Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 22:53:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
47
48
[
49
]
50
51
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674497 пъти)
pinkiwinkiminki
Новак
Обичам живота
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #720 -:
март 14, 2007, 01:47:54 »
Здравейте, аз първият път отидох да меря с бъдещия ми съпруг. Знам, че не е редно, но... Всъщност и двамата се накефихме максимално. Естествено не я взехме. Но чувството беше невероятно
успех и на вас в меренето
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #721 -:
март 14, 2007, 08:38:49 »
Цитат на: Юлия в март 13, 2007, 22:35:17
maslinka ako не си дала голямо капаро или още по-зле да си я платила, можеш да се откажеш и да я поръчаш от сайта. Но не знам дали е сигурно така от някакъв сайт. А в магазина сигурно ще ти кажат, че цената не се променя. Много кофти.
Ю
Юле и аз вчера си мислех да я откажа но сме дали 50% капаро което е 1400 и те сигорно няма да се сагласят да откажа роклята,но се обадих на една съученичка в германия и тя каза че там ги продават за около 1000-1200евро което е долу горе същото и малко се поуспокоих че не са ме прекарали много,но е многоооо неприятно.само стискайте палци всичко да е наред и да си пристигне в уговорения срок
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #722 -:
март 14, 2007, 08:48:30 »
Миличка maslinka за да няма повече сълзи и чудения за избора ти ще си позволя да дам един съвет на теб и на всички други момичета.
Когато си изберете рокля или каквото и да било друго - МОЛЯ ВИ ня продължавайте да гледате по магазините сайтове и т.н. същите нещ!!! Така само ще се казочаровате ако намерите същото по-ефтино или нещо което по-ви харесва. Аз правя така. И са получава винаги. За това и не съм се спряла още на дизайнера който ще ми ушие роклята. Просто изчаквам предложенията. Но вече съм си набелязала модел и не гледам по никакви сайтове и магазини. Само ще се объркам повече. Няма смисъл.
Бъди щастлива миличка с направения избор. Тази рокля е ТВОЯТА РОКЯ и никоя преоценена не може да се сравнява с нея.
Активен
maslinka
«
Отговор #723 -:
март 14, 2007, 08:53:21 »
Благодаря ти Юле.аз си знам че по хубава няма да намеря а и когато ми казаха цената ми се стори че си заслужава затова повече няма да мисля колко са спечелили от мен,важното е че си харесвам роклята и се чуствам прекрасно в нея
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #724 -:
март 14, 2007, 10:39:41 »
Цитат на: maslinka в март 13, 2007, 19:27:10
мили момичета направо ми иде да ревна
сега гледам в един американски магазин за булченски рокли че моята рокля се продава на два пъти по ниска цена
.вазможно ли е да има такаво ускапяване докато дойде до българия?потресена съм,незнам какво да правя едва ще издържа да минат 3 месеца и да си взема роклята и да им вдигна един хубав скандал на тия обиржии.много съм ядосана и незнам какво да правя
maslinka
,не се нервирай,мила!Искам да ти дам няколко примера с такива чуждестранни онлайн магазини,с които евентуално да те успокоя малко
Ето ти няколко линка към различни странички от този сайт-колекции на различни фирми,сред които и на Mori Lee(тук може да се поспори колко са истински роклите в сайта
)-обърни внимание,че към
всяка
рокля са дадени еднакви характеристики и
всички
(!!!) струват
261$
!!!!До една!Първоначално като ги видях бях така
Е,на мен лично това ми се струва не малко,а
много
нереално,направо невъзможно
и според мен тук има някаква "уловка":
http://www.jormabridal.com/maggie.html
http://www.jormabridal.com/06newdress2.html
Ще приложа и снимки на няколко рокли от сайта,е,кажете-приличат ли ви тези красоти да са като за по
261$
?!?Ако е така,давайте да ги поръчваме,че и бизнес можем да подхванем........
maggie007[1].jpg
(99.08 KB, 389x529 - видяно 440 пъти.)
06newdress098[1].jpg
(113.24 KB, 389x529 - видяно 406 пъти.)
06newdress076[1].jpg
(96.9 KB, 389x529 - видяно 428 пъти.)
06newdress080[1].jpg
(103.15 KB, 389x529 - видяно 446 пъти.)
Активен
maria_lakova
«
Отговор #725 -:
март 14, 2007, 10:46:21 »
Аз лично не бих си поръчала роклята от интернет при положение, че незнам как ще ми стои и дали наистина ще ми отива, когато я облека
А на този сайт, за който пише Rossistela определено не може да се има доверие като погледнеш за какви рокли какви цени слагат
Активен
maslinka
«
Отговор #726 -:
март 14, 2007, 10:46:32 »
той и милото ми вика че това са сигорно някакви псевдо фирми коити шият на ишлеме пак ползват името на други фирми,аз вече вообще не се ядосвам и мерси Rossistela за успокоението
Активен
Bili
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #727 -:
март 14, 2007, 11:30:00 »
Можеш да отидеш и да я видиш там на място най-добре, за да я прецениш, тя си е лично моя и е в салона на Арети, тъй като съм я оставила да се продава. Иначе роклята изглежда страхотно, аз я купих през септември и бях с нея на моята сватба и искам да ти кажа, че всички я харесаха страшно много, защото е невероятна наистина. Мога да ти пратя снимки. Цената е двойно по-ниска от тази, на която аз съм я взела.
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #728 -:
март 14, 2007, 12:06:03 »
Ако погледнете подобре адреса на фирмата е в Китай.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #729 -:
март 14, 2007, 12:29:47 »
Цитат на: maria_dragieva в март 14, 2007, 10:46:21
Аз лично не бих си поръчала роклята от интернет при положение, че незнам как ще ми стои и дали наистина ще ми отива, когато я облека
А на този сайт, за който пише Rossistela определено не може да се има доверие като погледнеш за какви рокли какви цени слагат
Цитат на: maslinka в март 14, 2007, 10:46:32
той и милото ми вика че това са сигорно някакви псевдо фирми коити шият на ишлеме пак ползват името на други фирми,аз вече вообще не се ядосвам и мерси Rossistela за успокоението
Цитат на: MALENA в март 14, 2007, 12:06:03
Ако погледнете подобре адреса на фирмата е в Китай.
Именно
!!!Според мен там е така:поръчваш и получаваш нещо далеч,далеч по-различно от роклята на снимката,като материя и изработка имам предвид(защото модела всеки
шивач
може да го изкопира някакси,дори и само по снимка,а за китайците знаем,че са майстори в това да копират всичко
).Най-лесно е да направиш един сайт и да сложиш в него снимки на красиви фирмени рокли,а всъщност да предлагаш някакви евтини имитации
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #730 -:
март 14, 2007, 15:56:24 »
Това за цената от $261 е малко съмнително наистина. Но аз вече показах роклята лично на Маслинка от други сайтове, които са тук в САЩ и навсякъде цената беше една и съща- и доста по-малко отколкото Shu Shi я продават. Не ми се вярва докато стигне роклята до БГ изведнъж да и е тройна цената.
Освен това дори и роклите да са на дизайнер-това не означава, че са единствени. Много от тези дизайнери на булченски рокли шият по много, а след това си имат разпространител на едро, който ги доставя по магазините. Аз вече бях споделила, че около моята рокля говорих с доста разпространители на едро, за да разбера как стоят нещата.
Та заключението, от мой опит е, че Shu Shi слагат здрави надценки на роклите си и това за мен си е подигравка с българските им клиенти, които си мислят, че поръчват рокля за $2000, а в действителност цената е $700.
Не искам да обидя никого, роклите са красиви, но за мен е обидно, че някои търговци се възползват по този начин от желанието на всяка булка да е с най-красивата рокля на този ден.
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #731 -:
март 14, 2007, 15:57:30 »
Цитат на: maslinka в март 14, 2007, 10:46:32
Здравей,
това с фирмите-измамници по интернет е много разпространено.
На сайта на фирмата, от която аз съм си харесала рокля има цяла страница с обяснения защо да НЕ се поръчва онлайн или от неоторизирани магазини.
Тона е доста агресивен и обясняват надълго и на широко какви са възможните последствия
Но явно има защо да го пишат. Американците всякак се застарховат.
Наистина масовата цена за рокли от Деметриос и сродните фирми е 1000 евро +. Затова не съжалявай.
Едва ли надценката е толкова голяма
Най-важното е да си харесваш роклята - нали това е идеята
Активен
Bili
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #732 -:
март 14, 2007, 16:53:15 »
Здравейте, булчинската си рокля купих именно от Деметриос, избрах си я от техния американски сайт, намерих им адреса в София и казах това е моята рокля, не гледах абсолютно нищо друго. Поръчаха я и тя пристигна точно такава каквато беше на снимката. Много съм доволна, защото тази рокля /и аз разбира се/ обра всички овации!!! Няма къде да я държа и затова я продавам, иначе никога не бих се разделила с нея.
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #733 -:
март 14, 2007, 18:43:06 »
Момичета, знаете ли нещо за салон "Романтика" или за магазина на Eddy K в София? Харесах няколко модела, Романтика е официален представител за БГ. Ако сте били в тези магазини, бихте ли споделили как вървят цените, какво е качеството отблизо и за колко време доставят нови рокли? Благодаря предварително!
«
Последна редакция: март 14, 2007, 18:51:10 от Marina
»
Активен
maslinka
«
Отговор #734 -:
март 14, 2007, 18:50:19 »
обслужването е под всякаква критика.има едно момиченце което много лошо гледа и се надува.роклите са в една стая в която е адски мръсно а те карат да се събуваш защото видеш ли роклите били бели....да ама не бяхе бели вече от носене.всичко е много лошо наблъскано и за да видиш една рокля трябва да събориш 3 от зака4алката.мен лично ми беше много неприятно в такава мръсна обстановка и отвратителна продавачка.но имаше хубави рокли.казаха ми че са максимум до 1800лв.а и абитуриентите са нападнали здраво магазина
Активен
Страници:
1
...
47
48
[
49
]
50
51
...