Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:24:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173262 пъти)

kralimarko
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #105 -: май 29, 2008, 01:15:21 »

А бе тия са безбожно некадърни!!!  beating Ама на приказки са супер.  nea Иначе и ние им вдигнахме скандал, че даже затвориха вратата да не се слуша навън ама полза никаква. За съжаление ще си намират разни будали и така.
     Иначе тортата ни беше от ''Захарната къща''. Искахме я на три етажа, сметанова, с червена глазура и във формата на сърце, и беше страшно вкусна, а по принцип не обичам сладко. И като им върнахме поставката за тортата ни върнаха некой лев. Ако не ти украсят масата за тортата обаче ефекта се губи.
Активен
kralimarko
Новак
*

« Отговор #106 -: май 29, 2008, 01:28:00 »

Ами да така е ще го украсят, но все пак обстановката си остава, сервитьорите, обслужването, всичко е по-различно.А и хората, който ще бъдат настанени в хотелските стаи....Абе ще мине и това нещо.В събота ще взимам роклята от Асеновград и се надявам всичко да е ок с нея и остават още няколко детайли и сме готови почти.

А  бе ще мине и за още ще питате даже smile smile smile. Ние направо не усетихме как литна времето и много си ни хареса. Иначе сервитьорите са от времето на Балкантурист, 'ма пък са бързаци. Порцииките ми с видяха малки, но това си е общ проблем, иначе пък можете и слон да си внесете. А ако
ще настанявате хора защо в Елбрус а не някъде другаде? Аз съм спал в Елбрус преди около 10 год. и беше яка кочина. Сега на вервам да е по-добре. Нашите гости не ги настанявахме,а пътуваха с автобус, щото трудно се настаняват 70 човека (само от нейната рода). То всъщност ако не беше тоя рейс сигурно щяхме да откараме до сутринта.
Активен
irinag15
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #107 -: май 31, 2008, 09:53:44 »

аз искам да попитан толкова ли са зле тези от агфа тк. те ще снимат нашата сватба и нещо се претисних от тези коментари аз хледах една тяхна сватба и ми хареса беше добре .надявам се поне нещо да се види на филмчето.
Активен
petya_84
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #108 -: май 31, 2008, 20:31:32 »

И аз съм чувала, че тези от Аква са ужасни, те снимаха на бала ни и не искам да обяснявам  какви снимки получихме. А на всичкото отгоре имат и претенции на разбирачи, не мога да ги понасям направо.Наште фоторафи са от пловдив и ще видим какво качество ще изкарат.Тази седмица отиваме да се срещаме с тях, да видим.А тези в Елбрус са ужасни относно порцийте, предлагат няйкви детски салати, така че да си поръчаш двойна и всичко останало е в мини вариант, така че ако човек иска нешата да са ок, трябва да се погрижи за всичко наистина
Активен
kralimarko
Новак
*

« Отговор #109 -: юни 03, 2008, 22:43:53 »

аз искам да попитан толкова ли са зле тези от агфа тк. те ще снимат нашата сватба и нещо се претисних от тези коментари аз хледах една тяхна сватба и ми хареса беше добре .надявам се поне нещо да се види на филмчето.
Иска ми се да те поуспокоя ама само като си видя dvd-то и полудявам. Що се отнася до снимките докъдето ги е правил дъртия шарлатанин горе-долу ги бива. Но тия дето ги е правила една некадърница ( не знам дали не му е дъщеря) са пълен провал. Случи се така че и един мой приятел от Кюстенил се овени седмица след мен. За същите пари хората от уж по-провинциалния град са му спретнали страшно видео. И са му дали всички снимки на един диск който му е бил безплатен. А предполагам знаея на тия от Агфата какви са тарифите относно снимките. Пожелавам ти да стане някакво чудо и да не ти орезилят спомена.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 03, 2008, 22:48:19 »

Ох, чета и направо се притесних. В крайна сметка в тоя наш мил град има ли свястно фото???Ама наистина да са добри......
Не искам да се ядосвам после като гледам снимките и видеото...
Като всички вас и аз преди всичко търся КАЧЕСТВОТО......
Активен
kralimarko
Новак
*

« Отговор #111 -: юни 05, 2008, 17:34:40 »

Ох, чета и направо се притесних. В крайна сметка в тоя наш мил град има ли свястно фото???Ама наистина да са добри......
Не искам да се ядосвам после като гледам снимките и видеото...
Като всички вас и аз преди всичко търся КАЧЕСТВОТО......
A бе труден въпрос. Вземи ги обиколи и им искай да видиш. Иначе всеки може да ти каже всичко. А ако сте с D.J. питай и него. На мене нашия ни препоръча едни и аз сега се бия в главата че не ги наех. Щото е добре да има синхрон между тях. Питаите и агенциите. Ама най-важното е да ходите и да гледате. А пък ако имате познат който прави това направо го хващаите за реверите.
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #112 -: юни 09, 2008, 16:40:35 »

Здравейте,
Не съм писала доста време във форума, но имам въпрос. В събота бях в Пазарджик. Минахме през Елбрус и вътре беше страшно готино. Искам да ви питам, кой беше украсил толкова разкошно? Не, че не съм платила капаро вече за украсата, но ми е много любопитно. Благодаря предварително!
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 14, 2008, 19:18:51 »

Вече си реших проблема с фотографа и видео оператора danceg danceg
Наех хора от Благоевград.Страхотни професионалисти и много готини хора.
Обачееее............от къде да си поръчам тортата???
В Пз знам само "Захарната къща"...
Някой да има опит с тази сладкарница?И ако може да предложите и други.
Ако пък имате и снимки най-добре smile
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юни 15, 2008, 12:53:31 »

За торта аз ходих до Радост, Захарната къща и при "полякините" не се сещам как се казваше точно сладкарницата. За сега Захарната къща ми е фаворит, а и тортите им наистина са мн вкусни
Активен
petya_84
Новак
*

« Отговор #115 -: юни 17, 2008, 18:29:00 »

Здравейте, мойта сватба беше в Елбрус на 7 юни, може би имаш впредвид нея с украсата. И на мен ми допадна много, бяхме наели агенция Амур и са наитсина професионалисти, надминаха очакванията ми. организацията беше страхотна относно настаняване и всички ангажименти, който бяха поели, така че препоръчвам на всеки с две ръце да им се довери, страхотни са.
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #116 -: юни 17, 2008, 23:30:52 »

Здравейте, мойта сватба беше в Елбрус на 7 юни, може би имаш впредвид нея с украсата. И на мен ми допадна много, бяхме наели агенция Амур и са наитсина професионалисти, надминаха очакванията ми. организацията беше страхотна относно настаняване и всички ангажименти, който бяха поели, така че препоръчвам на всеки с две ръце да им се довери, страхотни са.
Ох, благодаря petya_84, успокоих се. Украсата ти беше невероятна. И ние тях сме наели. Нашата сватба е на 9.08.08 в София. Току-що разгледах страницата на Амур и видях, че има ваша снимка - страхотна двойка сте, а ти прекрасна булка. Честито!
Активен
petya_84
Новак
*

« Отговор #117 -: юни 18, 2008, 10:03:48 »

Благодаря ти, не се притеснявай за нищо, всичко относно украсата ще бъде наред, ако имаш някакви въпроси относно организацията и подготовка, ще ти помогна с удоволствие.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 29, 2008, 00:47:23 »

Еййй, Пазарджиииииик............
Къде сте??
Хайде включвайте се, да разнищим кой до къде е стигнал с подготовката и как вървят нещата. Wink
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 01, 2008, 19:54:21 »

здравеите, искам да си изкажа мнението за ресторант вионас.в събота бях там на сватба.тържеството беше в градината краи басеина.украсата беше страхотна(ще прика4а по късно и снимки), но обслужването беше под всякаква критика.еее може ли в наи големия пек те да забравят да слойат лед??и да им сварши безалкохолното само 2 4аса след като е запо4нала сватбата...пепелниците бяха препълнени...без да ги сменят през цялото време...еее то бива бива ама тва е изван пътя ве4е..на вси4кото отгоре порциите бяха разли4ни, в смисал 4е бяха объркали менуто нещо и всеки яде разли4но...наи хубавото беше накрая когато вси4ки влязохме в басеина...та така..помислете преди да наемете този ресторант за "наи-хубавия " си ден... smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: