Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:13:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173136 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 08, 2009, 11:15:33 »

Момичета, взех картона за поканите!!! yahoo
Daisy_d, огромно благодаря give_rose, за това студио никога нямаше да се сетя smile
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: април 10, 2009, 20:21:59 »

За нищо  merilen, радвам се че помогнах!  girl_wink
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 10, 2009, 20:32:57 »

Мила Вики, всички тези притеснения и кошмари са нормални - все пак това е може би най-важният ден в живота ти. Спокойно само - все пак са само кошмари, нали така ?  girl_wink
Букетът ти е много красив  Bravo . Все забравям да те питам - какъв свят сте си избрали за сватбата? 
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: април 11, 2009, 08:02:44 »

Деси, благодаря за успокоението  give_rose

Цетовете на сватбата са екрю и червено. Засега комбинацията се получава чудесно  pleasantry

За днес имам доста задачки за отмятане. На ред са медицинските, балоните, фонтаните за тортата и първия сватбен танц и подаръка за кумовете.

Да ви питам, има ли в Пазарджик клиника, където ти правят цялото медецинско, без да има нужда от ходене по различните доктори и съответно каква е цената?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: април 11, 2009, 08:09:27 »

vickey, питай в Хигия или най-добре говори с личната лекарка (моята преди години ми изкара медицинско за работа без да минавам всички лекари) или си помисли дали нямаш някоя позната медицинска сестра или лекарка. Най-важното е да имаш изходящ номер, сложен на регистратурата и печат, поне това си спомням от момичето в ритуалната зала. За цени нищо не мога да ти кажа. sad

Успех с отмятането на задачките  give_rose
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 11, 2009, 21:50:57 »

Вики, за медицински проверете в градска поликлиника. Ние там си правихме миналата година нашите и не сме се разкарвали - само да ни вземат кръв след после да си вземе резултатите, че дори може зависи на кого попаднеш направо  само да ти сложат печатите, както каза вече merilen. А и доколкото си спомням и там бяха най-евтини в сравнение с Хигия, Есколап и Болницата (не си спомням колко излезнаха, но не бяха много) .

За фонтани ти препоръчвам да проверите на автогарата едно павилионче (точно от страната на автогарата, не на отсрещният тротоар), продават там също и вафли, цигари и т.н. Нашите си ги взехме от там и много ни харесаха, а и имат и доста голям избор.
П.С.: Съветвам ви горещо, да не взимате от пукащите фонтани, защото ще трябва да ги разпределите в доста голям диаметър, за да не ти изгорят роклята, защото са много красиви, но и хвърчат на доста голямо разтояние и просто ще ви трябва доста голям дансинг, ако искате и да са 4 на брой.

Пиши докъде сте стигнали  girl_wink
Активен
vickey
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 12, 2009, 11:11:59 »

Здравейте на всички,

медицинските ще си ги правим тук във Варна. В частна клиника срещу 55 лв. ги издават за 30 мин.  yahoo

Вчера се сдобихме със 150 балона и т.к. купуваме много цената от 30 ст за брой стана 10 ст за брой, така че съм много доволна  pardon

Взехме и фонтани за тортата и вулкани за дансинга за първия сватбен танц, но май няма да ги използваме. Въпреки че се водят бездимни, снощи ги пробвахме и са много димни, така че ще мислим нещо друго за първия сватбен танц  crazy
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 13, 2009, 10:13:07 »

Вики ето я и твоята темичка - честито
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18525.0.html
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: април 15, 2009, 12:17:36 »

Пазарджишките булки нещо се поизгубиха!!!
Споделете кое пазарджишко фото сте си избрали за снимките и къде мислите да отидете на грим и прическа?
Благодаря ви! Хубав ден на всички!
Активен
vickey
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 15, 2009, 13:04:14 »

Пазарджишките булки май са в моята темичка  pleasantry

За фото и видео препоръчвам Кодак до киното. Ние за съжаление не можахме да ги ангажираме защото вече бяха заети за друга сватба на същата дата. Те бяха на брат ми на сватбата и доста добре се справиха. Видеото е към 200 лв, а фотото зависи какъв вариант си изберете (колко снимки искате).
Ние си капарирахме фото и видео от едно малко фото на ул. "Гладстон" май се пада. От Захарната къща като продължиш посока полицията, на гърба на една сграда по едни сълби е. Показваха ни снимки и видео от други сватби и ми се сториха добри. Цената е 220 лв видео и 200 лв фото за около 350 снимки, 200 от които изкарани и наредени в сватбен албум. Цената на видеото е за 3 часа, 2 диска.

Фризьор ще ми е Жоро (работил е при Рени Илиева, а сега си има собствен салон). Ходих на пробна прическа, хареса ми как работи. Пробната е 10 лв, за сватбата 60.
За гримьорка съм си харесала на deskatap  гримьорката и на 28.04 съм на пробен. За цени не съм питала, но Деси каза към 10 лв пробен и 25 в деня.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 15, 2009, 13:16:55 »

нашето фото и видео ще го правят от кодак до киното, мисля че наистина са много добри! фризиор/ка още не съм си избрала, а грима реших да си го направя сама.
Вики, къде е салона на този Жоро?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 15, 2009, 18:41:20 »

Нашата фотографка ще бъде от фотото срещу сухите фонтани - Фиджи май се казваше. Тя е приятелка на майка и просто си казахме, че ще е тя. Супер много се зарадва като и казахме за сватбата, даже ще вземе и сина си, за да се получат снимки от различни ракурси. Нея питах и за видео и тя ми препоръча нейн колега, който каза че взима с около 50 лв повече, но прави страхотни неща, така че и се доверих без да му мисля. Смятам, че няма да има проблеми smile
Само DJ още нямам, но не ми остана време да звъня на двамата, които съм набелязала - Митко Пильов и Николай Мелин.
А и за музикантите за взимането от вкъщи нямам никаква идея sad Нека някой да сподели как са намерили музиканти, не ми са иска да са мургавки smile Чета във форума, че народни формации с носии свирели, което е прекрасно и ми се иска точно така да стане ...
Активен
vickey
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 15, 2009, 22:33:51 »

нашето фото и видео ще го правят от кодак до киното, мисля че наистина са много добри! фризиор/ка още не съм си избрала, а грима реших да си го направя сама.
Вики, къде е салона на този Жоро?

Цвети, за салона на Жоро - бившата сладкарница Малина срещу общината, тръгваш по уличката, която води към моста на лютата (май е Патриарх Евтимий) и първата пресечка в ляво, в една нова кооперация от дясната страна.  Леле как го обясних, дано си ме разбрала crazy
« Последна редакция: април 15, 2009, 22:36:29 от vickey » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 16, 2009, 17:43:22 »

за съжалени момичета аз тук не мога да се включа. Мен нали ще си ме взимат от Пловдив и аз трябва да си намеря от там. Гримьорка си имам - моята преподавателка при която ходих да се обучавам. Тя даже ме смъмри защо не се гримирам сама, но като знам колко ще съм развълнувана едва ли ще направя нещо красиво, а и аз винаги съм гледала само любителски на гримирането. Маникюристката и тя ми е приятелка и остава да си намеря фризьор.    Иначе Видеото ни е за 250лв. препоръчан от близък фотограф на милото, а той самия ще ни снима за 100лв. като после сами ще си вадим снимките. Аз мисля, че после в което и студио да дам диска все ще ми направят сватбен албум.

Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: април 22, 2009, 22:09:33 »

Момичета благодаря ви че споделихте за фото услугите които ще използвате! Аз ходих до 3-4 фота, но попринцип съм такъв човек, че човека отсреща и да е голям професионалист, като се даржи грубо или с пренебрежение, не бих работила с него! Мисля да обиколим наново с милото ми, да видим тогава какво ще стане! Стискаите ми палци!

merilen , единственото фото в което ме грабнаха и с професионализъм и с добро отношение беше фотото което ще снима твоята сватба! Страхотни са!

Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: