Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:18:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173189 пъти)

miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #135 -: август 22, 2008, 15:05:19 »

Здравейте,моля за помощ-някои знае ли добър гримьор в Пазарджик?
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #136 -: септември 04, 2008, 12:41:36 »

Здравей nina_nikole,Честито!
Мисля, че сватбата вече трябва да е минала?! Разкажи, как премина тържеството?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: септември 12, 2008, 20:05:11 »

Здравейте, момичета и момчета...
темичката май е позамряла..
Прочетох, че някои от вас си търсят гримьор, фризьор и т.н.
Аз вече запазих такива и мога да дам информация.
Значи.....гримът, маникюрът и педикюрът ще ми го прави Дарина.Намира се до пицария "Примавера".
А прическата - Сиса.За нея съм писала и преди, затова няма се повтарям.
Активен
miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #138 -: октомври 08, 2008, 15:04:03 »

Здравейте на всички.Пиша ,за да ви кажа че моята сватба мина и искам да споделя за сватбена агенция Ивона и ресторант Тракия-всичко беше идеално-нямаше никакав проблем както с украсата и вида нацелия ресторант,така и с обслужването на гостите ни.Персонала беше невероятен-всичко се сервираше на време ,ние искахме да си е като в ресторант-да си поръчваш за пиене а не всичко да е по масите и да не се струпва всичко на веднъж от куверта на масата.Просто мога да кажа че нито за миг не са ми развалили настроението или да се притесня че нещо не е наред.Мога само да ги препоръчам,както и самата Ива,която стоя там до последно и следеше за всичко.Те помогнаха този ден да бъде незабравим
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 16, 2008, 12:01:34 »

Здравейте,

събирам мнения за р-т Елегант, ханче Луда Яна и Фазанарията, триумя се така да се каже  pardon

Ако може и телефони на 3-те ресторанта, защото в Пазарджик се очертава ходене чак за Коледа, т.е. 4 месеца преди сватбата и се притеснявам, че съм доста поизостанала с ресторанта  cray
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 16, 2008, 14:12:23 »

Здравей  vickey,   welcome-2
От изброените горещо ти препоръчвам тотално да изключиш Фазанарията. По-ниско обслужване и мизерия просто не съм виждала.Била съм на сватба там и ти го казвам от опит. Можеш да прочетеш предишните мнения и на други съфорумки и ще се убедиш.
Елеганта е хубав ресторант и високо ниво, но не ти го препоръчвам, ако сватбата ти е над 50-60  човека.Ресторантът е малък, на 2 етажа и реално тези, които ще бъдат на 2 етаж няма да видят нищо от сватбата.Просто са си изолирани.Аз много го харесвам и често ходя там, но той е подходящ само за малка сватба.
В Луда Яна беше нашата сватба и сме повече от доволни.Всичко беше страхотно.Всичко зависи разбира се и от организацията , които сами си създадете, но там не сме имали проблеми с нищо. Персоналът е страхотен, няма мърлящини, пълни пепелници и т.н. Мога още много суперлативи да изкажа за този ресторант и не само защото нашата сватба е била там.
И все пак сами трябва да разгледате и да прецените.
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: декември 07, 2008, 16:14:34 »

Здравейте и от мен. Моята сватба мина, но искам ако мога да помогна на момичета от пз с някакво инфо. нашата сватба беше вув Вионас - съжалявам че не знаех за този сайт от по-рано. При нас се получи нещо подобно:
1. Объркаха ни вечерите, като извинението за това било, че готвачката е сбъркала менюто с това за следващият ден - нищо такова, понеже разговаряхме с нея  по-късно и жената ревеше, че Виолина така и била наредила. Вместо пил. и св. пържола - кюфте и кебапчета, а ние точно това не желаехме да присъства в менюто; вместо гарнитура ориз със зеленчуци - ориз с грах.  NO
2. За компенсация на това щеше да има плодове на всички маси - освен на нашата маса и на тези на родителите ни нямаше другаде.
3. За обслужването - мъжът ми повика сервитьори от р-та в който преди работеше преди да дойде в Испания, та сигурно и за това мога да кажа, че не сме усетили нещо такова - даже обратното, чувствахме се като принц и принцеса.  good give_rose
Използвахме и хотела, но слава богу с него нямахме проблем, освен че закъсняхме със закуската и момичето което работеше там първоначално не искаше да ни я даде, но управителката се яви и сигурно е заговорила гузната й съвест или поне от срам за случилото се вечерта й каза, че няма проблем и да ни сервират.

Иначе и ние използвахме услугите на сватбена агенция Амур - невероятни професионалисти. Мога само да им изкажа за поредн път нашите благодарности за перфектно свършената работа. Фотото и видеото бяха от Благоевград мисля - Емилия от агенцията ни ги препоръча, понеже в Пз са леко казани аматьори и се оказаха наистина страхотни хора, разбиращи от работата си.
Надявам се да има още бъдещи булки от Пз, на които да са им полезни тези неща, които са се изписали тук, защото съжалявам, че не съм знаела за тук и се разочаровахме толкова много от Вионас.
« Последна редакция: декември 07, 2008, 16:21:20 от deskatap » Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: декември 08, 2008, 00:17:29 »

Кой ще ми препоръчате за фото и видео? И DJ?  blush
Активен
jovani_n
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: декември 08, 2008, 19:57:43 »

Здрайвейте мимичета
Записвам се при вас.Догодина и аз ще бъда булка в Пазарджик.Бъдещият ми съпруг е от там.

Модератор:Пишете само на кирилица!!!
« Последна редакция: декември 08, 2008, 20:00:43 от gucci » Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: декември 08, 2008, 20:29:55 »

Welcome здравей, jovani_n
Коя дата сте планували за сватбата или още не сте решили?
Ако имаш въпроси, ние ще помагаме до колкото можем, разбира се smile
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: декември 08, 2008, 23:35:32 »

Здравей jovani_n . Добре дошла.  welcome-2
Активен
jovani_n
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: декември 09, 2008, 14:51:41 »

Здравейте, благодаря за посрещането:)
Мислех ме да бъде след Великден, но бъдещият ми свекър живее в Испания и ще трябва да я плануваме за август. Тогава пък се оказа че може след Богородичните пости, т.е. след 15 август. Двете възможни съботи са 22.08 и 29.08. Разглеждах един църковен календар и там пишеше за някакъв празник на 29.08 на който също не може да се правят венчавки. Вие чували ли сте за такъв?
Защото ако има само една събота в август на която да се правят венчавки ще бъде една малка лудница.
Активен
deskatap
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: декември 10, 2008, 14:10:12 »

jovani_n вие избрали ли сте иначе в коя църква искате да се венчаете? Ако сте, спокойно можеш да отидеш там и да попиташ за датите, тъкмо ако е само една възможната дата, ще можете да си запазите по-удобен час за вас. Нашата свтба беше в "Св. Георги" и за нашата дата също имаше много записали се, но ние бяхме от първите и можехме да си изберем спокойно часа, за да не се налага да се чакаме след подписването в гражданското или нещо др.
Активен
jovani_n
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: декември 11, 2008, 14:57:07 »

Принципно все още не сме решили, но мисля че няма да е Св. Богородица - вътре тези скелета, а пък и отвън не изглежда добре.
Никога не съм ходила в Св. Георги, тя изглежда доста нова. Нашите кумуве се ожениха в Св. Петка тази година и тя много ми хареса.
А чували ли сте за ресторант който не знам как се казва, но знам че е в Дебръщица - казаха ни че бил много хубав.
От постингите по-горе виждам че не сте доволни от Вионас и Фазанария.
Колко месеца преди датата би било да запазим църква, гражданското и ресторанта. Предполагам поне 3 месеца?
Активен
baloni
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #149 -: декември 11, 2008, 15:46:16 »

Здравейте на всички!Мога да Ви предложа украса от балони цветчета панделки аранжирани в различни форми и прочутият балон-изненада за който на други места искат по 100 лв лично направени от МЕН!Много по евтино от тези сватбени агенции.Не че са лоши но някои неща са голяма скъпотия за горките младоженци та те трябва да са живи и след сватбата а не със съдрани кожи!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: