Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 08:45:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173006 пъти)
rali27
Регистриран
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #405 -:
юли 10, 2009, 21:58:08 »
Здравейте!
и аз не съм от Пазарджик, но моят бъдещ съпруг е от там. Аз от дете познавам този град понеже имам леля и първи братовчеди и по този случай се запознах и с моя годеник преди около 10 години! Сватбата ще ни бъде в р-т Тракия! ще се радвам да ми помогнете с приготовлението.И аз имам малко разочарование относно забраната да се внасят собствени аранжировки от цветя и други подобни красоти!Изчетох наведнъж цялата тема и научих доста полезна инфорамция!
Активен
dari_pz
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #406 -:
юли 10, 2009, 22:45:56 »
Да в Тракия си използват собствена украса ,но мисля ,че си плащаш за нея.Поне ще си спокойна ,че ще ти бъде украсено
,а аз тепърва ще си набавям украсата.И също така ще имаш дъжд от балони
това е хубаво нещо
.Не се притеснявай!Виждала съм им украсите и ми харесва.
Активен
rali27
Регистриран
«
Отговор #407 -:
юли 10, 2009, 23:03:19 »
dari_pz направо ме успокои. Аз разбрах,че имали снимки на различни украси , като ходим да уточняваме менюто ще поискам да ги видя! Не се притеснявай ще се справиш с украсата, ако искаш мога да ти помогна с някоя идея!
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #408 -:
юли 11, 2009, 08:06:35 »
Много ще се радвам ако ми дадеш някои идеи за украсата
Вече започвам да обмислям какво мога да направя с този ресторант.А и другите булки могат да се включат
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #409 -:
юли 11, 2009, 08:53:09 »
на новодошлите.
Рали - в ресторанта имат много снимки на украси от тях. Последния път като ходихме там ми уточниха - украсата за младоженската маса, пита, мед, шампанско, украса за масата за тортата, дъжд от балони, арка, бяло платно и менчето за ритане - 250лв. И като показах на чавека какви цветя искам да ми направят, той се усмихна и каза, че си знаят работата - или аз по-скоро разбрах, че ще дам пари за украса по техен вкус, а не по моя. Казвам, че не искам дъжд от балони - просто не ги харесвам, и арка няма да ми трябва, да, но те са си в цената и няма да ги приспаднат. Сега ни предстоят преговори. Аз тяхната украса не я харесвам. А те това не могат да разберат, че не е като едно време - каквото ти сипят, товя да ядеш.
само това ми е в главата. Как ще постигнем съгласие за украсата.
За съжаление всички взехме да съжаляваме за избора си, единствено се надяваме да не ни развалят празника.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #410 -:
юли 11, 2009, 10:13:34 »
Момичета ,да ви попитам,къде в Пазарджик мога да купя поканите и дали те ми печатат текста?
Активен
sunbeam6
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #411 -:
юли 11, 2009, 13:46:43 »
dari_pz, добре дошла в клуба
! Покани можеш да вземеш от офис Презтиж, до банка ОББ. Те ще ти ги и напечатат, от 1 до 100 покани за печат взимат 36лв. Ако някой знае нещо по евтино нека го сподели.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #412 -:
юли 11, 2009, 15:05:36 »
Много ти благодаря sunbeam6
.Не бих се сетила ,че там продават сватбени покани и ги печатат,никога не съм влизала там
.В понеделник отивам да разгледам какво предлагат
,ако си поръчам ще сложа снимка тук и на поканата да я видите.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #413 -:
юли 12, 2009, 07:49:29 »
Момичета вижте какво съм харесала за подарък на гостите.Тези слончета са от един online магазин ,много ми харесват ,но незнам в Пазарджик къде могат да ни напишат имената на панделката.Ако знаете нещо плс. кажете.Иначе слончетата не са много скъпи ,правят отстъпка ако купиш 100 и ги взимаш за 1лв. едното
голяма далавера
Malyk_sloncho.jpg
(35.38 KB, 777x518 - видяно 334 пъти.)
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #414 -:
юли 12, 2009, 07:56:31 »
Сега ми дойде идеята ,че може панделката и с тънкописец сама да си я надпиша
,но дано да се получи.Как мислите?
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #415 -:
юли 12, 2009, 19:01:55 »
Момичета, може да се каже че сме разпитали със съкровището ми навсякъде за надписването на покани, най-евтино е едно рекламно студио, което се намира на щаба, до банка ПроКредит! Там надписването на 1-100 покани е 18лева! Също така видях там, че има надписани панделки на слончета като тези на снимката! Могат дори да ви изработят собствени покани. Имат различни видове картони, но в друго рекламно студио отсрани на Космополитан(кафето) има два пъти по евтини картони, като от един картон за 50стотинки излизат 4 броя покани! Ако някой има нужда мога да му обясня къде по-конкретно се намират двете места и да дам контакти!!!!
Успех на всички с приготовленията!!!!
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #416 -:
юли 13, 2009, 09:38:39 »
Daisy_d , здравей, сещам се за кое рекламно студио казваш до Прокредит, а там имат ли покани и горе-долу какви цени са. Знаеш ли дали може покани, който си купила от друго място дали ще ги отпечатат?
Благодаря предварително!
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #417 -:
юли 13, 2009, 14:49:01 »
Днес ходих до печатницата при Космополитан и вече едно картонче се продава за 50 стотинки (пак не е скъпо),но чвно не им се занимаваше с мен и ме препратиха до това студио при щаба там да проверя.Момичета искам да ви попитам дали имате някаква информация за сватбена агенция Ивона.до колкото четох тук във форума само едно момиче е писало за тях.Днес ходих и до двете агенции Ивона и Амур,ако искате мога да ви разкажа какво те ми казаха и обясниха.Но за сега не съм с добри шпечатления от агенция амур тъй като ми казаха ,че в ресторант Елбрус нямат бели покривки ,а само кафяви и малко се притесних.От там веднага отидох до Елбрус,но се оказа ,че хората си имат бели покривки
явно гледат да ни "зарибят" да им ползшаме услугите.Даже хората ми казаха ,че имат и менче,и червен килим,абе всичко.Само за тази агенция Ивона никакви отзиви не съм чула.
Активен
sunbeam6
Любопитен
«
Отговор #418 -:
юли 13, 2009, 14:58:24 »
dari_pz, разкажи какво ти казаха и от двете агенции и за какви парички става въпрос, че то вече преди да чуем цените валериан трябва да пием.
Активен
dari_pz
Ентусиаст
«
Отговор #419 -:
юли 13, 2009, 16:01:52 »
ха ха приготви си направо валериан,че то направо ме отказаха да се женя.Започвам с агенция Амур:взимат по 10лв. за украса на стол,ако имаш 100 гости =1000лв.и в какво се включва украсата
-само покривки и столовете са облечени и са сложили по една панделка на стола.А по масите са сложили по една ваза с по 3 цветчета и това е.Ако искаш балони отделно си наемаш друга фирма.И останах с впечатлението ,че те само слагат покривките и покривалата за столовете + панделка,нищо друго.Ако искаш частична украса тя включва 200лв. за младоженската маса,100лв арка,по 4лв за обличане на стол,около 200лв за покривки.Но като им разгледах албума не ме грабна изобщо,а най-много ми харесаха тези снимки + балоните,които не са от агенцията
.Сега за агенция Ивона - не им разгледах снимките ,но в сряда ще ходя до офиса им и после ще ви пиша,но така като си поговорихме с Ива(шефката) ми се струва ,че ще е по-евтино.Тя ми каза ,че украса на младоженската маса + арка е 200лв.,също така целия пакет който ми каза е бил около 1000лв. включва абсолютно всичко като тейбълки по масите,настаняване на гостите ,украса с цветя и балони ,помага при избирането на поканите и подаръчетата и всякакви такива неща.Пак не е евтино ,но все пак е по-добре отколкото при Амур.Но така като гледам май сама ще си направя украсата
те направо днес ме отчаяха с тези цени.Предпочитам тези 1000лв да ги дам за алкохол за гостите отколкото да ми сложат една увяхнала китка на масата ,която няма да се вижда от бутилките.Или сама да си сложа вази.Тези от ресторанта като им казах за какво става въпрос с тези агенции и жената направо ми каза да ида до левчето и да си купя някакви пластмасови вази и да си взема цветя и това е.А иначе балоните с хелий са по 20 стотинки.Помислете си добре момичета дали да използвате агенция или сами да си украсите ресторанта.Аз преди си мислех ,че ще е по-добре с агенция ,но като видях ,че нищо особено не ми предлагат и сега ми се струва ,че това са хвърлени пари на вятъра.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума