Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:09:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173086 пъти)
merilen
Сватбен ГУРУ
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #180 -:
февруари 13, 2009, 22:58:23 »
Здравейте от още една бъдеща булка от Пазарджик. Денят е 20. 09. 2009 г.... Ресторантът е "Тракия", защото се очертава гостите да са към 150, тъй като и двамата с приятеля ми сме от Пазарджик. Моля споделете мнения за Тракия, защото от доста време не съм била на сватба в този ресторант ...
Активен
miladdy
Любопитен
много щастливо омъжена
«
Отговор #181 -:
февруари 17, 2009, 11:13:41 »
Здравей,merilen.моята сватба беше на 20.09.2008г. в Тракия-гостите ми бяха 170 и мога да кажа ,че всичко беше прекрасно.Нямам никакви забележки относно обслужването,а и от сватбена агенция Ивона,която ни помогна с подготовката и организацията.Ако имаш някакви въпроси с удоволствие ще ти помогна с каквото мога.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #182 -:
февруари 17, 2009, 17:38:19 »
Благодаря, miladdy. Твоите думи много ме успокоиха, защото от доста години живеем в София и се прибираме рядко в Пазарджик и малко набързо резервирахме "Тракия", за да е свободна датата, която искаме. Управителката Ива ми направи много добро впечатление и се надявам да нямаме проблеми.
Активен
jovani_n
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #183 -:
февруари 26, 2009, 16:45:56 »
Здравейте, момичета!
Колко отдавна не съм писала, ама като ме завъртя работата и нямам време.
Това което успях да направя през това време беше да запазим дати в Ритуалната зала и църквата Св. Георги - 22.08.2009
Решихме да запазваме Фазанарията, но като отидохме миналата седмица ни казаха че нещи изтичал договора за концесия и ега трябвало да се решава ще има ли нов собственик и кой ще е. Така че с това ще почакаме малко.
Направих един бърз тур по магазините в Асеновград, докато бях в командировка и вече може да се каже че имам набелязан модел рокля.
Сега много мисля за подаръчетата за гостите.
Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря стъклени малки бурканчета или гърненца?
Активен
deskatap
Сватбар
«
Отговор #184 -:
февруари 27, 2009, 22:35:29 »
Здравей jovani_n,
много се радвам, че си успяла да отметнеш толкова неща от списъка. Датата на която сте се спряли е много хубава - още като я видях и изведнъж усетих нещо хубаво, топло, приятно. Сигурно ще ме сметнете за някаква откачалка
, но ....
. Изборът ти за църква е много добър
, (аз съм и малко пристрастна, защото и нашата беше там ). Относно роклята -
Това е чудесно, като се има напредвид, че има момичета, които 2-3 месеца преди сватбата си нямат и на идея какво искат (не, че е гаранция, че няма да си промениш мнението де, но все пак има от къде да тръгнеш).
за страхотната работа, която си свършила, простено ти е, че не си писала толкова време
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
март 01, 2009, 11:04:38 »
Здравей, jovani_m. Браво на теб, страхотно напредваш с организацията. Относно стъклени шишенца, в темата за дреболйките или подаръчетата за има за стъклени шишенца. А аз вчера ходих в магазин "Алати" на входа на Пловдив, там има много красиви тип троянски гърненца с дървена лъжичка, но цента е над 2 лева, ако те устройва като цена ...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #186 -:
март 01, 2009, 16:54:36 »
Здравейте, и аз се включвам тъй като и двамата с бъдещия ми съпруг сме от Пазарджик
Нашата дата е 07.06.2009, ще се венчаем в църквата св. Георги, а ресторанта е Елегант - тъй като сме решили да не каним много хора, около 50 са .. Утре отиваме за роклята в юасеноград и адскиии много се вълнувам.. Момичета, вие сънувате ли си сватбата? Защото аз да
и взех да се притеснявам да не би да се вманиачавам твърде много
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #187 -:
март 03, 2009, 13:03:17 »
Добре дошла в отбора на пазарджишките булки, cvety_84. Нормално е да се вълнуваш и да си сънуваш сватбата, аз сънувах онзи ден как запазвам час в ритуалната
. Сватбеният ден е един от най-вълнуващите дни в живота на една жена и искаме всичко да е перфектно и да е така, както сме си мечтали, така че не се притеснявай ... а се наслаждавай на красивите моменти около подготовката на сватбата
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #188 -:
март 05, 2009, 16:50:55 »
Здравейте момичета. Аз съм пловдивска булка, но младоженека е от Пазарджик и ние също си избрахме р-т Тракия.Но честно да си призная съм малко притеснена, защото мястото ми е непознато и нямам никакви впечатления. Подписването и църквата ще са в Пловдив и там съм си в мои води защото и на двете места имаме познати, но за ресторанта може ли някой да сподели нещо.Ще съм ви много благодарна, защото това не ми дава мира.а нямам възможност да отида на място скоро време.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #189 -:
март 05, 2009, 19:05:20 »
Привет на всички пазарджишки булки! И аз ще се присъединя към вас, ако ме искате де
! Бъдещия ми съпруг и аз сме от Пазарджик и на есен замисляме сватба! Ще е хубаво да си помагаме с различни съвети! Моето най-голямо притеснение за момента е ресторанта, очертава се гостите да са около 150, а хубав ресторант в града за толкова хора аз незная! Но за тези които ще имат под 100 гости на сватбата си предлагам да видят гръцкия ресторант Марина. Аз разбрах за него наскоро, намира се по патя за Пловдив от ляво. Днес с надежда, че ще побере гостите ни отидох да го видя, уви побира не повече от 100 човека, но е наистина много приятно местенце. На мен лично много ми хареса, смятам че няма нужда от сватбена агенция. Дано съм била полезна!
«
Последна редакция: март 05, 2009, 19:08:15 от Daisy_d
»
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #190 -:
март 06, 2009, 00:10:23 »
Здравей, Daisy_d, добре дошла! В Пазарджик няма много богат избор на ресторанти за около 150 човека. Аз се сещам за "Тракия"
http://www.hotel-trakia.domino.bg/
и "Елбрус" (нещо не му работи сайта). Нашата сватба ще е в "Тракия" - намира се в центъра, предлагат 20% отстъпка +младоженски апартамент, ако се настанят гости в стаите на хотела (не съм проверявала още какви са). Работят с агенция "Ивона" за украса и т.н. Минималната цена за куверт е 23 лв., може да се внесат безалкохолни, алкохол и ядки, сватбена торта със сертификат, след 00:00 часа се заплаща по 60 лв на час, поръчват се и куверти за персонала, такса тоалетна
(данни от края на януари). В края на януари вече имаше резервирани сватби за септември (5.09 и 20.09-нашата вечерна). Ресторант "Елбрус" също е в центъра. За него не мога да кажа много, но абитурентският ми бал беше там (е преди доста години) и не останахме много доволни. Ето ти сайт на една агенция, която го е украсявала, за да добиеш представа
http://svatbi.info/hotel.htm
. Съветвам те да ги видиш на място и да говориш с управителите какво могат да ти предложат
. Надявам се да съм ти била полезна
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #191 -:
март 06, 2009, 00:12:41 »
Цитат на: valia_diva в март 05, 2009, 16:50:55
Здравейте момичета. Аз съм пловдивска булка, но младоженека е от Пазарджик и ние също си избрахме р-т Тракия.Но честно да си призная съм малко притеснена, защото мястото ми е непознато и нямам никакви впечатления. Подписването и църквата ще са в Пловдив и там съм си в мои води защото и на двете места имаме познати, но за ресторанта може ли някой да сподели нещо.Ще съм ви много благодарна, защото това не ми дава мира.а нямам възможност да отида на място скоро време.
valia_diva, в предишния ми пост има доста информация, която може да ти е полезна
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
март 06, 2009, 08:25:32 »
Daisy_D привет и от мен
Нашата сватба ще е с по-малко от 100 гости но вече сме резервирали Елеганта, за съжеление вече бяхме направили резервацията когато научих за новия ресторант
и не съм ходила дори и да питам за да не съжелявам
Но какво пък.. Елеганта има едно предимство - че е на центъра
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
март 06, 2009, 10:00:23 »
Цитат на: Daisy_d в март 05, 2009, 19:05:20
Но за тези които ще имат под 100 гости на сватбата си предлагам да видят гръцкия ресторант Марина.
Този ресторант Марина не изглежда никак зле
http://life.today.bg/galleries/321/
, а има и хотелска част, което е много удобно за гостите и за младоженците, най-вече
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #194 -:
март 06, 2009, 10:42:43 »
merilen, а как са цените, имаш ли някаква идея?
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума