28, 2007, 09:20:26 »
Цитат на: Ели ...... в май 28, 2007, 08:51:08
това беше първата рокля, която мерих и в която се влюбих и тя си ми остана фаворит от цялото обикаляне !!!
Ели, И АЗ БЯХ ТОЧНО ТАКА, ПЪРВАТА КОЯТО ПРЕМЕРИХ, В ПЪРВИЯ МАГАЗИН то явно така е най-добре, иначе хубави красиви рокли има колкото искаме за 150 сватби на всяка една от нас
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #1909 -:
май 28, 2007, 09:26:33 »
Ели страхотна е мила!Сигурна съм,че ще изглеждаш перфектно с нея
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #1910 -:
май 28, 2007, 09:27:39 »
Ели,честито!!!Ще бъдеш прекрасна!!!
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #1911 -:
май 28, 2007, 09:38:36 »
Ели, прекрасна рокля си избрала.
Хайде да идва по-скоро датичката ви, че и да те видим, облечена в нея ....
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1912 -:
май 28, 2007, 09:39:10 »
Ели, много е хубавка
! Точно твоя стил
Little_Sweet_Didkа не е рано за роклята ти. По-добре да знаеш от сега накъде вървят нещата.
И аз да ви се оплача и моята я поръчах преди 2 месеца и на първата проба /след 1 месец/ им казах, че е къса и естествено познайте - в събота ходих да я взема УЖ и какво си мислите - оставили ми както си беше от пробата - отрязали са я по по-късото парче. Но се вбесих и казах, че роклята е къса и искам нова.
И още има - повече че 2-3 пъти подчертах да има златен мотив на една част от роклята и познайте - сложили ми ширит от на баба ми времето
направо като я видях и паднах още преди да я облека.
И казах че искам да го има този златен мотив, тъй като вече всичко е навързано с него. И нямам вече никакво време.
Увериха ме от салона че ще се ушие нова до 1 седмица и ако пак не ми хареса - вече незнам. А няма и време за друго
Незнам какво да правя - нещо ми се стъжни и съм бясна а искам този модел рокля - предложиха ми и други но аз тази си искам.
Всъщност най-важното роклята - не е готова
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #1913 -:
май 28, 2007, 10:08:58 »
Ели, рокличката е много красива
А аз да ви се оплача, поръчала съм си роклята преди близо два месеца, а шивачката едва тази седмица ще я почва
Взеха да се притеснявам вече, то не остана време, знам , че е много добра и работи бързо, но все пак...Всеки път като ходя ми вика - Довършвам едни абитуриентки и те почвам - добре, но то времето си лети.А иначе съм и я платила цялата рокля да не се притенява, че може да я излъжа нещо /че една булка се беше отказала седмици преди сватбата и не и плати/, а в същото време тя си прави разните му там абитуриентки и все ми повтаря "Има време", а роклята има страшно много ръчна работа
направо незнам вече
Активен
Radost
Ентусиаст
усмивки и любов
«
Отговор #1914 -:
май 28, 2007, 10:16:03 »
Аз искам малко да ви се изтъжа. В сряда бях на първа проба. Бяха ми скроили рокля, а аз искам бюстие и пола. Моделът е съвсем различен и въобще няма нищо общо с това, което искам. Сега ще я правят наново, а сватбата ми е на 7 юли и съм напрегната, че ще се шие да последния момент. Аз въобще не обичам така. Не искам да съм напрегната до последно как ще изглежда, ще ми хареса ли, добре ли ще я направят и т.н.
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1915 -:
май 28, 2007, 10:23:49 »
И аз за това съм бясна - поръчана е преди 2 месеца, а все с тези абитуриенти се оправдават.
Ама това на нищо не прилича и какво ние булките трябва да чакаме до последно. А ако се наложи още корекции - какво тогава.
Ех това е то - не сме се научили на обслужване, нищо че си плащаш и то доста повече отколкото трябва.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #1916 -:
май 28, 2007, 10:26:43 »
Радост мила да вземеш да успокоиш че>>>>
добре де помисли - сега и да не спираш да се притесняваш дори и да не спиш нощем само ще се изтормозиш а ефект никакъв!!!!!!
Все още има време, така че по-спокойно не е края на света!
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #1917 -:
май 28, 2007, 10:36:43 »
Цитат на: spirit в май 28, 2007, 10:08:58
А аз да ви се оплача, поръчала съм си роклята преди близо два месеца, а шивачката едва тази седмица ще я почва
Взеха да се притеснявам вече, то не остана време, знам , че е много добра и работи бързо, но все пак...Всеки път като ходя ми вика - Довършвам едни абитуриентки и те почвам - добре, но то времето си лети.А иначе съм и я платила цялата рокля да не се притенява, че може да я излъжа нещо /че една булка се беше отказала седмици преди сватбата и не и плати/, а в същото време тя си прави разните му там абитуриентки и все ми повтаря "Има време", а роклята има страшно много ръчна работа
направо незнам вече
Ауууу, spirit, много неприятно. Лошо, че си я платила, з-то шивачката е спокойна, но ти не си .... Гледай да я притискаш и й се обаждай по-честичко. Добрата новина е, че абитуриентите свършват и вече наистина трябва да започне твоята рокля. Моята рокля все я отлагах във времето и като я поръчах, казаха, че ще е готова 2-3 седмици преди датата и аз си казах: о, добре, идеално. Но се позабавиха няколко дни, а после и аз не можех да отида да я взема. Избрах си готов модел, взеха ми мерки и казаха, че няма нужда от проба, а като я вземам евентуално някоя корекцийка само. Така и стана, само дължината трябваше да коригират заради обувките, това отне още 1-2 дни и така се оказа , че 1 седмица преди сватбата имах роклята. Малко време имаше да й се порадвам.... Иначе бюстието беше перфектно изработено. Съветът ми е колкото може по-рано да си вземеш роклята, да е при теб, пък нищо, че "има време".
Emily, Radost,стискам палци всичко да е наред. И аз хванах абитуриентската треска и беше много изнервящо. В крайна сметка сватбената рокля е къде-къде по-важна от една абитуриентска!!!!!!!
«
Последна редакция: май 28, 2007, 10:41:41 от cherry
»
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1918 -:
май 28, 2007, 12:18:33 »
cherry БЛАГОДАРЯ, а и моята е от готов модел. Само, че трябваше да я ушият в бяло и взеха мерките ТОГАВА. И естествено дължината на пробата се оказа, че ще е къса но и така не я направиха нова /или сменят едното парче което беше по-късо от останалите/, както обеща момичето от салона. И още тогава щяха да са готови ако го бяха направили но уви
сметнали са че ще се съглася така да остане или са рекли "ооо тя няма да забележи".
И сега наново всичко, а няма време вече
Активен
Ели .
«
Отговор #1919 -:
май 28, 2007, 12:24:56 »
Цитат на: emily в май 28, 2007, 12:18:33
cherry БЛАГОДАРЯ, а и моята е от готов модел. Само, че трябваше да я ушият в бяло и взеха мерките ТОГАВА. И естествено дължината на пробата се оказа, че ще е къса но и така не я направиха нова /или сменят едното парче което беше по-късо от останалите/, както обеща момичето от салона. И още тогава щяха да са готови ако го бяха направили но уви
сметнали са че ще се съглася така да остане или са рекли "ооо тя няма да забележи".
И сега наново всичко, а няма време вече
не мога да разбера защо тези хора ни правят на будали, моята също не беше в цвета който искам - бял, а и е съчетание от два модела рокли !!!!! и дано, ама много се надявам да няма изцепки и представяте ли казах им че сватбата ми е на 1.07, а тя е 7.07 - и те ме убеждавам че 23.06 за проба не е късно тъй като бюстието има много ръчна работа и с една корекция в дължината ще си взема роклята още тогава !!! дано да е така , че се плаша !!! иначе бяха много мили и ме изслушаха !!!!
Активен
Страници:
1
...
126
127
[
128
]
129
130
...