Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:24:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173267 пъти)

Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 10, 2009, 22:33:12 »

Благодаря за инфото момичета! Тези дни ще мина да видя какво предлагат всички тези цехове в града и да си избера къде да поръчам тортата! За тортите и пастите на Ния мога да кажа, че са мн сочни и вкусни! Дано всяка от нас намери своята торта!!!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 11, 2009, 09:05:05 »

момичета къде се намира тази НИЯ ?? аз сега за пръв път чувам за нея??  shok  току виж съм се отказала от захарната къща-наистина цените им са доста соленички... 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 11, 2009, 10:02:30 »

Благодаря на всички, направо сте златни. При първия удобен случай да дойда до Пазарджик, ще се отдам на захарното изкушение и ще споделя с вас на какво сме се спряли.
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 11, 2009, 15:37:45 »

cvety_84, Ния се намират точно срещу Мебелната къща
Активен
ani4kata_pz
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #229 -: март 11, 2009, 19:49:36 »

здарвеите, и на нас ни предстои това невероятно събитие, само че все още не сме си избрали ресторант. колебаем се за Конака или Турския, т.к. гостите са ни малко.някакжи отзижи за там???? crazy
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 11, 2009, 21:07:45 »

Добре дошла ani4kata_pz  welcome-2 . Относно Конака не мога да се сетя за къде точно става въпрос. За Турския - лятото ходехме с мъжът ми и кумовете една вечер там и ми се стори хубаво, цените бяха добри, обслужването - също, но за сватба не мога да си го представя да ти кажа честно.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 11, 2009, 21:26:07 »

Добре дошла, anichka_pz. Турския ресторант не мога да се сетя кой е, Конакът е много близо до дома на родителите ми, има вътрешно дворче, но не знам нищо за обслужване, обстановка, цени. Вероятно си прочела, че момичетата са доволни от "Елегант". Ако си в Пазарджик, нищо не ти пречи да отидеш да провериш на място ресторантите, които си харесала, ако не си - даваш бойна задача на някой близък или приятелка smile
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 11, 2009, 21:33:09 »

merilen, Турският е до МГ - то.
anichka_pz, одкрепям мнението на merilen , че можеш да видиш и Елеганта, защото е по-добре все пак да имаш по-голяма представа и повече мнения, за да можеш да направиш своят избор и да не се чудиш "ама нямаше ли да е по-добре на другото място".
Активен
ani4kata_pz
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #233 -: март 12, 2009, 08:19:34 »

много Ви благодаря. Огносно Елеганта на приятелят ми изобщо не му допада- в противен случай щеше да е мн по-лесно. Проблемът при нас е, че гостите са ни малко-около 60 човека и затова ни е малко трудно. надявам се да решим бързо този проблем и да преминем към др задължения, че хич не са малко. pardon А относно поканите някой може ли да сподели малко повече. Утре смятам да отида до Първа частна печатница-една приятелка каза ,че нейните си ги и поръчвала там, а не бяха лоши
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 12, 2009, 08:29:52 »

момичета, а кое е мебелната къща  blush магазина на Явор ли?  blush
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 12, 2009, 09:08:55 »

anichkata_pz, ако става въпрос да търсиш покани в Пазарджик, до ОББ в посока ритуалната зала има копирен център и там по-навътре има много богат избор на покани и цените са много добри. Аз харесах от там бели много нежни папирусчета със сърчица и кутийка за 1,20 лв ( а подобни в София са 2, 50 лв.). Та ако не си намеря материалите за моите покани с каличките, сигурно ще са те. Желателно е обаче да отидеш в работен ден, защото в събота бяха много неучтиви - "Аз съм дежурна, не знам кое колко струва" и ми се скара дори тази дежурна продавачка. Това ни направи с мама толкова лошо впечатление ..., че не знам дали бих отишла пак, може ди само заради ниските цени бих се прежалила smile
Активен
jovani_n
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 13, 2009, 13:45:50 »

Здравейте момичета,

Аз нещо много рядко взех да пиша, ама толкова работа имам, че чак се чудя дали ще успея с организацията.
По въпроса с тортите: в края на февруари ходихме с бъдещия ми съпруг в сладкарница Полония. Понеже не съм от Пазарджик, мога да кажа че тя се намира точно до Алианц. Ние често си вземаме торти от там и са много добри а и цените определено са много добри. Мислихме първо там да поръчваме, но се оказа че по принцип почиват август или поне така са били досега. Така че тези от вас които ще вдигат сватби след август или преди това може да погледнете и там.
По въпроса за ресторанта: ние ще можем да се приберем чак на 21 март най-рано за да видим какво се случва с Фазанария, която толкова си харесахме.
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 16, 2009, 15:33:42 »

здравейте момичета!!!! бих искала и аз да се включа във вашата тема smile аз също ще се омъйвам септември месец и се чудех да ми дадете съвет дали е рано още за запазване на ресторант и църквата и т.н. също така ако може да ми кажете къде е по добре според вас елбрус или вионас ... много ви благодатя предварително...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 16, 2009, 15:38:48 »

привет Кате! Ако питаш мен хич не е рано за запазване, като се има предвид че от сега някои дати за септември са вече заети... колкото по-рано, толкова по-добре, хем ще ти е и спокойно  smile а за ресторанта... зависи колко гости ще имате, какво ще е времето(-все пак вионас е на открито) и т.н... Успех  girl_wink
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 16, 2009, 15:55:06 »

здравейте момичета!!!! бих искала и аз да се включа във вашата тема smile аз също ще се омъйвам септември месец и се чудех да ми дадете съвет дали е рано още за запазване на ресторант и църквата и т.н. също така ако може да ми кажете къде е по добре според вас елбрус или вионас ... много ви благодатя предварително...
добре дошла, kateto87 smile въобще не е рано да търсиш ресторант за сватба през септември. В края на януари вече имаше заети дати за септември в р-нт "Тракия".

Що се отнася до ресторантите - и двата си имат предимства и недостатъци:
- Елбрус - хубавото е че се намира в центъра, голям е, може спокойно да побере към 160 човека, не е много нов ресторантът, не знам дали скоро му е правен ремонт. Прочети по-нагоре в темата и други момичета бяха писали мнения за него.
-Вионас - далече извън града, ако имаш гости от други градове, трудно ще се ориентират, но пък за вечерна сватба е красиво - басейн, свещи, украса, зелени полянки с шатри smile но пък е на открито, което за септември си е риск. Миналата година бях там на сватба, не знам наблизо какво има (свинарник ли или краварник), но тъкмо сервираха основното и се разнесе такъв "аромат", направо не ми говори, да не говорим за комарите, бях като решето.
За църква - напоследък почти всички сватби ги правят в новата църква "Св. Георги", ако не се лъжа - голяма е, има двор, нова, просторна

Най-добре е да ходите с приятеля ти и на място да разглеждате и разпитвате :)вие сте тези, които трябва да решите. Тук може да прочетеш само мнения ...
Успех!
« Последна редакция: март 16, 2009, 15:59:04 от merilen » Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: