Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:22:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173239 пъти)
merilen
Сватбен ГУРУ
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #300 -:
април 08, 2009, 11:15:33 »
Момичета, взех картона за поканите!!!
Daisy_d, огромно благодаря
, за това студио никога нямаше да се сетя
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #301 -:
април 10, 2009, 20:21:59 »
За нищо
merilen
, радвам се че помогнах!
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #302 -:
април 10, 2009, 20:32:57 »
Мила Вики, всички тези притеснения и кошмари са нормални - все пак това е може би най-важният ден в живота ти. Спокойно само - все пак са само кошмари, нали така ?
Букетът ти е много красив
. Все забравям да те питам - какъв свят сте си избрали за сватбата?
Активен
vickey
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #303 -:
април 11, 2009, 08:02:44 »
Деси, благодаря за успокоението
Цетовете на сватбата са екрю и червено. Засега комбинацията се получава чудесно
За днес имам доста задачки за отмятане. На ред са медицинските, балоните, фонтаните за тортата и първия сватбен танц и подаръка за кумовете.
Да ви питам, има ли в Пазарджик клиника, където ти правят цялото медецинско, без да има нужда от ходене по различните доктори и съответно каква е цената?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #304 -:
април 11, 2009, 08:09:27 »
vickey, питай в Хигия или най-добре говори с личната лекарка (моята преди години ми изкара медицинско за работа без да минавам всички лекари) или си помисли дали нямаш някоя позната медицинска сестра или лекарка. Най-важното е да имаш изходящ номер, сложен на регистратурата и печат, поне това си спомням от момичето в ритуалната зала. За цени нищо не мога да ти кажа.
Успех с отмятането на задачките
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #305 -:
април 11, 2009, 21:50:57 »
Вики, за медицински проверете в градска поликлиника. Ние там си правихме миналата година нашите и не сме се разкарвали - само да ни вземат кръв след после да си вземе резултатите, че дори може зависи на кого попаднеш направо само да ти сложат печатите, както каза вече merilen. А и доколкото си спомням и там бяха най-евтини в сравнение с Хигия, Есколап и Болницата (не си спомням колко излезнаха, но не бяха много) .
За фонтани ти препоръчвам да проверите на автогарата едно павилионче (точно от страната на автогарата, не на отсрещният тротоар), продават там също и вафли, цигари и т.н. Нашите си ги взехме от там и много ни харесаха, а и имат и доста голям избор.
П.С.:
Съветвам ви горещо, да не взимате от пукащите фонтани, защото ще трябва да ги разпределите в доста голям диаметър, за да не ти изгорят роклята, защото са много красиви, но и хвърчат на доста голямо разтояние и просто ще ви трябва доста голям дансинг, ако искате и да са 4 на брой.
Пиши докъде сте стигнали
Активен
vickey
Ентусиаст
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сват
«
Отговор #306 -:
април 12, 2009, 11:11:59 »
Здравейте на всички,
медицинските ще си ги правим тук във Варна. В частна клиника срещу 55 лв. ги издават за 30 мин.
Вчера се сдобихме със 150 балона и т.к. купуваме много цената от 30 ст за брой стана 10 ст за брой, така че съм много доволна
Взехме и фонтани за тортата и вулкани за дансинга за първия сватбен танц, но май няма да ги използваме. Въпреки че се водят бездимни, снощи ги пробвахме и са много димни, така че ще мислим нещо друго за първия сватбен танц
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #307 -:
април 13, 2009, 10:13:07 »
Вики ето я и твоята темичка - честито
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,18525.0.html
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #308 -:
април 15, 2009, 12:17:36 »
Пазарджишките булки нещо се поизгубиха!!!
Споделете кое пазарджишко фото сте си избрали за снимките и къде мислите да отидете на грим и прическа?
Благодаря ви! Хубав ден на всички!
Активен
vickey
Ентусиаст
«
Отговор #309 -:
април 15, 2009, 13:04:14 »
Пазарджишките булки май са в моята темичка
За фото и видео препоръчвам Кодак до киното. Ние за съжаление не можахме да ги ангажираме защото вече бяха заети за друга сватба на същата дата. Те бяха на брат ми на сватбата и доста добре се справиха. Видеото е към 200 лв, а фотото зависи какъв вариант си изберете (колко снимки искате).
