Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 13:39:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените чаши  (Прочетена 227419 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 15, 2007, 11:26:55 »

ако някой иска мога да му кажа къде във Варна да си намери материали и да си ги направи или да си направи нещо различно
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 15, 2007, 12:21:57 »

обаче съм много трудна с обясненията.Значи от жп гарата тръгвате в посока хотел аква подминавате го после подминавате и Интермаркет и  мебели Ралица на кръстовището завивате в дясно и после пак в дясно.и ще видите търговия с алкохол и до нея е търговията за панделки сувенири и аксесоари.За сведение 10 метра панделка от светлата е 60ст а от златната 10 метра струва 1 лв.Има и други цветове.Цветчетата и те са от там-1,30 е букетче от един вид с около 12 цветчета.Има и много свещничета и други неща.Има и балони ама няма такива каквито аз искам.Понякога си мисля че ще е по лесно да ви заведа отколкото да ви обясня къде се намира
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 15, 2007, 12:35:49 »

Момичета много се радвам че ви харесаха.Довечера с кумата ще правич късметчетата,ще украсяваме кошницата за късметчетата, и бутониерите на родителите които ще наподобяват украсата на чашите.Ще ги снимам да ви ги покажа.Обаче отчаяно търся бели и златни балони за да измисля украсата на ресторанта.иначе мога другата седмица да Ви покажа и това което съм измислила за украса на ресторанта
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 23, 2007, 20:50:50 »

ето и какви чаши си избрахме. Гравирахме си имената и датата на сватбата най -отдолу  girl_in_love

* чаши.jpg (100.4 KB, 500x375 - видяно 414 пъти.)

* чаши 2.jpg (88.66 KB, 500x375 - видяно 385 пъти.)
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 24, 2007, 17:58:25 »

solecito,честити чашки!!!Много са красиви!!!
Къде ги намирате всичките тези хубави чаши?!Аз обикалях във Варна,вчера ходихме до Сватбен център и нищо!!! Плачещо момиче
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 24, 2007, 18:11:11 »

в магазин4етата до ритуалната зала има6е много хубавки моделчета
там не си ли харесахте?
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 24, 2007, 18:13:44 »

Ами там все още не сме,но ходихме до онзи,чийто адрес имаше по-напред и в сайта им имаше страхотни модели.Но там-нищо!Но ще проверим до ритуалната.Мерси мнооооого!
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 24, 2007, 18:16:00 »

да вижте там а и са на добри цени, за разлика от контесата където има еднаква стока с тези до ритуалната а цените им са  Oh my ...
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 27, 2007, 00:41:47 »

Здравейте и от мен! Поздравления за страхотния форум и необятната информация която всички споделяте!

Това е братовчед ми с нашите сватбени чаши. Искам да попитам къде в София могат да ги гравират?

[attachment deleted by admin]
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #129 -: март 27, 2007, 08:47:30 »

здравей и добре дошла при нас Дидка! Bravo Bravo Bravo
много сладки чаши! аз онзиден ходих в Скай Сити Център и веднага слад като влезеш,срещу входа има щанд за такива услуги-видях гравирани чаши,запалки...
иначе имам адреса на един художник,който преди около една година гравира чашите на нашите кумци-аз бях кума и се заех с тая задача! но не останах мноооого доволна-мислех,че ще е по-прецизен в работата си!но може и да е заради шрифта ,който бях харесала!младоженците обаче си ги харесват!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 27, 2007, 10:24:10 »

Благодаря на всички за милите думи и топлото посрещане. bulyov4e мерси за инфо-то. Аз знаех за малкия ЦУМ на Пиротска, но сега първия етаж е в ремонт и този щанд е в "почивка".
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 28, 2007, 13:27:26 »

И ние си купихме чаши... и украса за шампанското  yahoo Избрахме много бързо всичко, включително и чашата за църквата  CHEERS  Панделките са много нежни, но не знам къде е редно да се завържат или по-скоро, мислите ли че има значение дали е в долната или в горната част на столчето  crazy  give_rose
Утре ще ви покажа и снимки  dirol
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 28, 2007, 13:29:32 »

Ами мисля че трябва да са вързани в долната част на столчето.И като ги хванеш ръчичката точно над панделката.А и така ще се вижда цялата чаша! girl_wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 28, 2007, 13:30:37 »

И ние си купихме чаши... и украса за шампанското  yahoo Избрахме много бързо всичко, включително и чашата за църквата  CHEERS  Панделките са много нежни, но не знам къде е редно да се завържат или по-скоро, мислите ли че има значение дали е в долната или в горната част на столчето  crazy  give_rose
Утре ще ви покажа и снимки  dirol

Честито, Ита!  good
Незнам дали има значение къде се слага панделката, но мисля, че в долната част ще е по-удобно, а и май по-добре ще изглежда  pardon
Нашите бяха отдолу  girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 28, 2007, 13:33:42 »

колкото снимки съм виждала панделката стои от долната страна на столчето good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Нагоре
  Изпечатай