Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 18:12:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
125
126
[
127
]
128
129
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1673995 пъти)
cherry
Сватбар
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #1890 -:
май 26, 2007, 09:15:05 »
Цитат на: Ели ...... в май 25, 2007, 21:39:41
момичета аз си поръчах рокля !!!!!
на 23.06 ми е първата проба !!
Браво, Ели, много се радвам!!!!
Каква е, опиши я малко, а ако имаш подобна снимка- още по-добре. Готов модел ли си хареса или ще ти я направят като комбинация от няколко? Стискам палци да ти я ушият точно, както я искаш
Активен
iskritsa
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #1891 -:
май 26, 2007, 09:19:42 »
Дидка, аз си поръчах роклята в Романтика още през април, а първата ми проба е на 28 май, по-малко от месец преди сватбата. И мен ме учуди това, но ме успокоиха, че най-трудната работа била преди първата проба, а после нещата ставали съвсем бързо. Дано всичко да е наред!
Така че, не се притеснявай, имаш много време още.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #1892 -:
май 26, 2007, 23:13:18 »
Днес най-сетне започнах да обикалям с майка по магазините в София. Минах всички на Пиротска. Най-доволна останах от салон Милениум, за съжаление Романтика не беше отворен . Харесах си рокля , но все още не мога да реша , дали да бъде тази готовата или да дам да ми ушият тази , която последно ви показах. На всичкото отгоре , днес бях при братовчедка ми и тя ми предложи да пробам нейната рокля. Много хубаво ми стоеше, направо бях като принцеса. Майка ми беше възхитена и започна да ме убеждава как било по-добре да бъда с тази рокля, защотот съм щяла да спестя и да ги използвам тези пари за нещо друго, което искам да направя по сватбата. На всичкото отгоре, братовчедка ми наистина много би искала аз да я нося, а аз не искам да я обидя. Роклята е прекрасна, но аз искам да си имам нещо , ново, мое , което да показвам на децата си . На всичкото отгоре сватбата е на 1 юли така , че нямам много време. Вече всеки започва да ми дава съвети да ми казва какво да правя, така че направо ми се отщя де се омъжвам...поне в понеделник ще отида в Романтика на Витоша , дано се окажат отзивчиви. Стискайте палци. Дано не съм
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1893 -:
май 26, 2007, 23:39:06 »
fanimira
,
iskritsa
благодаря ви за куража!
Аз след като изчетах всияки мнения и си викам абе я да им каьа да ми е готова 1 месец по рано, че ако има нещо за дооправяне да не съжалявам че няма време за корекции, ама сега се зачудих дали пък не е много рано...
Активен
Nadya
Любопитен
«
Отговор #1894 -:
май 27, 2007, 09:05:44 »
момичета, излязъл е новият брой на Булка, страхотни рокли има вътре, има ги качени и онлайн -
http://www.spisaniebulka.com/gallery.php
а относно Романтика аз като че ли нямах вашия късмет и съм малко разочарована от тях ... дадоха ми цена от 900 лв за роклята, която искам, а аз твърдо съм решила да не давам толкова. Ядоса ме най-вече факта, че ми обявиха цената още преди да съм успяла да отворя списанието и да я покажа, като че ли ме прецениха колко бих дала за рокля и си измислиха цена ... и сега търсенето продължава, имате ли идея къде биха ми я ушили за около 500
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1895 -:
май 27, 2007, 10:16:14 »
здравейте, като ви слушам само аз постъпих като последния непросветен..
влязох в първия магазин, Сватбения център в Младост, пробвах първата рокля и я капарирах, без да се притеснявам че скъпа, а тя е, като гледам за какви цени говорите... не че не е хубава, жестока е , на "Аз и ти" е, само за нея мисля. ама ми стана малко кофти, че се хвърлих на първата без да осъзная че е много скъпа и че не си струва може би...
чувствам се тъпо...
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #1896 -:
май 27, 2007, 10:28:08 »
мандаринка, аз направих същото, влязох в сватбения център и си купих първата рокля, която мерих
аз днес останах малко сама и реших да си пробвам роклята.
незнайно защо преди изобщо не съм се опитвала да направя две крачки с нея. изобщо не мога, настъпвам я и ще се спъна, сега къде да ходя да ми я режат?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #1897 -:
май 27, 2007, 10:31:24 »
Цитат на: Nicky в май 27, 2007, 10:28:08
мандаринка, аз направих същото, влязох в сватбения център и си купих първата рокля, която мерих
аз днес останах малко сама и реших да си пробвам роклята.
незнайно защо преди изобщо не съм се опитвала да направя две крачки с нея. изобщо не мога, настъпвам я и ще се спъна, сега къде да ходя да ми я режат?
С или без обувки я пробва?
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #1898 -:
май 27, 2007, 10:33:27 »
с обувки я пробвах, купих си ги веднага
тя не се влачи, съвсем добре си е до земята, аз не исках да е по-къса, а и те така казаха, че трябва да е, обаче по-важното е да ходя все пак
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #1899 -:
май 27, 2007, 10:34:36 »
Цитат на: Nicky в май 27, 2007, 10:33:27
с обувки я пробвах, купих си ги веднага
тя не се влачи, съвсем добре си е до земята, аз не исках да е по-къса, а и те така казаха, че трябва да е, обаче по-важното е да ходя все пак
С обръч ли е?И какво точно ти пречи?
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1900 -:
май 27, 2007, 10:36:32 »
аз пък без обувки, ще ходя да я корегират като си купя обувките и да ми стесняват корсета, Nicky и аз съм така ама поне ми казаха че ще ми направят корекциите, само незнам как ще изтрая докато, защото още не съм ходила за никакви обувки да гледам... а и казаха че е добре месец, месец и половина преди сватбата да ида, което значи чаааааааакккк
юли, а няма да издържа дотогава ...
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #1901 -:
май 27, 2007, 10:41:03 »
с обръч е роклята, настъпвам я от вътрешната страна
при това обръчът е много голям, ще ми се да го свия малко, но не знам как ще изглежда
в момента плата под вола, който е по-плътен се е нагънал вертикално и много ме дразни, ако свия обръча, ще има още повече гънки
не трябваше да я пробвам, сега се отчаях вече ... а преди обръщах внимание само на бюстието, че нещо ми се отваряше и явно не съм гледала надолу как е, освен това правехме ремонт и беше мръсно и прашно и хич не я обличах
мислех си да вдигна полата по-нагоре, но бюстието е прозрачно и става кофти
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #1902 -:
май 27, 2007, 10:46:04 »
Цитат на: mandarinka в май 27, 2007, 10:16:14
здравейте, като ви слушам само аз постъпих като последния непросветен..
влязох в първия магазин, Сватбения център в Младост, пробвах първата рокля и я капарирах, без да се притеснявам че скъпа, а тя е, като гледам за какви цени говорите... не че не е хубава, жестока е , на "Аз и ти" е, само за нея мисля. ама ми стана малко кофти, че се хвърлих на първата без да осъзная че е много скъпа и че не си струва може би...
чувствам се тъпо...
Споко, mandarinke, аз също се влюбих в много скъпа рокля, но като се видях в нея нищо друго вече не беше в състояние да ми хареса. Предложиха ми да облека още 3 други, но след като се бях видяла в онази другите ми се струваха твърде обикновени. Не се чувствай тъпо, ако наистина много ти харесва просто се чувствай щастлива, че си я намерила толкова бързо!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1903 -:
май 27, 2007, 10:48:39 »
Цитат на: Nicky в май 27, 2007, 10:41:03
с обръч е роклята, настъпвам я от вътрешната страна
при това обръчът е много голям, ще ми се да го свия малко, но не знам как ще изглежда
в момента плата под вола, който е по-плътен се е нагънал вертикално и много ме дразни, ако свия обръча, ще има още повече гънки
не трябваше да я пробвам, сега се отчаях вече ... а преди обръщах внимание само на бюстието, че нещо ми се отваряше и явно не съм гледала надолу как е, освен това правехме ремонт и беше мръсно и прашно и хич не я обличах
мислех си да вдигна полата по-нагоре, но бюстието е прозрачно и става кофти
не се отчайвай, доколкото знам от приятелки в Сватбения център за точни и коректни(затова и там отидох първо), ако трябва обади се, обясни им за какво става дума и ходи им я носи да ти я корегират. само без отчаяние
кога е сватбата впрочем?
Мерси, prin4ipessa,
много хубаво го каза
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #1904 -:
май 27, 2007, 23:08:40 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в май 26, 2007, 23:39:06
fanimira
,
iskritsa
благодаря ви за куража!
Аз след като изчетах всияки мнения и си викам абе я да им каьа да ми е готова 1 месец по рано, че ако има нещо за дооправяне да не съжалявам че няма време за корекции, ама сега се зачудих дали пък не е много рано...
Ако това може да е някакво успокоение - аз вече имам рокля, а сватбата ми е на 25.08
Според мен няма проблем да е рано - стига да си сигурна, че това е твоята рокля.
Моята е закачена в калъфа и си чака
Извън БГ роклите ги взимат доста по-рано, даже се чудя защо тук смятат за нормално да е готова няколко дни преди сватбата. Особено, ако не е бяла и младоженеца трябва да съобрази облеклото си с цвета на роклята (а и шаферките...), да не говорим за корекции.
Според мен е по-добре по-рано
Освен ако по някаква причина не се очакват драстични промени в теглото
Активен
Страници:
1
...
125
126
[
127
]
128