Ние си капарирахме фото и видео от едно малко фото на ул. "Гладстон" май се пада. От Захарната къща като продължиш посока полицията, на гърба на една сграда по едни сълби е. Показваха ни снимки и видео от други сватби и ми се сториха добри. Цената е 220 лв видео и 200 лв фото за около 350 снимки, 200 от които изкарани и наредени в сватбен албум. Цената на видеото е за 3 часа, 2 диска.
Фризьор ще ми е Жоро (работил е при Рени Илиева, а сега си има собствен салон). Ходих на пробна прическа, хареса ми как работи. Пробната е 10 лв, за сватбата 60.
За гримьорка съм си харесала на
deskatap
гримьорката и на 28.04 съм на пробен. За цени не съм питала, но Деси каза към 10 лв пробен и 25 в деня.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #310 -:
април 15, 2009, 13:16:55 »
нашето фото и видео ще го правят от кодак до киното, мисля че наистина са много добри! фризиор/ка още не съм си избрала, а грима реших да си го направя сама.
Вики, къде е салона на този Жоро?
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
април 15, 2009, 18:41:20 »
Нашата фотографка ще бъде от фотото срещу сухите фонтани - Фиджи май се казваше. Тя е приятелка на майка и просто си казахме, че ще е тя. Супер много се зарадва като и казахме за сватбата, даже ще вземе и сина си, за да се получат снимки от различни ракурси. Нея питах и за видео и тя ми препоръча нейн колега, който каза че взима с около 50 лв повече, но прави страхотни неща, така че и се доверих без да му мисля. Смятам, че няма да има проблеми
Само DJ още нямам, но не ми остана време да звъня на двамата, които съм набелязала - Митко Пильов и Николай Мелин.
А и за музикантите за взимането от вкъщи нямам никаква идея
Нека някой да сподели как са намерили музиканти, не ми са иска да са мургавки
Чета във форума, че народни формации с носии свирели, което е прекрасно и ми се иска точно така да стане ...
Активен
vickey
Ентусиаст
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сват
«
Отговор #312 -:
април 15, 2009, 22:33:51 »
Цитат на: cvety_p в април 15, 2009, 13:16:55
нашето фото и видео ще го правят от кодак до киното, мисля че наистина са много добри! фризиор/ка още не съм си избрала, а грима реших да си го направя сама.
Вики, къде е салона на този Жоро?
Цвети, за салона на Жоро - бившата сладкарница Малина срещу общината, тръгваш по уличката, която води към моста на лютата (май е Патриарх Евтимий) и първата пресечка в ляво, в една нова кооперация от дясната страна. Леле как го обясних, дано си ме разбрала
«
Последна редакция: април 15, 2009, 22:36:29 от vickey
»
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #313 -:
април 16, 2009, 17:43:22 »
за съжалени момичета аз тук не мога да се включа. Мен нали ще си ме взимат от Пловдив и аз трябва да си намеря от там. Гримьорка си имам - моята преподавателка при която ходих да се обучавам. Тя даже ме смъмри защо не се гримирам сама, но като знам колко ще съм развълнувана едва ли ще направя нещо красиво, а и аз винаги съм гледала само любителски на гримирането. Маникюристката и тя ми е приятелка и остава да си намеря фризьор. Иначе Видеото ни е за 250лв. препоръчан от близък фотограф на милото, а той самия ще ни снима за 100лв. като после сами ще си вадим снимките. Аз мисля, че после в което и студио да дам диска все ще ми направят сватбен албум.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #314 -:
април 22, 2009, 22:09:33 »
Момичета благодаря ви че споделихте за фото услугите които ще използвате! Аз ходих до 3-4 фота, но попринцип съм такъв човек, че човека отсреща и да е голям професионалист, като се даржи грубо или с пренебрежение, не бих работила с него! Мисля да обиколим наново с милото ми, да видим тогава какво ще стане! Стискаите ми палци!
merilen
, единственото фото в което ме грабнаха и с професионализъм и с добро отношение беше фотото което ще снима твоята сватба! Страхотни са!
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума