Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:29:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173312 пъти)

lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #360 -: май 25, 2009, 21:56:17 »

Ти пък ще ми се извиняваш!Недей така! Wink
Да, тя дълго време беше в ремонт.Аз ходих във вашата църква, когато беше изложена иконата, която помага за детенце.Била съм и на венчавка на близки там.Впрочем, видях ви снимките.Готини млади хора!Моята "сватба" беше подписване в четвъртък около 11 часа, почерпка и после вкъщи.Вечерта мъжът ми беше на работа- на път.И много се радвам тук на всички , на вълненията ...Подготовката за сватбата сигурно е по- сладка от самото тържество.Понякога Wink
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #361 -: май 25, 2009, 22:00:17 »

Лека нощ, че утре съм на работа! smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 26, 2009, 08:14:09 »

Съгласна съм с Деси за св. Георги! и нашата венчавка ще е там  Girl_hide според мен е най-хубавата църква в градчето ни smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 26, 2009, 12:56:19 »

Здравейте момичета. Аз скоро не съм писала. Много се радвам че има още съфорумки, избрали нашия DJ
Radeto  честито за покупките, а снимчица имаш л ида покажеш.
Активен
Radeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 26, 2009, 20:58:43 »

Valia_diva - снимки на роклята нямам, защото веднага след като я купихме я оставих при родителите ми за да не я види половинката. Иначе мога да кажа , че я взех от Асеновград - Роси 87 е магазина. Останах много доволна от избора, който имах там.
Desi, датата ни е 27.06. Мисля, че го пиша във форума за 3-ти път, но и някой пак да попита, пак ще му го напиша good .
Относно DJ - всеки взима различно, обикновено цените са около 300лв, доплащаш за всеки час и допълнително ако искате нещо от него.
Да си задам и аз едно въпросче - украсата с какво ще я залепите в/у колата за да не останат следи - хартиено тиксо или вакумчета от магазин за 1 лв?
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 26, 2009, 22:12:43 »

Radeto, извинвай  blush Датата ви е страхотна.
Относно украсата - за вакуумчета за първи път чувам и не знам как стоят там нещата, но внимаваите с тиксото, защото то определено може да нарани бята на колата. Много зависи и от това каква ще е украсата - от живи или от изкуствени цветя, защото при първите опрелено се изисква по-стабилно закрепяне, а следователно и повече "лепещ" материал.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 27, 2009, 07:56:42 »

на мен ми казаха за украсата на колаа че се използва някакво строително тиксо (то е нещо като хартиенето) и не  оставя следи и не наранява повърхността на колата. но и вакуумчетата е вариант, мисля че в темата за украса на кола четох че много момичета са си правили укасите с тях. и както деси каза зависи и от цветята  smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: май 30, 2009, 13:06:08 »

Как сте мили пазарджишки булки?
Отдавна не съм писала :)Честито на всички, които вече са семейни smile
От толкова нагажименти, ме командироваха по работа в Пазарджик - така най-обичам и реших да  уговарям DJ. Оказа се, че Николай Мелин е зает на 20.09, дори има вече ангажимент за 3 октомври, така че която си е набелязала него, да побърза. За нашата сватба го изтървахме.
Имате ли някакви отзиви за Митко Пильов И Борислав Ников?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 01, 2009, 09:35:31 »

merilen, аз съм чувала добри отзиви и за двамата, дори гледахме двд-та със сватби с тях, ние сме се спряли на митко и другата седмица ще имам реални отзиви  yahoo
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: юни 01, 2009, 09:56:43 »

Мерси, Цвети smile и аз се спрях на Митко. Видяхме се и говорихме повече от час и много ми хареса, така че се надявам, че не сме сбъркали  с него smile С нетърпение ще чакам да споделиш как е минала вашата сватба.
Успех с последните приготовления и най-искрени пожелания за невероятна сватба smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 12, 2009, 15:23:03 »

Хей, как сте момичета. Не изоставяйте темата.
merilen нещо се губиш напоследък, как върви апартамента.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 13, 2009, 12:54:13 »

Ехооо, Пазарджишки булки, къде се загубихте.  Wink  Кажете на кои сте се спряли за фото и видео.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 15, 2009, 07:36:27 »

Хей, как сте момичета. Не изоставяйте темата.
merilen нещо се губиш напоследък, как върви апартамента.
Вале, трогната съм, че се сещате за мен smile Апартаментът върви бавно, но хубаво, нали всичко си правим ние и не остава време за друго. Вече имаме нареден паркет и гранитогрес в коридора и бокса. Купихме си и всички уреди за кухнята Bosch  yahoo
Банята е почти готова. Татко се пребори успешно с вграденото казанче. Днес отиваме да поръчваме врати, до края на седмицата се надявам да поръчаме и щори и диван.
Иначе сватбата ни е малко на заден план, но вече имам всички материали за поканите. Имаме и DJ. Лошото е, че с писето ще странстваме по света и у нас до 11 юли и се надявам след 20 юли да се съсредоточим само върху сватбата. Дано 2 месеца да са достатъчни smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юни 15, 2009, 12:48:42 »

Щом основните неща са резервирани и  капарирани 2 месеца напълно ще са достатъчни за финализиране на подготовката. Поздравявам те, че вече имаш DJ.  give_rose ще стискам палци да превърне празника ви в незабравима приказка.
Моите покани реших да си ги купя. отначало бях много ентусиазирана да си ги направя сама, но след като ми минаха толкова дреболийки и подаръчета през ръцете, реших, че ще ми дойдат в повече поканите. Евтини и семпли и мнооооооооооооого симпатични.  yahoo  От другата седмица почваме с раздаването в Пловдив и Пазарджик.
Активен
sunbeam6
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 16, 2009, 15:12:39 »

Ехооо,  blum
къде сте всички. Моля Ви имам нужда от помощ, давайте съвети, кой да ангажирам за видео и фото.
Чудя се между две студиа, само незнам дали е умесно да цитирам имена тук  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: