Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:19:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173200 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: април 02, 2009, 15:48:21 »

Момичета, с мама решихме за годежа за десерт да вземем торта.  Моята идея е да е във формата на сърце и да пише "Честит годеж" и отстрани да е вързана с тъмновиолетова панделка. Някое от вас ходило ли е до сладкарското ателие "Ния" и къде точно се намира, защото мебелната къща  нищо не ми говори, още повече че в съзанието ми изниква асоциация със старата мебелна къща към Търговията? Да не би пък да е някъде около магазин Явор?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: април 03, 2009, 07:21:07 »

мила мерилен, аз сд дълго питане накрая разбрах къде е , и ходихме с милото до там. точно това за което си мислиш е - старата мебелна къща при търговията, НИЯ се намира точно срещу нея, сега мисля че пак е нещо за мебели (Брилянт-склад). Цехчето има надпис отпред и няма как да не го видите, с големи букви пише НИЯ, но да ти кажа, че вътре нямаха никакви торти, ако си решила да видиш нагледно или да опиташ. Жената започна на нас да ни вади каталози и да ни обяснява че може да направи всичко... и цените не бяха никак ниски. За това ние се ориентирахме към дбрата стара полякиня (ПОЛОНИЯ) -хем са вкусни, хем изглеждат добре. Но това пак си е въпрос на личен избор:) а има и един сладкарски цех зад Тракия, незнам ходила ли си до там, ние все не можем да ги хванем понеже са до 16.30h.-едно време там правеха чудни торти..сега незнам как е girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: април 03, 2009, 09:39:45 »

Благодаря много за информацията, cvety_p, имаме още време до годежа, пък и това е торта за годежа, сватбената ще я мисля по-нататък. В крайна сметка отново ще поръчаме от "Захарната къщичка", поне ми е на 5 мин от вкъщи smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 03, 2009, 10:52:44 »

с двете ръце съм ЗА захарната къща, много вкусни тортички въпреки че са скъпички, но щом е за годежа... ние за нашия бяхме купили една голяма шоколадова беше невероятна  Torte ,
а аз пък сега планувам да изненадам половинката ми с торта за рожденния му ден (след 2 седмици е) и се чудя от къде да я поръчам за да му я доставят в офиса - ще бъде мн яка изненада пък и ще се почерпят с колегите си
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: април 03, 2009, 11:22:58 »

здравейте момичета и извинете за дългото отсъствие. командировка, работа наляво на дясно и изпуснах толкова неща от форума и сега наваксвам и чета.

merilen - ако получиш инфо за вазите, моляте пиши, че аз като бях в ресторанта въобще не се сетих да питам за тях, просто ги изключих. Аз също мислех за чаши от шампанско или коняк, но при влизането в ресторанта мисля да има чаши със шампанско да си подарим подаръчетата на гостите и те тяхните за да няма после обикаляне по масите и незнам дали ще стигнат чашите им и за украса.

моята свекърва пак ме пита за тортата дали държа да е от Пловдив, а понеже искам за нея никой да не ми се бърка и макар да ми е по-трудно преноса до Пазарджик , май ще си остане както съм си наумила. Но за всеки случай си записвам всички сладкарски цехчета, ако се наложи да спасявам положението.

За DJ - говорехме с Николай Мелин (така мисля му беше фамилията) и останахме много доволни от това което ни показа и разказа за работата си. Срещата ни беше повече от 2 часа и остана единствено да му потвърдим и капарираме. Някой ако има впечатления от неговата работа моля да сподели. Аз лично останах очарована от факта, че през цялото време е и като водещ.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: април 03, 2009, 11:26:17 »

забравих само да пиша за DJ-я  - първоначално ни беше казал 250 лв, но при срещата определи сума 300лв. а ако искаме допълнителни ефекти - светлинни, сапунени балончета, дим може да излезе от 50 до 100лв. , а всеки просрочен час около 40лв.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 03, 2009, 11:36:28 »

valia_diva, не съм ходила в ресторанта, за да разпитвам, защото сега покрай абитуриентските балове е лудница и реших да изчакам smile, веднага щом отида, ще споделя какво е станало smile
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 03, 2009, 16:49:10 »

merilen много се радвам, че помогнах! Аз мисля също там да правя нашите покани!

valia_diva доколкото разбрах искаш да ползваш чаши за шампамско или коняк за вази, не се притесняваи че няма да стигнат и за гостите и за украса, защото всеки ресторант би трябвало да има някоя чаша в повече!!! А и ако броя на гостите ти не е максималният който се събира в ресторант няма да има никакъв проблем! Понеже нашият ресторант няма вази аз също съм намислила да използвам чаши за шампанско, ще бъде и по оригинално!
Успех!

ПС: За цеха Ния, и аз бях да разпитам и разгледам, казаха че могат всичко да направят, дори по снимка. Доста са им евтинки тортичките пък и са вкусни. Единственото мое притеснение е дали ще ги направят наистина така красиви както ни се иска pardon  Дано съм помогнала!
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: април 05, 2009, 15:54:35 »

...

За DJ - говорехме с Николай Мелин (така мисля му беше фамилията) и останахме много доволни от това което ни показа и разказа за работата си. Срещата ни беше повече от 2 часа и остана единствено да му потвърдим и капарираме. Някой ако има впечатления от неговата работа моля да сподели. Аз лично останах очарована от факта, че през цялото време е и като водещ.

Здравей valia_diva,

Николай Мелин е страхотен водещ, изобщо не сте сбъркали. С две ръце съм за него  Bravo
Беше DJ на брат ми на сватбата и се справи страхотно, всички бяхме много доволни, луд купон направи  yahoo
Много хубаво води, има приятен плътен глас и вмъква доста стихчета.
Ние също искахме да го ангажираме за нашата сватба, но за съжаление вече беше приел друг ангажимент за същата дата  cray
Иначе на брат ми за сватбата (2006 г.) им беше обявил цена от 250 лв до 24 часа и по 20 лв за всеки следващ час.
За нашата сватба сега сме ангажирали DJ Красимира и имаше 2 варианта на плащане: или 250 лв до 24 часа и по 50 лв за всеки час след това или 300 лв твърдо без значение колко ще продължи. Ние избрахме втория вариант, че като знам почти същите гости на друга сватба изкарахме до 2.30  blush pardon
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 05, 2009, 22:11:15 »

Здравейте пазарджишки булки, от доста време не съм писала в темичката, защото докато чакаме да ни прекарат нет ..., както и да е. Виждам, че на "дневен ред" е музиката. На нашата сватба озвучаването беше осигурено от агенцията с която работехме, или по-точно от "ДЕЖ". Имаше огромно разнообразие от всякаква музика, и дори не беше проблем, ако искаме нещо по-специално да си го занесем или на момента да се дръпне от нет-а. Дори за Първият ни танц, златето забрави диска с песента у тях, но добре че я имаше на тел-а и от  там на лап-топ-а на DJ-я и .. никой не разбра какво е станало  yahoo .
Вики, до къде стигна с подготовката? Взе ли вече роклята? Ами гримът, реши ли къде ще си го правиш?
Активен
vickey
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 06, 2009, 08:10:25 »

Здравей Деси,

малко ми е притеснено, защото няма да можем да се приберем до Пз до 27.04 и за тези 5 дни ще трябва да отида на пробен грим, да набавим балони, да се доразбера с украсата, да се видя с DJ-ката, с фотото и видеото и окончателно да уточним кувертите и менюто с ресторанта. Незнам как ще ми стигне времето  cray

Роклята още не е готова, но тази седмица трябва да стане или другата най-късно  yahoo

Общо взето всички с изключение на булката са готови за събитието  banana

Иначе DJ ще ни е Красимира, както бях писала по-нагоре. Фото и видео ще са "Хеликтит - Георги Марков", това е едно фото на ул. Гладстон 10. Цената е съответно 200 лв за фотото (около 300-400 снимки на CD и 200 снимки в сватбен албум), а видеото е 220 лв за 3часа или 2 DVD.
Тортата ще е от Радост. Просто съм изкушена от цената (80лв за 110 или 120 парчета, забравих). На брат ми на сватбата тортата също беше от Радост и беше много вкусна (снимка има в галерията).
Алкохола е набавен и от вчера майките усърдно свалят етикети на бутилките за сватбената ракия и вино  yahoo

За букета, украсата в ресторанта и бутониерите ще се погрижат от магазин Фрезия.

Това е, надявам се цитирането на горните имена да не се сметне за реклама. Смятам, че могат да са полезни за четящите тук.
« Последна редакция: април 06, 2009, 08:29:55 от vickey » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: април 06, 2009, 08:29:35 »

Здравей Вики и благодаря. Сега вече спокойно можем да капарираме DJ и да се успокоя най-после, че сме отметнали още една задача. На мен също ми направи впечатления спокойния глас, който има и начина по- който води и вмъква стихчета.
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 06, 2009, 21:14:26 »

Спокойно Вики, аз съм сигурна, че даже и ще ти остане време. Задачите са много, но ще видиш за колко бързо ще ги отметнете с твоето мило.
Относно роклята не се притеснявай, че само ти си останала. Казвам ти го от личен опит, защото моят случай беше абсолютно същият - аз бях предпоследната облечена от двете семейства за сватбата (последна беше свекито  girl_wink ).
А какъв ще ти бъде букета, ако не е тайна?
Активен
vickey
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 06, 2009, 22:00:37 »

valia_diva, наистина не се притеснявай. Николай ще направи страхотна сватба  yahoo Ако искаш мога и видео да ти изпратя на брат ми от сватбата да погледаш. Само незнам къде да прикача големи файлове...

Деси, благодаря за успокоението. Надявам се да се справим с времето. Просто не обичам да оставям нищо за последния момент, защото се изнервям  blush

Вече здраво ме е хванала предсватбената треска, сънувам сватбени кошмари   crazy Или младоженеца е избягал, или ресторанта е отменил резервацията, май вече се побърквам  pleasantry

За роклята не се притеснявам особено, има още време. А ако нещо се обърка, в магазина имат в наличност същия модел, моите мерки, но в прасковен цвят, така че ще спасим положението  pleasantry

Между другото вече имам запазен зас за пробен грим на 28.04 при твоята гримьорка  good

А букета съм го качила в албума ми. Само най-външния кръг ще е от червени рози, останалите ще са кремави, иначе визията е същата  danceg

« Последна редакция: април 06, 2009, 23:01:06 от vickey » Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: април 08, 2009, 09:29:32 »

Момичетаа, в цеха на Лиляна Вацева ни предложиха цена на торта 65 лв. за 60 парчета  tease мисля че е супер! само че намен ще ми трябват малко повечко... crazy
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: