Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 17, 2025, 03:00:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gergana_and - 16.02.2008г.  (Прочетена 39246 пъти)

mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #60 -: февруари 16, 2008, 11:16:50 »

Честита сватба Гери nazdrave Много щастие и попътен вятър в семейния живот! И времето днес е с вас Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 16, 2008, 11:46:13 »

Честита сватба  give_rose Дълъг и щастлив семеен живот  weddingday
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 16, 2008, 11:51:10 »

Честита сватба!
Пожелавам ти да бъдете най-щастливото семейство и в най-скоро време да го увеличите  baby_girl baby_boy
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 16, 2008, 11:59:26 »

Честита сватба,мила! Щастлив семеен живот! Винаги влюбени! И най-страхотния сватбен ден днес! give_rose
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 16, 2008, 12:03:33 »

честита сватба.................... give_rose give_rose @}->--много щастлив семеен живот give_rose
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 16, 2008, 18:31:55 »

Еееееееее,Гери,вече си госпожа!!!!Честитооооооооо!!!Чакаме разказ и снимкиииииииииии
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 16, 2008, 19:02:19 »

Честита сватба Гери!  give_rose Много да сте щастливи и да се обичате вечно!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 16, 2008, 20:30:46 »

Честита сватба мила Гери, пожелавам ти много попътин вятър в семейния живот. Много любов и  щастиливи моменти.  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #68 -: февруари 16, 2008, 23:35:34 »

Честита сватба,госпожо! give_rose Пожелавам ви всеки изминал ден да сте все по-влюбени,да проявявате търпение в трудните моменти,да се подкрепяте и да бъде празник на любовта ви всеки  ден!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 17, 2008, 13:13:02 »

Гери, къде си булка?! smile Хайде отдели 5 минутки за нас и разказвай - мъжа вече си го хванала, няма да избяга Wink.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 17, 2008, 15:30:34 »

Честито на новото семейство.

Дано пътят ви напред е осеян само с усмивки и щастие give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 17, 2008, 19:29:30 »

Хайде пиши, че и мойто наближава  shok, искам да знам как мина всичко crazy
Активен
Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #72 -: февруари 17, 2008, 19:49:53 »

Има ли някой който да прочете разказа ми за вчерашния невероятен ден?  smile започвам да пиша, а вие се въоръжете с търпение.  smile
Активен
Гери
Професор

Много щастливи!

« Отговор #73 -: февруари 17, 2008, 20:04:39 »

Здравейте момичета.  smile Изживяхме страхотен сватбен ден!  danceg Подробностите: Моят ден започна в 5.45 часа със ставането. Фризьорката дойде в 6.15 и започна прическата. Межму другото си спах съвсем спокойно,  като изкючим малката подробност, че на сватбения си ден бях с малко болно гърло, но това не ми пречеше да му се радвам. Гримьорката дойде около осем и ме гримира до около 8 и половина. Към девет и нещо милото ми се обади да каже, че кумата още не се е върнала от фрозьор така че се оказа че имам време да се облека на спокойствие.  smile Вече почти готова чух, че в къщи засвири музика и се оказа,
е това е изненада от нашите, защото аз ги бях предопредила, че не искам да има музика, но сега мога да си призная, че добре се получи.  :)След като разбрахме, че младоженеца е пристигнал, приятелките ми ме скриха зад себе си в хола и само чакахме една яка мъжка група да пусне Васко на входната врата, но не му беше много лесно.  funnytooth Момичета в момента в който му чух гласа в хола, цялата се разтреперах и почти щях да се разрева от вълнение, но някакси удържах фронта.  smile Напълни обувката с парички и приятелките ми му направиха място да ме види. Мисля, че доста се изненада, ама във вълнението си сега не мога да кажа дали реално успях да му видя физиономията, така че ще трябва да изчакам видеото.  smile
Активен
Гери
Професор

Много щастливи!

« Отговор #74 -: февруари 17, 2008, 20:14:15 »

След това закичих най-близките и слязохме пред входа, две хора и тръгнахме към ритуалната, където стигнахме навреме, за моя най-голяма изненада, но всичко беше ОК. Ритуала мина, направихме снимки след това със фотографката и тръгнахме към ресторанта. Там купона беше страхотен. Имаше много ГОРЧИВО и много  danceg След края на тържеството се прибрахме при родителите ми, където се преоблякох и ми развалиха прическата, измих си косата и към 22.часа сестра ми ни върна в хотела, където Васко беше резервирал апартамент. Явно все още бях силно развалнувана и доста дълго време не можах да заспя. На сутринта си поръчахме много симпатична закуска и пак сестра ми дойде да ни вземе и целия следобяд изкарахме в къщи. Гледахме снимки от фотоапарата на кръстницата, която диджея нарече ко-оператор, защото много снимаше.  laugh
 А сега снимки можете да видите на адрес http://gerigeri.hit.bg/
« Последна редакция: февруари 17, 2008, 20:19:19 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: