Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 08:45:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173007 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 23, 2009, 07:19:28 »

Супер много се радвам,че са ти харесали, дано да са свободни за вашата дата smile. Двете жени откакто се помня се занимават с това, преди студиото беше до Бингото.

Момичета, споделете ако при взимането сте имали музика, как открихте музикантите? На мен ми се върти една идея: на брат ми приятелката танцува в един от ансамблите за народни танци и да я питам дали имат и музиканти, които свирят. Много ми се иска да са с народни носии и да са българи smile
Активен
melina_may
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #316 -: април 23, 2009, 18:59:32 »

Само DJ още нямам, но не ми остана време да звъня на двамата, които съм набелязала - Митко Пильов и Николай Мелин.
А и за музикантите за взимането от вкъщи нямам никаква идея sad Нека някой да сподели как са намерили музиканти, не ми са иска да са мургавки smile Чета във форума, че народни формации с носии свирели, което е прекрасно и ми се иска точно така да стане ...

Привет, Merilen!
Току-що прочетох, че все още не си "отметнала" задачката "DJ за сватбата" и по този повод, реших, че може и да помогна с малко информация... ( естествено, ако все още ти е необходима!)
Подробности изпратих на твоя мейл, а накратко - препоръчвам да се свържеш и с Борислав Ников.

Поздрави! smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 24, 2009, 06:26:57 »

melina_may, благодаря за информацията, но в момента друго ми е на дневен ред, така че за DJ ще мисля малко по-нататък smile дано да не стане късно към средата на май
Активен
melina_may
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #318 -: април 24, 2009, 09:31:47 »

merilen, пожелавам и другите неща да се наредят както трябва!  girl_wink
А относно това дали ще е късно през май да говориш с DJ Борислав Ников - мисля,че не! А препрочитайки постинга ти, сега се сещам, че той работи и с формация за народни танци, така че това е възможност да обсъдите и варианта с музиканти в български носии.  smile

Лек ден на всички!  give_rose
Активен
lusa
Любопитен
*
Публикации: 30

Важното е младите да се обичат...:)

« Отговор #319 -: април 26, 2009, 14:34:12 »

Здравейте, момичета!Аз съм от Пазарджик.
И ми е много приятно да чета за вас и вълненията ви.Моята сватба беше страшно шантава-в един четвъртък.На 28 април имаме годишнина.Мъжът ми не може да "преживее" някои неща- липса на огромно тържество, но удържам фронта! :)Той е диджей.От доста време свири по сватби, но на своята не успя. sad smile
Желая ви незабравимо тържество. Bravo
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #320 -: април 26, 2009, 17:02:19 »

merilen,с компютри ли се занимаваш?Говоря на "ти", защото мисля, че си ме обучавала, ако снимката е твоя! smile
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 28, 2009, 16:59:19 »

lusa, Първо искам да ви честитя годишнината. Пожелавам ви много любов и щастие и много малки човечета  stork-gurl  stork-boy .

Второ искам да те успокоя за "премирението" на съпругът ти, или по-скоро това го пиша за него - не е важно голямото тържество, а това, че си с жената за която си мечтал и обичаш и ТЯ е твоя съпруга. А и едно голямо празненство винаги може да се уреди когато имате време и средства, напр. с един църковен брак, ако не сте сключили такъв  girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: април 28, 2009, 21:56:58 »

lusa, добре дошла и честита годишнина:) най-искрени пожелания за щастлив и вълнуващ семеен живот smile
merilen,с компютри ли се занимаваш?Говоря на "ти", защото мисля, че си ме обучавала, ако снимката е твоя! smile
Да, преподавам Информационни технологии в НПМГ в София, но обучавам към Софийския университет учители по различни проекти smile така че нищо чудно, есента обучавах учители в Пазарджик по един проект по програма ФАР smile
« Последна редакция: април 28, 2009, 21:58:37 от merilen » Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 29, 2009, 07:29:08 »

merilen, честито за годежа! току що ти разгледах снимките, много сте готини и сладки smile а тортата къде я поръча ( тази във формата на сърце) ?  give_rose
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: април 29, 2009, 07:39:42 »

Тортата е от "Захарната къщичка" - 2 парчета за 29 лв smile
Активен
lusa
Любопитен
*

« Отговор #325 -: април 29, 2009, 13:06:44 »

Здравейте!deskatap,много си мила. Благодаря за пожеланията!При нас важи приказката за обущаря и обувките.smile
Мира, честито от сърце!Радвам се ,че те "разконспирирах". :bravo:Успех и безоблачни дни! smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 29, 2009, 21:02:10 »

Тортата е от "Захарната къщичка" - 2 парчета за 29 лв smile
24 парчета за 29 лева. Ако поръчвате торта в "Захарната къщичка" цената много зависи от украсата. Украсата на моята торта беше 1 или 2 лева, защото е само със сребристи перлички, но направиха тортата точно както си я представях, въпреки че не предлагат точно такава в каталога. Всички гости останаха очаровани smile

Lusa, благодаря за пожеланието smile Моля те, пиши на лични, откъде се познаваме, за да те "разконспирирам" и аз smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 30, 2009, 08:04:31 »

merilen  а разпита ли ги за сватбената торта как стоят нещата?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 30, 2009, 08:59:51 »

Цвети, нямах много време да разпитвам, защото си взех тортата и веднага трябваше да отида на фризьор.   Но мисля, че могат да направят това, което решим. Те имат базова цена за парче от всеки вид торта и допълнително се изчислява самата украса. В каталога имат много красиви торти и мисля, че ще се доверя на тях. Момичето беше много учтиво, а тортата за годежа надмина очакванията ми отвсякъде smile направиха я по-хубаво от това, което си представях smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 30, 2009, 09:55:35 »

а и като вкус ли оправда очакванията ти? и беше ли на някоя от тяхните торти които си ги продават по принцип ( защото аз именно на тях съм им голям фен) или беше някаква друга? леле залях те с въпроси... извинявай ако прекалявам  give_rose просто и на мен ми се иска да ни е тортата от тях, наистина предлагат най-красивите торти, но ние като  бяхме питали преди около 2 месеца ми се сториха безумно скъпи  crazy
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: